Ben mi yanlış düşünüyorum?

E herhangi bir yerde ayrı ayrı tatlı yeseniz en az 15 tl zaten
Ortaya söylceği 30 tllik künefede aynı fiyata denk geliyor
Zaten gel ısmarlayayım dedikten sonra fiyatını bu kadar sorgulaması çok itici
Madem lafını edicen ısmarlayayım deme dimi
Arkadaşına ne hediye aldı mandal sepeti falan mı:olamaz:

E herhangi bir yerde ayrı ayrı tatlı yeseniz en az 15 tl zaten
Ortaya söylceği 30 tllik künefede aynı fiyata denk geliyor
Zaten gel ısmarlayayım dedikten sonra fiyatını bu kadar sorgulaması çok itici
Madem lafını edicen ısmarlayayım deme dimi
Arkadaşına ne hediye aldı mandal sepeti falan mı:olamaz:
Valla zaten ısmarlıyım dedi ondan Sonra benim istediğim baklavadan Sonra dünyanın parasını alırlar simdi dedi 😳

Merhaba arkadaşlar. Daha önce konu açmıştım. Hic arkadasım olmadığından dolayı sıkıldığımı söylemistim. Yeni atandım bulunduğum kuruma. Zaten kendimi cok fazla açabilen bir insan değilim. Neyse aynı kurumda iki arkadasım var ikisi de evli birinin çocuğu var diğeri yeni hamile. Hafta sonu dısarı çıkalım dedim. Hamile olan arkadaş olur çıkalım dedi diğeri de ben genelde ailemle vakit geçiriyorum dedi. Neyse hamile arkadaşla çıktık biz. Biraz mağaza dolaştık onun ihtiyacları vardı. Baya bir dolaştık mağazaları bir arkadaşına hediye bakıyordu diye ama 2 3 saat ayakta takıldık. Seni baya bir yordum gel sana biseyler ısmarlıyım dedi. Daha önce takıldığım bir kafe vardı oraya gecelim dedim. Orası pahalı başka yere gidelim dedi(öyle ucuk fiyatlar değil) başka bir yer aradık tatlı yemek vardı aklımızda. Geçtik bir yere oturduk künefe yiyelim dedik( ikimiz de aramız yok tatlıyla ortaya bi tane isteriz dedik bitiremeyiz diye) bi kücük künefe dedi adam orta boy var deyince o cok olur ya dedi fiyat ne kadar ki dedi, 30 lira cevabını aldı. Cok fazla ya peki dondurma ne kadar dedi adam da 5 lira diye cevap verdi. Tamam dondurma alayım ben dedi , ben de 3 dilim baklava aldım neyse cocuk getirdi siparişleri orda diyor ki simdi dünyanın parasını alır bizden 😳 ben sok oldum. Neyse kalktık ben kartı uzattım ödedim. Bana daha Sonra zorluklarla büyüyünce böyle oluyor iste dedi. Tamam ben de biseylerin hesabını yaparım ben de cok zorluklarla büyüdüm ama bu cok farklıydı. Daha önceki ev arkadaşımla cok iyi anlaşırdık ve onu acayip özlemeye başladım. Baya bir kendimi kötü hissettim bi bana mı tuhaf geldi bu halleri ?
Ahh bu parasal mezular..Arkadaşınızın yaptıgı hic hoş bir davranış değil,onun için ayakta kalmişsinz saatlerce bir künefe vs nin lafi olur mu hic..Cebimde son kuruşum dahi olsa yapilmamasi gereken bir davranis..Ben bile burda kendimi kötu hissettim..daha kendinize denk insanlarla arkadaslik kurun..

Valla zaten ısmarlıyım dedi ondan Sonra benim istediğim baklavadan Sonra dünyanın parasını alırlar simdi dedi 😳
Hım merak etme kendi yediğimin parasını öderim içim rahat olsun deseydin
Gerçi ben olsam künefe için bu kadar laf ettikten sonra hadi kalkalım ya hiç tatlı yeme hevesim kalmadı zaten bi işim vardı oraya geçicem hadi görüşürüz der giderdim
Çünkü salakça bi durum yaşatmış resmen

Orta boy künefeye evet pahalı demişler ama birine gel ben ısmarlıcam dedikten sonra vazgeçemezdim utanırdım ayıp etmiş size ödetmekle sonuçta kendi diyor ben ısmarlıcam diye sizin üstünüzde para yada kart olmasaydı ona güvenip gitseydiniz ne olucaktı

Orta boy künefeye evet pahalı demişler ama birine gel ben ısmarlıcam dedikten sonra vazgeçemezdim utanırdım ayıp etmiş size ödetmekle sonuçta kendi diyor ben ısmarlıcam diye sizin üstünüzde para yada kart olmasaydı ona güvenip gitseydiniz ne olucaktı
Ödemek sıkıntı değil zTen aklımda ona ödetmek yoktu. O laflardan Sonra onun ödemesine izin veremeZdim

Hım merak etme kendi yediğimin parasını öderim içim rahat olsun deseydin
Gerçi ben olsam künefe için bu kadar laf ettikten sonra hadi kalkalım ya hiç tatlı yeme hevesim kalmadı zaten bi işim vardı oraya geçicem hadi görüşürüz der giderdim
Çünkü salakça bi durum yaşatmış resmen

Valla kırmak istemem insanları

Back
X