ben mi yanlış düşünüyorum

Adam konu sahibini parmaginda oynatmaya calisiyor galiba.

Kardes yeme bu numaralari . Adam kendini akilli zannediyo. Uyanikkk. Bide ayri takilmayi seviyimus beyefendi. Sende deki bemde karar verdim ayri takilalim bundan sonra .eee cocuguda leylekler getirir sana artik. Dersin.

aslında ben şu ayrıma varamıyorum acaba ben birlikte olma durumunu çok mu abarttım. ne bileyim yeni evli insanlar hep bir arada olur gibi gelmişti bana. bu konuda onu bunaltmış olabilirim sanırım ama bilmiyorum
en başta kendine zaman ayırmasını çok istemiyordum çünkü.sanırım burda hata yaptım

Valla eşin konuştuklarının aksini yapmıyorsa çok mantıklı adam ben de aynı düşünüyorum .
İlgisizdir ilgilidir buna bir şey diyemem ama eşini merkez yapma her zaman mutsuz olursun .

Bence adam kendini duzeltse yani ilgi yonunden sana karsi .sende cocuk dusunuceksin eminim . Esinin uzak kalisi senide cocuk olayindan sogutuyo sanirim oyle anladim ben .
kesinlikle evet. ben eşimi seviyorum beni sevdiğini biliyorum.ama ilgisini istiyorum. bir de tek derdimiz çocukmuş gibi yaşamak istemiyorum
onunla doya doya yaşamak sonunda da çocuk yapmak istiyorum. mesela çocuk yapmadan keşke şunu da yapsaydım demek istemiyorum

Eşinin düşüncesi bana cok garip gelmedi tatlım ama bunu dile getirme bicimi hanzoca olmus. Acıkcası çocuğunu olmayacağını bildigim sevdigimle tereddütsüz evlenirmiyim bende bilmiyorum, illaki düsünürdüm enine boyuna.tabi Nişanlıyken böyle Bi teklif yapması falan dogru değil ama bazı çocuğu kesinlikle olmayacak olanlar evleneceği kişiden bunu saklıyor,buda dürüstçe değil, belki eşin böyle bişey varsa ona göre hareket edeyim diye test yaptırmak istemiştir. ama bunu nişanlıyken teklif etmesi cok çirkin, cok acele davranmış.

Belkide abartmissin bilemiyorum. Ama cicim aylari denen bisey var yani .esler yeni evlenmeni verdigi heyecanla hep birlikte vakit gecirmek ister bu normal bisey . ayni seyi sen yapsan pismanmi oldun evlendigine beni sevmiyorsun artik diye soylenirdi bence

Valla eşin konuştuklarının aksini yapmıyorsa çok mantıklı adam ben de aynı düşünüyorum .
İlgisizdir ilgilidir buna bir şey diyemem ama eşini merkez yapma her zaman mutsuz olursun .
konuştuklarının aynısını yapıyor. ve ben eşimi merkeze alma hatasını yaptım.
aslında dışardan bakınca yani evlenmeden önce bende bu birlikte zaman geçirme olayını mesela abartmamak gerektiğini filan düşünüyordum. eşimle tanıştıktan sonra bu fikrim değişti
ama benim en çok takıldığım çocuk meselesi oldu

ben eşimin çocuğu olmayacağını bilsem de evlenirdim. bilmiyorum belki dediğiniz gibi düşündü. ama bu teklif bana kendimi eksik hissettirmişti.

Bende senin gibiydim. Once gezelim tozalim tadini cikaralim istedim.sanirim esimde cok istiyodu cocuk olsun ama ben evlenmeden once soylemistim hemen cocuk dusunmuyorum diye.oda hic konuyu acmadi.ta ki ben soyledim cocuk istiyorum diye oda sevincten havalara ucmustu.

ben eşimin çocuğu olmayacağını bilsem de evlenirdim. bilmiyorum belki dediğiniz gibi düşündü. ama bu teklif bana kendimi eksik hissettirmişti.
Teklif hoş değil bunu kabul ediyorum ama ben kötü Bi niyet yada sevgisizlik göremedim. Çocuk yapmak icin evlenmem ama sevdiğim insanın çocuğu olmayacağını bilirsem olsun diyemezdim, mutlaka düsünürdüm. Bu demek değilki 2 sağlıklı insanın çocuğu garanti olacak! Bazen nedensiz olmuyor çocuk, belki benimde olmayacak bunu bilemeyiz ama bilince işler değişiyor

ben de başta söylemiştim. ama eşim çocukları sevdiğimi evlenmeden önce biliyordu bunu ciddiye almadı sanırım :) ama şunu anlamamıştı sanırım çocuları sevmek çocuk yapmaya yetecek bir duygu değil bana göre.

belki eşimde sizin gibi düşünüyordu.
hatta bunu söylemiştim ben eşime. kimsenin garantisi yok ALlah korusun kaza geçirsek bişey olsa birimizin çocuğu olmayacak olsa bu evlilik bitecek mi dedim tabiki hayır diyor. ama bilemiyorum belki duygusal yaklaşıyorumdur. yada eşimden her koşulda evlenirim cevabını bekledim galiba

Aynen ...
ozellikle ilk cocuk hazir hissettigin zaman olmali .cocuklari sevebilirsin .ama kendi cocugun sadece sevgi yetmiyor maalesef. Her acidan yetebilmelisin onun icin.

Eşinin çocuk istemesi normal .Takılma ya eşin aşırı dürüst olmak istemiş ama her doğru her yerde söylenmez işte.
Bence önemli olan ne biliyor musun senin ona benimle çocuk için mi evlendin dediğinde , beni yanlış anladın özür dilerim demesi.
Yoksa dilin kemiği yok neler söylüyoruz saçma sapan.

Aynen ...
ozellikle ilk cocuk hazir hissettigin zaman olmali .cocuklari sevebilirsin .ama kendi cocugun sadece sevgi yetmiyor maalesef. Her acidan yetebilmelisin onun icin.
bu duruma eşim hak verdi.
ama içim eşime kırgın. ben çocuğu birbirimizi çok sevdiğimiz için yapmak isterdim. eşime göre evlenme sebeplerinden biri çocuktu.

Bazen biz duymak istediğimizi duyunca dünyanın en Mutlu'su oluyoruz, sonra gerçeklerle karşılaşınca hayal kırıklığına uğruyoruz. Eski nişanlım daha evlenmeden, evlenip ayrılırsak veya sana bişey olursa ben senden başkasına eş diyemem,dünyada tek sen varsın benim icin dedikten 3-4 hafta sonra ben emin değilim evlilik icin acelemi ettik demişti :) o günden beri duymak istediklerimi değil, gerçekleri duymak istiyorum, en azından hayal kırıklığı yasamam

bir de sanırım çok tartışmalı bir dönemde bu konu gündeme gelince daha çok sinirlendim. belki de siz haklısınız.yalnız ben düşündüm evlenmeden önce eşimin çocuğu olur mu olmaz mı diye düşünmemiştim olursa olur olmazsa yapacak bişey yok düşüncesindeyim ben hep.

en iyisi en gerçeği duymak ama tabi bu her zaman bizi mutlu etmiyor.
sanırım kimseye ve sözlerine güvenmememiz gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…