ben mi yanlış düşünüyorum

ilk defa duydum hayrlı olsun denildiğini.

kesinlikle haklısınız.bende o şekilde yapmaya gayret ediyorum.sonuçta evlilik telaşı alışveriş bana iht,yaç duydukları an her zaman yanlarnda olurum.mesela konumda söylemeyi unuttum nişan davetesiye bile getirmdiler ki kendileri dağıttı herkese yorulduk ettik vs. dediler ama bir abla yada bir arkadaş yada bir komşu ne bilim alınmadım değil yani.saygıya çok önem veriyorum ben.

hiç aramamazlık yapmıyorumki ben daha geçen gün berabardik zaten.
O zaman sorunu kendisi ile çözmek lazım belliki ilgi alaka bekliyor düğün stresi yüzünden olabilir normal şeyler bunlar daha büyük dertler vermesin Allah ... O kadar küçük şeyler ki kusmeye kırılmaya değmez ..

eeyyyvaahh eyyvahhh. arkadaş oldugunuzu unutmuş nazlı gelin edasına burunmuş...eyyvahhh... cok cekeceksiniz diyeyim. hatta iptal edin. o kadar net diyorum.

Aslında davetiyeye alınmamaniz lazım bizde evlenirken kardeşlere davetiye vermedik,gerek duymadık.. Ama onlar her şeye alınıp laf yapıyorlar sizde bazı şeyleri takarsiniz elbet ve beklemeye baslarsınız.

Evlilik işleri zor.. Akraba ilişkileri de öyle. Her şey karşılıklı iyilikte kötülükte saygı da. Bence siz büyük olarak bir iki adım atın baktınız tavırlar aynı ondan sonra geri çekilin. Ama bu dediğim gelin ile ilgili kardeşiniz ile ilişkiniz geçmişte nasılsa aynen öyle devam etsin

Tipkisinin aynisi bizde de var ,kardesim 10 yillik evli ,gelinimizin beklentisi hep o aranilacak sorulacak yemege cagiralacak ,
Hatta cebindeki parani vericen kafasina gore harciyacak ,
O ne isterse o olacak ,
Salladik mi hayir ,dugun telasi gecsin kardesiniz annenizde iplemez 1 sene sonra ,pesinize duser ,
İnsan boyle art niyeti olan birine cok samimi olamiyor ,bu bir gercek ,
Zamanla dengeler oturur ,
Kimse gelini arayip salon tutmusunuz hayirli olsun demiyor ,
O sizi arasin salon tutttuk diye dizde hayirlu olsun derdiniz ,
Sacmaliyor ,

Buluttan nem kapan insan modeli...
Hiç kendini germe,ne yapsan bir kulp takacak belli ki
Can ciğer kuzu sarması olmak şart değil zaten
Kardeşin de onun doldurusuna gelip sana mesafe koyuyorsa bu onun sorunu...

"kardeşim onun yüzünden aramıyor" kısmı doğru olmayabilir, benim eşim de annesini hemen her gün ararken nişanlıyken haftada 2-3 e evlendikten sonra da haftada hatta 2 haftada 1 e düşürdüğü zamanlar oldu.(ailesi farklı bir şehirde)
ama benim etkim hiç olmamıştır bunda; hatta kv bana x nasıl konuşamadım kaç gündür vb dediğinde, peşinden eşimi arayıp 'ara bak anneni ne zamandır aramıyormuşsun kadını' demişliğim çok vardır.

ama;
salon tutuldu diye hayırlı olsun bekleyen gelin hanım, nişan davetiyesi vermeliydi haklısınız

bunun en temiz yolu yanyana gelmedikçe görüşmeyi kesmek.
böyle her şeyde öncelikli pışpışlanma bekleyen, tüm ilgi onda olsun isteyen insanları etrafımda tutmayı sevmiyorum.. tabi ki insanların ilgiye ihtiyaç duyduğu, bir hatrının sorulmasını istediği zamanlar olabilir o ayrı..

kesinlikle katılıyorum size.

doğru söylüyorsunuz tşk ederim.

şöyle kendi ablasına davet gidip bana gelmemesine alındım ben.kız tarafı birde yaptı nişanı o yüzden bekledim.yoksa önemli değil benim çin davetiye çok.ben her zaman adım atarım kardeşimin mutluluğu için.tşk ederim güzel yorumlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…