• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlis anliyorum sizce??

Snbn03

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2020
62
119
13
30
ayrıldım eşimden ailem hep destek olacaklarını söylediler ayni evde kalıyoruz ilk zamnlar çok güzeldi şu 5 6 aydır 5 yaşındaki oğluma evde bağırmayan kimse kalmadı her konuda kıziliyor babasına benzetiyor annem bugün çok ufak birşey oldu mesela kulaklık yanlışlıkla kırdı oğlum annem diretti bilerek yapıyor diye bağırmaya başladı mutfağa gitti bu bardağı kim kırdı demelere başladı şımarık bana ver bu çocuğu maf ederim izin versen döverim terbiye ederim gerçekten oğlum çok uysal ne değişti 5 6 aydır bilmiyorum aileme masraf ettirmemeye çalışıyorum sizce artık bizi istemiyorlar mi evde ?

ayrıldım eşimden ailem hep destek olacaklarını söylediler ayni evde kalıyoruz ilk zamnlar çok güzeldi şu 5 6 aydır 5 yaşındaki oğluma evde bağırmayan kimse kalmadı her konuda kıziliyor babasına benzetiyor annem bugün çok ufak birşey oldu mesela kulaklık yanlışlıkla kırdı oğlum annem diretti bilerek yapıyor diye bağırmaya başladı mutfağa gitti bu bardağı kim kırdı demelere başladı şımarık bana ver bu çocuğu maf ederim izin versen döverim terbiye ederim gerçekten oğlum çok uysal ne değişti 5 6 aydır bilmiyorum aileme masraf ettirmemeye çalışıyorum sizce artık bizi istemiyorlar mi evde ?
Kendi ayaklarn üzerinde dur canım, ne kadarda olsa ev ev üstüne olmaz. İşin yada imkanın varsa kendi evini kur

Çalışmıyorsunuz sanırım, çalışın gerekiyorsa evinizi ayırın çocuğunuza kimse bu şekilde davranamaz

Evet oğlun onlara göre damadın çocuğu. Babaya olan öfkeyi çocuğa kusuyorlar. Evden ayrılmaya bakın oğlunuzla

Cnm bence sizden rahatsız oluyorlar bende iki ay annemlerde kaldım çok sıkıntı yaşadım evime geri döndüm herşeye laf ediyorlardı annem dışarı çıksam nereye gidiyo diye peşime düşüyordu bir isim olsa oğluma bakmiyordu halbuki simdi uzaktayken canım kızım güzel kızım yakindayken öyle olmuyo herkes için söyleyemem ama ben ailemle yaşayamam

Mesleğiniz var mı bilmiyorum ama bu bir engel değil çalışmak için. Size uygun bir iş bulup biraz birikim yapıp kendi düzeninizi kurun. Allah yardımcıniz olsun. Aile yanı da olsa bazen ev ev üstüne olmuyor.

uzulmekte haklısınız babasına benzeterek doverek terbıye ederım falan bu tarz yaklasımları bagırmaları tabıkı yanlıs
suan cocuk ortamı degısmıs stres ıcınde zaten ve buyumek cok sancılı bır ıstır buyumek de yetıstırmekde zordur sızınde duzenınız degısmıs zaten gerı baba evıne donmenın karmasasını yasarken bunların olması kesınlıkle uzucu

bence su surecı daha kolay atlatmak ıcın hemde yardımı olması ıcın bosanmadan cıkmıssınız psıkolojık destek sart dıye dusunuyorum cocuk ıcınde baskı altında kalıyor aılenızın bu sebeple pedagog yardımı almak ıster mısınız

calısıyor musunuz calısmayı dusunmez mısınız ... aılenızde olsa kımseye muhtac hıssetmeyın kendınızı dıye soyluyorum

Keşke ayrıldıktan sonra bu zamana kadar olan süreçte kendi ayaklarının üzerinde durmak için çalışsaydın canım. Oğlunla yeni bi hayat kur kendine o evde senin de psikolojin bozulur çocuğununda.. çünkü ailenin sizi istemediği belli :KK43: maalesef

Malesef artık istenmiyorsunuz. Evlenince anne evinede sığamıyor insan bekar günlere benzemiyor malesef. İş ve maddi imkan varsa ayrı eve çıkın kendinize yeni hayat kurun yazık çocuğa

Keşke ayrıldıktan sonra bu zamana kadar olan süreçte kendi ayaklarının üzerinde durmak için çalışsaydın canım. Oğlunla yeni bi hayat kur kendine o evde senin de psikolojin bozulur çocuğununda.. çünkü ailenin sizi istemediği belli :KK43: maalesef
öyle imkanım yoktu 2ci oğluma hamileydim hep yatarak geçti şimdi çok ufak boşanasıya ailem çok savundu yardımcı oldular 5 6 aydır sürekli bi kavga var evde oğlum artık sürekli ağlıyor ilk kardeşini mi kıskanıyor die düşündüm geçenlerde anne neden herkes bana kızıyor dedi ben birşey yapmadım demetlere başladı artık

Ev üstüne ev kurulmuyor :/ bi işe girin az da olsa geliriniz olsun o zaman yapmazlar.....

hayır asla öyle birşey demez aşırı derece seviyor onu büyük oğluma söylüyor bunlari

Back
X