• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış düşünüyorum ?

Canobur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
24
11
88
33
Selam..ben doğum yapalı yaklaşık 13 ay oluyor eşim ile hamile kaldığım günden bu yana sadece 2 kez birliktelik oldu ilki doğumdan 8 ay sonra falan diğeri ise 11 ay sonra . Yani hamileliğim boyunca korktuğunu söyledi ve olmadı .doğum sonrası ise kendimi toparlamam için vs .dedi yaklaşık 8 ay sonra ve ondan 3 ay sonra böyle bir isteği oldu eşime göre bu durum da bir anormallik yok ve ben abartiyorum bu konuyu sizce normal bir durumun

Normal değil, uzmanlar doğumdan 40 gün sonra ilişki yaşayabilirsiniz diyor. Böyle evlilik mi olur. Eşinizi karşınıza alın adam akıllı konuşun. Kendisine çeki düzen versin.

Defalarca konuştum rahatsız olduğumu neler düşündüğümü dile getirdim bana verdiği cevap beni üzecek birşey yapmadığı kendsinin nefsini terbiye etmeyi bildiğini ve benim bu konuda içimin rahat olması gerektiği yönünde oldu ben varken neden böyle bir yol böyle bir düşünce bilmiyorum ama ona göre ben saçmalıyor abartiyorum

Defalarca konuştum rahatsız olduğumu neler düşündüğümü dile getirdim bana verdiği cevap beni üzecek birşey yapmadığı kendsinin nefsini terbiye etmeyi bildiğini ve benim bu konuda içimin rahat olması gerektiği yönünde oldu ben varken neden böyle bir yol böyle bir düşünce bilmiyorum ama ona göre ben saçmalıyor abartiyorum
Çok enterasan hamile değilken size yaklaşımı nasıldı?

iyide siz ev arkadaşı isteseydiniz evlenmez bir ev arkadaşıyla takılırdınız.karı kocasınız.hadi ilk 40 'ü olmaz , geri kalan 1 senede 2 defa ilişki çok az.normal değil, nefis terbiyesiyle de bi alakası yok bunun.budist keşiş ya da rahip falan değilse karısına karşı dahil nefsini neden terbiye ediyo? cinsellik olmadan evlilik olmaz.kankalık olur.sizde bir gariplik yok.libidosu düşükse hatta yoksa, iktidarsızlığı vs varsa gitsin doktora tedavi olsun ya da gerçek sıkıntısı neyse söylesin kendi çapında saçma sapan açıklamalar yapıp seni bastırmasın.

Yani çok tuhaf 😔iktidarsız mi acaba artik

Normal değil. Nefsini ne diye tebiye ediyor tövbe mi etmiş bu işlere? Bu erkeklere nooluyor ya? Son günlerde hep benzer konu. Adamlar internette dolana dolana kendi işlerini kendi mi hallediyor yoksa yediğimiz içtiğimiz şeylerden mi isteksiz oldu bunlar? Hadi hamileyken anlarım psikolojik olarak yapamıyorlarmis ama 13 Ay diyorsunuz kaldı ki adam istiyor ama nefsini terbiye ediyor kendine yapmamak için telkinde bulunuyor herhalde ama gerekçesi ne yani? Ne toparlanması çok saçma. Bundan sonra sen istesen de ben istemiyorum diye rest mi çeksen acaba ne diyecek bakalım

Selam..ben doğum yapalı yaklaşık 13 ay oluyor eşim ile hamile kaldığım günden bu yana sadece 2 kez birliktelik oldu ilki doğumdan 8 ay sonra falan diğeri ise 11 ay sonra . Yani hamileliğim boyunca korktuğunu söyledi ve olmadı .doğum sonrası ise kendimi toparlamam için vs .dedi yaklaşık 8 ay sonra ve ondan 3 ay sonra böyle bir isteği oldu eşime göre bu durum da bir anormallik yok ve ben abartiyorum bu konuyu sizce normal bir durumun
Normal değil tabiki 40 dan sonra ilişki yasak değil abartmış eşiniz sonuçta cinsellikte hayatta ihtiyaç olan bişey

Nefsini falan terbiye ettiği yok başka Problemler var.

Back
X