Ben mi yanlış düşünüyorum?

Facelesswitch

🧜‍♀️
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
2.230
3.519
133
Merhaba kızlar 3 saattir moralim çok bozuk gün boyu temizlik yaptım kv eşimi hangi ara aradıysa hamileler vardır diye söylemiyorum adını eşimin sevdiği ve benim ağzıma sürmediğim bir yemek kaç senedirde biliyor işte gel yemek yeme ondan yaptım demiş tam bir şeyler hazırlayacağım eşim dönüp anneme geçiyorum ben bana o yemekten yapmış dedi afalladım tabi benim ailem eşim sevmiyor diye ona ayrı yemekler yaparken bir çorba dahi yapmaya tenezzül etmemiş kendi oğlunu çağırıyor gerçekten sinirlerim bozuldu eşimde yap bir şeyler kendine istersen dedi ve ben tek yemek yiyemeyen biriyim gelincede e bir şey yememişsin diyor canım istemiyor dedim uzandım sinirimden uyur gibi yaptım muhatap olmamak için moralim çok bozuk. İnsanlar niye bu kadar bencil anlamıyorum.

Saka? Saka yapiyorsunuz degil mi?

Kayinvalidenin yaptigi gozume batmadi ama senin tek yemek yiyemiyorum diye hic birsey yemeden o sekilde beklemeni inan cok yadirgadim. Belki sorun bendedir bilemiyorum ama butun gun temizlik yapsam koca kisisini annesi cagirsa ohh bide bunla ugrasmicam ne guzel diye soylerim kendime yemek oturup yerim ben yaa

Tek sevmiyorum yiyemiyorum sıkıntı orda gündüz bile doğru düzgün yemiyorum zaten işteyken eşim nesfit filan anca

Hayır yanlış düşünmüyorsunuz hatta çok sakin davranmışsınız bence.
Hadi kayınvalideniz düşüncesiz olsun,eşiniz sizi nasıl bırakıp yemeğe gidiyor sen bişeyler hazırlarsın diyerek.
Niye kendinizi üzüp ona yansıtmıyorsunuz. Üzerinden zaman geçmeden konuşun bu konuyu bence suçunu görmeli

Zeka geriliği olması Lazım anlamaması için insan düşünemez mi aynısı ona olsa ne hisseder yani
Yazdığımı begenmemisler size yonelmisler ama çok saçma. Evlilikte olmasi gereken nedir yemek yaptim gelindir. Bir kayinvalide sadece ogluna o yemeği yapip sadece onu cagriyorsa sizi takmiyordur. Esinizde buna göz yumuyordur. Siz eşinizle birbirinize söz verdiğiniz için burda en büyük suç Esinizde. Ben olsam alınırım bile eşimi insan yerine koymadığı için

Kayınvalide niye ikinize çağırmıyor da sadece eşini gel ye diye. Eşinde koşa koşa gidiyor

Ortada suc varsa bile esinde. Sensiz gitmemesi lazimdi. Orada biseyler atistirabilirdin. Gerci ben olsam hazir o yokken kendime sofra doser o gelene kadarda basindan kalkmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…