Ben mi yanlış düşünüyorum ?

fnrbahce123

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2025
297
En iyi cevaplar
1
52
13
Evlilik konusunda bazı düşüncelerim var eskiden sevgi benim için daha anlamlıydı yani şöyle derdim sevgi olunca her şey olur vs ama artık böyle düşünmüyorum bence maddi durumu iyi olmalı karşımdakinin iyi olmasından kastım maaşı işi sonuç olarak evlendigim de sıtandartımın altına düşünce bu beni zorlayacak belkide boşanma olacak zorluğa evet tabi ki göğüs gerilir ama bence başta bazı şeylerin olması lazım ben boyle fikir belirtince bir iki tanıdığım seversen her şey oluyor beraber vs diyorlar ama bu eskiden bana da böyle geliyordu ama artık son 1.2 senedir hiç böyle düşünmüyorum ev de geçim olmayınca olmaz her şey maddiyat artık haksız mıyım yanlış mı düşünüyorum?

Bu devirde maddiyat çok önemli evet sevince samanlık seyran olmuyor ama sevgi de olmazsa olmaz işin içinde sevgi de mantık da olmalı
Evet tabi ki sevmek sevilmek de olmalı bu konuda hemfikirim ama maddiyat da olması lazım evlenince yaparız alırız ederiz bana göre mantıklı gelmiyor. En azından bir erkeğin kendine arabasını almış olması lazım.

Tabi ki sevmek sevilmek istiyorum bu önceliğim ama hem sevginin hem de maddiyatın olması gerektiğini düşünüyorum tabi yeri gelir maddiyati iyidir sonra kötü olur yanında olunur ama bence ilk başta olması gerekiyor.
Tabiki, hayat bize ne getirir ,neler yaşanır bilinmez. Sevgi olmadan maddiyatı iyi biriyle evlenmek de olmaz. İkisi bir arada olmalı. Benim lüks şeylerde gözüm yoktur. Ama maddiyat olmadan evlilik yürümüyor.

Tabiki, hayat bize ne getirir ,neler yaşanır bilinmez. Sevgi olmadan maddiyatı iyi biriyle evlenmek de olmaz. İkisi bir arada olmalı. Benim lüks şeylerde gözüm yoktur. Ama maddiyat olmadan evlilik yürümüyor.
Bence de yürümüyor. Bir de bana göre bence bir erkek evlenmeden önce arabasını vs almalı en azından arabası olmalı.

Bence de yürümüyor. Bir de bana göre bence bir erkek evlenmeden önce arabasını vs almalı en azından arabası olmalı.
Araba, ev olması lazım diye bir şartım yok ve olmadı hiçbir zaman. Ama olsa fena olmazdı tabiki. Heleki İstanbul trafiğinde otobüs, minibüs ile ulaşım çok sıkıntı.

Herkes dengi dengine o halde. Erkek de kendine denk maddiyat/aile zenginliği arayabilir. Yoksunluk içinde büyümüş biriyle evlenmek istemeyebilir mesela..

Benim bir şeyimin olması gerekmiyor bence bana göre karşımdakinin olması lazım.
Varlıklı biri sizi napsin o zaman? Mantık evliliği yapacaksiniz diyelim, sizin için kriter zengin olmasi, karşıdaki sizde ne bulacak mantık olarak? Siz ne vereceksiniz bu mantık evliligine yani? Çıkarlarınızi gözetip diğer şeyleri ikinci plana atiyorsunuz ya, onun sizden cikari ne olacak yani?

Varlıklı biri sizi napsin o zaman? Mantık evliliği yapacaksiniz diyelim, sizin için kriter zengin olmasi, karşıdaki sizde ne bulacak mantık olarak?
Benim hayat kalitem iyi ben kendi kalitemin altına düşemem düşersem alışamam bundan bahsediyorum yani zengin olacak demiyorum.

Back
X