Bence de çok kaba biri. Ne demek siz geçerken bacaklarını çekmiyor bence bu çok çirkin bir hareket. Bir daha uyarmalısınız bence orası lise değil. Bir de aralık 96lı mısınız benimle yaşıtsınız, 21 sayılırsınız. Konu dışı ama sigarayı da bırakın..
Nasil 20 yasindasin? Ben sok.
Bence de hoşlanıyor ama kaba biriyle beraber olma bence. Bu flort donemleri gecince kendi dogasini ortaya cikarmaya baslayacak ve o zaman kafani taşlara cok vurursun.
Bir de bacaklarini cekmedi ne demek? Terbiyesiz. Sapik gibi pis pis hareketler.
Bence aşik harikaaSelam kizlar. Bu cocukla tartistik Şu an konusmuyoruz ben yuzune bile bakmiyorum. Ilk tartistigimizda 3 gun okula gitmedim herkese beni sormus arayin gelsn falan demis kendi aramaya ka lkmis gece yarisi bile milleti arayip beni soruyomus. Neyse bigun okul cikisi arkadaslarim beni gormeye geldi buda orenmis nerde oldugumuzu sirf beni gorebilmek icin oraya geldi tabi konusmadigimiz icin yanimizdan gecip gitti. Normalde bu cocuk asiri kaba biri malesef ama mesela benle bir yerden cikiyosa hep kapimi acip tutuyo ama dikkat ettim diger kizlarin kapisini hic tutup beklemiyo birde son zamanlarda bana kuzum demeye basladi tabi Şu an konusmuyoruz o ayri. He bide benden hoslanan baska biri vardi ve durup dururken o cocugu kotuluyodu hep ortada bi sebep yokken. Beni ne zaman sigara icerken gorse cok iciyosun bu kadar icme diyor ama diger arkadaslar daha icsin diye gozunun icine bakiyor. Tum bunlar ne demek?
Ben orta sirada en arkada oturuyorm o duvar kenarinda onlerde oturuyo (siralarin aralari cok birlesk) her nyse buda sirada yan oturuyo o yuzden bacaklari siralarin arasndaki yolu Kapliyo her neyse baskalari tahtaya kalkarken hep bacaklarini cekiyo rahat gecsinler, onun ustunden gecmesinler diye ama ben gcerken hic cekmiyo bacaklarini resmen cocugun ustunden atip grciyom bacaklarimi 3 kere yapti bunu bana ama diger Herkeste cekiyo bacaklarini. Bu ne demek oluyo simdi?
Bide bana cok bakiyo yaa hatta dun goz goze geldk utanp basimi cevrdm ama o bakmaya devam etti szce tum bnlar ne demek?
BEN Mİ YANLİS ANLİYORUM?
Bence aşik harikaa
bırakon hoşlanmayı ilgi duymayı da şu sigarayı içmeyin sizi bende içerken görsem içme derim şuan yaptıgım gibi.
okula neden gidilmez siz geleceginizi düşünmüyorsunuz galiba.
bakışlara gelince duvara da sizin arkanızda olan birinede bakıyor olabilir.
hoşlanıyorsa gelip söyler merak etmeyin.
derslerinize önem verin gerisi boş gelip geçici
Kıyamam :) kucuksunuz belli
Evet hoşlanıyor
Sigara içme :)
Hoşlanıyor canım kesinlikle
Hoşlanıyor ama yontman gerekecek delikanlıyı kuzum.Odunumsu hareketlerden sıyırırsan ne güzel duygular bunlar.Hayırlısı.
karıştırmış olabilir mi? hayatında bir tek siz yoksunuz.
O arkadaşlar senin de ondan hoşlandığını söylese olmaz mı?KIZLAR BOMBA HABERM VAR. BENİMKİNİN SUAN KUS OLDUGU ARKADASİYLA GORUSTUM BUGN(BENİMDE ARKADASİM KENDİSİ) BANA BAYA DEDİKODU VERDİ BUNDAN 2 HAFTA ONCE BENİM HAKKMDA "COK İYİ Bİ KİZ, COK SEKER, COK GUZEL ONDAN HOSLANİYORUM" DEMİS AMA İSİN İLGİNCİ HİC YANİMA GELİP O KONUDAN BAHSETMİYO NAPCAM BEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?