- 3 Eylül 2018
- 9.112
- 48.426
- 548
Ya?Ben size normal gelsin mi dedim ya normal bence bu durum diyebilirsin bi kendine gel ya !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya?Ben size normal gelsin mi dedim ya normal bence bu durum diyebilirsin bi kendine gel ya !
Kızı suçlayın demiyorum ben mi yanlış düşünüyorum fikir verin diyorum ben iyi yorum falan beklemiyorum bu ne on yargı yaya arkadaşım burda geçen sayfada diyorsun ki sizce beni kıskanmış mıdır..
çünkü bu cevabı almak istiyorsun. burda insanlar sana desin ki ayyy kesin seni kıskandı da gidip hoşlandığın kişiye yanaşıyor.
kız ve cocuğun arasında olan bir şey bu.. cocukta sevgilisi olduğunu biliyormuş
burda kızı suclayalım istiyorsun apaçık..
o zaman şöyle o çok hoşlandığın arkadaşın sevgilisi olduğu halde neden kızla kaynatıyormuş?
o zaman evet yanlış düşünüyorsun yazdığımızda neden kızıyorsun?Kızı suçlayın demiyorum ben mi yanlış düşünüyorum fikir verin diyorum ben iyi yorum falan beklemiyorum bu ne on yargı ya
Eminim oylesindirBen kendimdeyim gayet düzgün düşünüyorum şuanda kafamı karıştırdın![]()
Hep kaliteli yorumlar yaparım bilenler bilirEminim oylesindirneyse sağol kaliteli yorumların içinin
![]()
Siz çünkü on yargi yaparak yazıyosunuz fikir vermek yerine yok çocuğun hayatimda değilsin yok belki kız şöyledir ben altüstü fikir bekledim buraya birşey yazıyorsam beni üzecek kadar kafaya takmışım demekki üstüne sizde insanın üstüne böyle gelinceo zaman evet yanlış düşünüyorsun yazdığımızda neden kızıyorsun?
sen ön yargılısın bence burada
Ay canımmmm gördük evet kaliteli baya sorma neyse sen hadi başka arkadaşlara o kaliteli yorumlarını yap birazda kapattıkHep kaliteli yorumlar yaparım bilenler bilir![]()
Yani aklı başında olan her insan yorumların başından beri kimin üslubu doğru kiminki rahatsız edici anlayabilir ama yine de sen bilirsin.Ay canımmmm gördük evet kaliteli baya sorma neyse sen hadi başka arkadaşlara o kaliteli yorumlarını yap birazda kapattık![]()
Haklisin sorma akıl sağlığım yerinde olduğu için kıskanç yorumlarla da bas edemiycem rica ediyorum artık yazmazsanYani aklı başında olan her insan yorumların başından beri kimin üslubu doğru kiminki rahatsız edici anlayabilir ama yine de sen bilirsin.
Neden yazmıyorum özgür bir ortam burası.Haklisin sorma akıl sağlığım yerinde olduğu için kıskanç yorumlarla da bas edemiycem rica ediyorum artık yazmazsan
Benimle uğraşmak için yazamazsın .Neden yazmıyorum özgür bir ortam burası.
Yoo en başta niyetim hiç de öyle değildi. Şuanda da siz yazıyorsunuz size cevap veriyorumBenimle uğraşmak için yazamazsın .
Kondisyonunuz sağlam mıŞu kızı bi salın artık. Aynı konuyu kaç kere daha açacaksınız?
Benimle uğraşmak için yazamazsın .
DerkenŞu kızı bi salın artık. Aynı konuyu kaç kere daha açacaksınız?
Şu kızı bi salın artık. Aynı konuyu kaç
Ilk defa açıyorum ben böyle bir konu ayrıca.Şu kızı bi salın artık. Aynı konuyu kaç kere daha açacaksınız?
Normalde benzer konular açılsa bile kullanıcı isimlerini aklımda tutamadığım için kesin budur diyemem. Ama sizin “Pardonda” ile başlayan çemkirmelerinizi görünce evet dedim, kesinlikle aynı kişi.Pardonda sizi ilgilendirrmi girip yazmazsınız olur biter sizi neden bu kadar ilgilendiriyor
Normalde benzer konular açılsa bile kullanıcı isimlerini aklımda tutamadığım için kesin budur diyemem. Ama sizin “Pardonda” ile başlayan çemkirmelerinizi görünce evet dedim, kesinlikle aynı kişi.
Allah rızası için