Ben mi yanlış anlıyorum?

Bence de çok kaba biri. Ne demek siz geçerken bacaklarını çekmiyor bence bu çok çirkin bir hareket. Bir daha uyarmalısınız bence orası lise değil. Bir de aralık 96lı mısınız benimle yaşıtsınız, 21 sayılırsınız. Konu dışı ama sigarayı da bırakın..

Haklisiniz bende sasirdim o harekete pekte anlamadim ama bisey demedim hoca falan vardi buyutmeyim dedim

He bide gecenlerde elimden paketi alma bahanesiyle elime dokundu ama normal bi dokunma degil sanki oksar gibiydi

Nasil 20 yasindasin? Ben sok.
Bence de hoşlanıyor ama kaba biriyle beraber olma bence. Bu flort donemleri gecince kendi dogasini ortaya cikarmaya baslayacak ve o zaman kafani taşlara cok vurursun.
Bir de bacaklarini cekmedi ne demek? Terbiyesiz. Sapik gibi pis pis hareketler.

Anlatim tarzım liseli gibi durmuş sanirim. Ya bana kaba davrandigini fark ettigim an biter benim ıçin ben erkekten incelik beklrim. Bu arada bacak olayını bende anlayamadim

Bence aşik harikaa

bırakon hoşlanmayı ilgi duymayı da şu sigarayı içmeyin sizi bende içerken görsem içme derim şuan yaptıgım gibi.
okula neden gidilmez siz geleceginizi düşünmüyorsunuz galiba.
bakışlara gelince duvara da sizin arkanızda olan birinede bakıyor olabilir.
hoşlanıyorsa gelip söyler merak etmeyin.
derslerinize önem verin gerisi boş gelip geçici

Haklisiniz da insan bazen soz geçiremiyor kendine

KIZLAR BOMBA HABERM VAR. BENİMKİNİN SUAN KUS OLDUGU ARKADASİYLA GORUSTUM BUGN(BENİMDE ARKADASİM KENDİSİ) BANA BAYA DEDİKODU VERDİ BUNDAN 2 HAFTA ONCE BENİM HAKKMDA "COK İYİ Bİ KİZ, COK SEKER, COK GUZEL ONDAN HOSLANİYORUM" DEMİS AMA İSİN İLGİNCİ HİC YANİMA GELİP O KONUDAN BAHSETMİYO NAPCAM BEN

O arkadaşlar senin de ondan hoşlandığını söylese olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…