- 29 Ocak 2020
- 2.230
- 3.519
- 133
- Konu Sahibi Facelesswitch
-
Hayır canım istemiyor malesefTek yemek yiyemiyor musunuz
Saka? Saka yapiyorsunuz degil mi?Merhaba kızlar 3 saattir moralim çok bozuk gün boyu temizlik yaptım kv eşimi hangi ara aradıysa hamileler vardır diye söylemiyorum adını eşimin sevdiği ve benim ağzıma sürmediğim bir yemek kaç senedirde biliyor işte gel yemek yeme ondan yaptım demiş tam bir şeyler hazırlayacağım eşim dönüp anneme geçiyorum ben bana o yemekten yapmış dedi afalladım tabi benim ailem eşim sevmiyor diye ona ayrı yemekler yaparken bir çorba dahi yapmaya tenezzül etmemiş kendi oğlunu çağırıyor gerçekten sinirlerim bozuldu eşimde yap bir şeyler kendine istersen dedi ve ben tek yemek yiyemeyen biriyim gelincede e bir şey yememişsin diyor canım istemiyor dedim uzandım sinirimden uyur gibi yaptım muhatap olmamak için moralim çok bozuk. İnsanlar niye bu kadar bencil anlamıyorum.
Zeka geriliği olması Lazım anlamaması için insan düşünemez mi aynısı ona olsa ne hisseder yaniSinirinden uzanıp kendini yeme eşini ye. Senin yerinde olsam eşimin agzina ederdim. Ne demek ya küfür eder gibi. Siz evlisiniz bunu bi kabullensinler.
Tek sevmiyorum yiyemiyorum sıkıntı orda gündüz bile doğru düzgün yemiyorum zaten işteyken eşim nesfit filan ancaKayinvalidenin yaptigi gozume batmadi ama senin tek yemek yiyemiyorum diye hic birsey yemeden o sekilde beklemeni inan cok yadirgadim. Belki sorun bendedir bilemiyorum ama butun gun temizlik yapsam koca kisisini annesi cagirsa ohh bide bunla ugrasmicam ne guzel diye soylerim kendime yemek oturup yerim ben yaa
Yazdığımı begenmemisler size yonelmisler ama çok saçma. Evlilikte olmasi gereken nedir yemek yaptim gelindir. Bir kayinvalide sadece ogluna o yemeği yapip sadece onu cagriyorsa sizi takmiyordur. Esinizde buna göz yumuyordur. Siz eşinizle birbirinize söz verdiğiniz için burda en büyük suç Esinizde. Ben olsam alınırım bile eşimi insan yerine koymadığı içinZeka geriliği olması Lazım anlamaması için insan düşünemez mi aynısı ona olsa ne hisseder yani
Malesef trol gibi olay ama gerçekSaka? Saka yapiyorsunuz degil mi?
Sadece oğlu mu yasıyor bu evde?Nasıl tek yemek yiyemiyorsunuz eşiniz gelene kadar aç mı duruyorsunuz evde?
Kayınvalideniz hazır yemeği yapmisken çağırabilir oğlunu, bunda çok abartılacak birşey yok.
Bunu da dert etmeyin yahu, cidden.
Ortada suc varsa bile esinde. Sensiz gitmemesi lazimdi. Orada biseyler atistirabilirdin. Gerci ben olsam hazir o yokken kendime sofra doser o gelene kadarda basindan kalkmazdimMerhaba kızlar 3 saattir moralim çok bozuk gün boyu temizlik yaptım kv eşimi hangi ara aradıysa hamileler vardır diye söylemiyorum adını eşimin sevdiği ve benim ağzıma sürmediğim bir yemek kaç senedirde biliyor işte gel yemek yeme ondan yaptım demiş tam bir şeyler hazırlayacağım eşim dönüp anneme geçiyorum ben bana o yemekten yapmış dedi afalladım tabi benim ailem eşim sevmiyor diye ona ayrı yemekler yaparken bir çorba dahi yapmaya tenezzül etmemiş kendi oğlunu çağırıyor gerçekten sinirlerim bozuldu eşimde yap bir şeyler kendine istersen dedi ve ben tek yemek yiyemeyen biriyim gelincede e bir şey yememişsin diyor canım istemiyor dedim uzandım sinirimden uyur gibi yaptım muhatap olmamak için moralim çok bozuk. İnsanlar niye bu kadar bencil anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?