- 8 Ekim 2010
- 864
- 183
- 323
- 38
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
çok üzgün olduğunu söyledi. neşeli halimi istediğini söyledi ama abarttığımı düşünüyor. sonuçta evlendik sen büyütüyorsun diyor.Cok uzucu bisey bu yaptigi.
Ben olsam bende kirilirdim.
Peki ozur diledikten sonra kendisini affettirmeye calismadimi?
kendinde bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü ilk günden beri çocuk için çok istekli. bir de şimdi çocuk yapmak için gel doktora gidelim desem hiç tereddüt etmez gidelim derAcaba kendinde mi bir problem vardı da size doktora gidelim dedi, yoksa nişanlıyken bunun söylenmesi saçma geldi.
bende o soruyu sordum çocuğu olmayacak deseler evlenmeyecek miydin dedim cevabı düşünürdüm oldu.Abarttığını sanmıyorum. Nişanlıyken yaptığı şey ne kadar çirkin,ne demek test yapalım çocuk için sıkıntı var mı bakalım. Sanki ona göre evlenecek.Kendinde bir sorun olmasın
işte çocuk çok önemliymişAdam evlilige alismak icin zamn istiyor ama cocuk icin zaman kaybetmek istemiyor. Celiskiye bak .
aksine birbirimizi aslında iyi tanıyorduk.ya da ben öyle sanıyordum.eşiniz epey farklı bir karaktere sahip gibi
birbirinizi çok iyi tanımadan evlenmişsiniz sanırım
ama sizi sevdiği belli
hani iki insan birbirini seviyorsa sevgili gibi de yaşayabilir ama evlenmek çocuk için gerekli tarzı düşünmüş olabilir mi?
adam yalnızlığı seviyor demek kiaksşne birbirimizi aslında iyi tanıyorduk. sevgili olmadan önce arkadaştıkda. o tarz düşündüğünü sanmıyorum çünkü çok uzun süre sevgili olarak kalmak istemiyordu.
haklısınız yalnızlığı seviyor.adam yalnızlığı seviyor demek ki
ama cidden bunlar karakter meselesi
ben sanmıyorum ki az sevdiğinden öyle yapıyor
bir konuşmamız lazım deyip akşam işten gelince karşınıza oturtup tüm bu kafanızdakileri anlatsanız ?haklısınız yalnızlığı seviyor.
ama ben şunu anlayamıyorum iki insan evlenmişse elbette hayatlarını birbirlerine göre ayarlamalı mesela birlikte uyumalı
çünkü evlenince kadın ilgi isteyecek bunu bilmeleri gerekmez mi ya da ben mi yanlış düşünüyorum
size kesinlikle katılıyorumEvet bence de once evliliginiz otursun .
Adamin dusunnceleri cok yanlis. Uzulmen normal bence.once iyi bi koca iyi bi es olsun sonr a baba olsun .sende mutlu bi anne ve mutlu bi bebisiniz. Bebek evliligi kurtarmiyor . Aksine sorunlu bi cocuk oluyor.
bunu defalarca konuştuk.bir konuşmamız lazım deyip akşam işten gelince karşınıza oturtup tüm bu kafanızdakileri anlatsanız ?
belki empati kurup size uyum sağlamaya çalışır
hormon tedavisi gibi bişeydi söylediği tam hatırlayamıyorum.Beyefendi kendi çapında bir dahi sanırım. Kıymetli genlerinin gelecek nesillere taşınacağından emin olmak istiyor.
Nasıl bir kan testiyle insanın kesin çocuk sahibi olacağı anlaşılıyor acep?
Bu arada senin ailen ona her türlü muameleyi yapsa, o hep alttan alacak mıymış? Yoksa kendileri "okumamış" mı?
Yaw adam cin ya.
Hayır yaşlarınız kaç ki daha evlenmeden çocuk telaşına düştü?hormon tedavisi gibi bişeydi söylediği tam hatırlayamıyorum.
ailesiyle ilgili konularda benim yanımda olduğu oldu. ama suçlu olan ben oldum alttan almadığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?