- Emoji Skoru
- -5
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi yalnizbirkiz
-
Tepki vermem ortalık manyak dolu çünkü, hiç cevap vermeyip engellemekle en iyisini yapmışsın. Telefonunda yoksa KADES yüklü olsun mutlaka.Selamlar hanımlar. Kısa süre önce başıma bir olay geldi. Açıkçası benim hiç hoşuma gitmedi bu durum ancak sizin başınıza gelseydi siz ne düşünürdünüz merak ediyorum.
Kısa süre önce bir sorun için eve usta çağırdım, geldiğinde tek mi yaşıyorsun, ne iş yapıyorsun gibi şeyleri dolaylı yoldan sordu öğrenmeye çalıştı ancak cevap vermedim. Evimden tek yaşadığım çok belli ama. Ve işi bittiğinde sizi telefona kaydediyorum müsadeniz olursa falan dedi, halbuki ustasın yani kardeşim ister rehberine kaydet ister kaydetme bu ne saçma sapan bir soru ilk kez böyle saçma bir soruyla karşılaştım. Kaydedebilirsiniz dedim. İşini halledip bitirip gitti sonuçta. Sonrasında da kısa süre sonra bayram geldi ve bayramın 3.günü bana bayram mesajı attı. Açıkçası hiç hoşuma gitmedi ve rahatsız oldum cevap vermeden engelledim. Siz olsanız ne düşünürdünüz ne yapardınız? Bir cevap vermedim bana neden mesaj atıyorsunuz diye siz bir tepki verirmiydiniz?
Yani tek yaşayan genç bir kadın olduğum apaçık ortada bu devirde bundan rahatsız olacağımı düşünmek için bir erkeğin üstün zekalı olmasına gerek yok bence :/
Selamlar hanımlar. Kısa süre önce başıma bir olay geldi. Açıkçası benim hiç hoşuma gitmedi bu durum ancak sizin başınıza gelseydi siz ne düşünürdünüz merak ediyorum.
Kısa süre önce bir sorun için eve usta çağırdım, geldiğinde tek mi yaşıyorsun, ne iş yapıyorsun gibi şeyleri dolaylı yoldan sordu öğrenmeye çalıştı ancak cevap vermedim. Evimden tek yaşadığım çok belli ama. Ve işi bittiğinde sizi telefona kaydediyorum müsadeniz olursa falan dedi, halbuki ustasın yani kardeşim ister rehberine kaydet ister kaydetme bu ne saçma sapan bir soru ilk kez böyle saçma bir soruyla karşılaştım. Kaydedebilirsiniz dedim. İşini halledip bitirip gitti sonuçta. Sonrasında da kısa süre sonra bayram geldi ve bayramın 3.günü bana bayram mesajı attı. Açıkçası hiç hoşuma gitmedi ve rahatsız oldum cevap vermeden engelledim. Siz olsanız ne düşünürdünüz ne yapardınız? Bir cevap vermedim bana neden mesaj atıyorsunuz diye siz bir tepki verirmiydiniz?
Yani tek yaşayan genç bir kadın olduğum apaçık ortada bu devirde bundan rahatsız olacağımı düşünmek için bir erkeğin üstün zekalı olmasına gerek yok bence :/
Hep de senin başına geliyorSelamlar hanımlar. Bir süre önce yaşamış olduğum ancak kafama takılan bir durum var. Bir gün otobüsteyken kenar kısımda oturuyordum yanım köşe kısım da boştu. O sırada da elimde çantam ve poşet vardı onu düzenliyordum kucağımda düzgün durması düşmemeleri için. Bu sırada bir adam gelerek elimin üst kısmına dokunup ben oturmayacağım dedi. Halbuki ona kalkıp yer vermiyordum zaten poşet ve çantamı otururken düzenliyordum acaba ona yer vermek için kalkacağımı mı düşündü gerçekten? Ya da bir bahaneyle elime mi dokunmak istedi? Ve elime dokunması saçma değil mi? Ben de elime neden dokunuyorsun dedim bağırdım vs. Ama büyük bir tepki mi verdim yanlış mı anladım bilmiyorum. Sizce?
Bu detayı yeni okudum. Engelleyerek iyi yapmışsınız. Direkt sınır koyduğunuzu, konuşmak istemediğinizi anlamıştır artık.Açıkçası hiç hoşuma gitmedi ve rahatsız oldum cevap vermeden engelledim. Siz olsanız ne düşünürdünüz ne yapardınız? Bir cevap vermedim bana neden mesaj atıyorsunuz diye siz bir tepki verirmiydiniz?
Aman Allahım inanamıyorum çok korkunçAylin Sözer bu şekilde öldürüldü. Utanmaz herif bir de metresimdi diye iftira attı merhumeye.
Aylin Sözer: İstanbul Maltepe'de öldürülen akademisyenin katil zanlısı Kemal Ayyıldız tutuklandı - BBC News Türkçe
İstanbul Aydın Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm Başkanı Dr. Aylin Sözer, İstanbul'un Maltepe ilçesindeki evinde öldürüldü.www.bbc.com
engelleyin adamı. bir daha da çağırmayın. hatta öncesinde tanıdık bir erkek carsa rica edin sizin numaranızdan arayıp kalaylasın bu adamı, ne diye benim nişanlıma yazıyorsun diye.
Çağırma artık sen de yahu başka tamirci mi yokAman Allahım inanamıyorum çok korkunçbenim yaptığı televizyonum bir kaç gün önce arıza verdi mecburen tekrar çağırdım dışarıdaki uydudan halletti ben de evimdeydim televizyonum çalıştı zilimi bastı haber verdi televizyon çalıştı mı diye evet dedim tamam bir de içeri geleyim sinyali kontrol edeyim dedi ben de içerisi müsait değil dedim almadım evime şükürler olsun
Evet kades yüklü çok teşekkür ederim. Ben tepki vermeyi çok isterdim aslında çok ayıp yahu çünkü paramla hizmet alıyorum adamla özel bir görüşme yapmıyorum ki işini yap git kardeşim ne bayram kutluyorsun bir de 3.günüTepki vermem ortalık manyak dolu çünkü, hiç cevap vermeyip engellemekle en iyisini yapmışsın. Telefonunda yoksa KADES yüklü olsun mutlaka.
ay bunlar aynı kişi miymişHep de senin başına geliyor
Ayy erkekk diye gezen Ayşen Gruda havası sezdim
Evet haklısınız. Televizyonu yapan bu adam olduğu için tekrar bu adamı çağırdım para almayacak çünkü kendi yaptığı için almadı da. Başka tamirci çağırsam para alacaktı. Ama candan önemli bir şey yok tabi ki haklısınız bir daha çağırmayacağım.Çağırma artık sen de yahu başka tamirci mi yok
ya bırak ya hayatın yalan. senin can sıkıntından kafanda kurduğun şey başkalarının canını alıyor. kına yak.Aman Allahım inanamıyorum çok korkunçbenim yaptığı televizyonum bir kaç gün önce arıza verdi mecburen tekrar çağırdım dışarıdaki uydudan halletti ben de evimdeydim televizyonum çalıştı zilimi bastı haber verdi televizyon çalıştı mı diye evet dedim tamam bir de içeri geleyim sinyali kontrol edeyim dedi ben de içerisi müsait değil dedim almadım evime şükürler olsun
Engelledikten sonra engeli kaldırıp hiçbir şey yok gibi tekrar mı çağırdınız? Eğer öyleyse çok yanlış anlamış olabilir. Hani naz yapıyorsun falan gibi. Bu sapık ustaların aklı farklı çalışıyor. Ben senin yerinde olsam fazla para verirdim ama çağırmazdımAman Allahım inanamıyorum çok korkunçbenim yaptığı televizyonum bir kaç gün önce arıza verdi mecburen tekrar çağırdım dışarıdaki uydudan halletti ben de evimdeydim televizyonum çalıştı zilimi bastı haber verdi televizyon çalıştı mı diye evet dedim tamam bir de içeri geleyim sinyali kontrol edeyim dedi ben de içerisi müsait değil dedim almadım evime şükürler olsun
Hanımefendi siz iyimisiniz. Bunun neyini yalan söyleyeceğim? Kafamda bunları mı kuracağım? Bu ülke kadınlar için ne kadar zor farkındamısınız, bunları sadece ben mi yaşıyorum?ya bırak ya hayatın yalan. senin can sıkıntından kafanda kurduğun şey başkalarının canını alıyor. kına yak.
Siz neden kaydedebilirsiniz diyorsunuz ki niyeti apaçık ortada... eşimle ayrı olduğumuz dönem deprem de sıva çatlakları olduğu için evi boyattım tadilat falan iki gün sürdü 2.gun baktılar eş ortada yok falan eşiniz nerede dediler bende şehir dışında görevlendirmede başka boş günümüz olmadığı için onu bekleyemedim falan dedim..Siz neden her şeyi apaçık söylüyorsunuz ki babam evde annem şimdi gelecek kocam var diye atın yaniSelamlar hanımlar. Kısa süre önce başıma bir olay geldi. Açıkçası benim hiç hoşuma gitmedi bu durum ancak sizin başınıza gelseydi siz ne düşünürdünüz merak ediyorum.
Evet maalesef öyle yaptımEngelledikten sonra engeli kaldırıp hiçbir şey yok gibi tekrar mı çağırdınız? Eğer öyleyse çok yanlış anlamış olabilir. Hani naz yapıyorsun falan gibi. Bu sapık ustaların aklı farklı çalışıyor. Ben senin yerinde olsam fazla para verirdim ama çağırmazdım