- 26 Ekim 2015
- 8.468
- 20.458
- 348
4 gündür eşim eve gece 1 de geliyor. Konuşmak istediğimi söyledim. Ama görüşemiyoruz ki. Sadece uykuda buluşuyoruz.
nasil bir isyeri bu? esiniz restorandami calisiyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 gündür eşim eve gece 1 de geliyor. Konuşmak istediğimi söyledim. Ama görüşemiyoruz ki. Sadece uykuda buluşuyoruz.
Hayır. Resmî bir kurumdayız.nasil bir isyeri bu? esiniz restorandami calisiyor?
"İşini sana mi soracak? Dışarı çıkarken sana mi soracak, ne alacağını sana mi soracak?"
Şu sitede devamli böyle kafalar görüyorum. Soracak yahu, bu kadar bireysel takılma meraklısı olan, eşini hep son sıraya koyan da ne diye evlenir anlamadım.
Dışardaki elin adamıyla konuşup evdeki kadınla konuşmuyorsa bunları gayet sıkıntı...
Hayatını etkileyecek kararları, hayatını paylaştığı kişiyle konuşursun en azından.
Hayır. Resmî bir kurumdayız.
Ben size hak verdim..sonuçta ikinizinde hayatını etkileyen bir durum..konuşup ortak karar vermeliydiniz..mesai saatleri bu kadar değişmeden sadece birim değişikliği olsaydı belki anlayabilirdim..ama maddi manevi herhangi bir getirisi de olmayan bir durumda keyfi şekilde hareket etmemeliydi..Ben sizin gibi düşünemiyorum. Neden çalışıyor diye sorgulamıyorum zaten. Ama benimle paylaşmasını isterdim. Zaten bu saatten sonra hayırlısı demek kalıyor bana.
Hayır. Resmî bir kurumdayız.
Araba bende zaten. Gidip geliyorum işe arabayla.Arabayı vermeyin bence
Gerisini kendi bilir gece 1e kadar sürüncekse kendi bileceği iş
Normal. Müdürümüz nasıl çalışırsa yanindakilerde o kadar çalışmak zorundaAnladim... gece 1e kadar çalışması normal mi?
o bencillik yapsın, siz bencillik yapın. e nereye kadar? savaşta değilsiniz ki. bencillik yapma planı kurana kadar aklınızdakileri konuşun.