ben mi yanlış düşünüyorum

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
eşimin söylediğini unutamıyorum ve ona her kızdığımda bu konuyu dile getiriyorum.. annesinin de herkes tabi hemen çocuk yapıyor siz yapın ben bakarım oğlumun çocuğuna demesi beni çok kızdırmıştı ve bu tartışmadan önceydi. ve şu anda kendimi o aile de sadece eşime çocuk doğuracak kadın gibi görüyorum.,çocuktan inanılmaz soğudum ve eşimin en son dediğine göre onun dediği çok mantıklıymış

eşimi içimden affedemiyorum. ve başka tartışma konularının da eklenmesiyle artık kendimi çok kötü hissediyorum. yahu düşünüyorum evlenmeden önce ben özgüveni çok yüksek gezmeden gezmeye koşan kalabalık bir arkadaş çevresi olan kendine güvenen bir insandım.
ama şimdi bakıyorum özgüvenim yok oluyor. zorunlu kalmadıkça dışarı çıkmıyorum bile. eskiden ayda yılda bir ağlayan ben şimdi eşime kızdıkça ağlıyorum.eşime garip bir öfkem var. tabi bu öfkem benim onla ilgilenmelerime rağmen bana karşı olan tavrıydı.

bana en son sen zaten bana bağımlısın artık bensiz yaşamayı öğren vs dedi hayatımın şokunu yaşadım. sevmenin adı ne zamandan beri bağımlı olmak oldu dedim.ya da insanın hafta sonu iki gününü eşiyle geçirmesinin nesi garip ya da geceleri birlikte uyumakta ısrar etmenin ne zorluğu var.ama hatalıyım eşime çok değer verdim ben fedakarlık yaptıkça o normal davrandı.o bana yetecek sandım evlenince arkadaşlarımla görüşmelermi bile eşime göre ayarladım ama o hiç taviz vermedi şimdi düşünüyorum da ne kadar aptalmışım..iki lafından biri ben tartışma istemem oluyor. diyorumki iki farlı insanız elbette anlaşamadığımız yerler olacak ama ona göre asla olamaz.bir defa mutlu değilim dediğimde yetişkin iki insanız olmazsa zorlamayız diyor. gün içinde bazen arar bazen mesaj atar.sevdiğini biliyorum ama benim ona olan zaafımı kullandığını düşünüyorum.en son geçen hafta çok sinirlendim ve ben ne kadar yalnızım diye ağladım. ailelerden uzaktayız şehre yeni geldiğimiz için arkadaşımda yok

ben ne yapmalıyım. onu görmezden gelmeyi denemiştim ve bu onun hoşuna gitmişti.yardımınızı istiyorum

Siz simbiyotik bir ilişki istiyorsunuz, eşiniz de çoğu erkek gibi bu kadar mıç mıç olmayı sevmiyor. Bu kadar bağımlı olmayın eşinize. Ondan ayrı bir hayatınız, arkadaş grubunuz da olsun. Erkekler de sevmez böyle bağımlı zayıf karakterli kadınları. Onsuz da yaptığınız hobiler, geçirdiğiniz vakitler olsun. Bu dengeyi siz oturtacaksınız.

Öküzün teki olmak ne zamandan beri farklı bir kişilik oldu

sevgili olduğumuz dönemde arkadaşlarınla görüşeceğine benle görüş demişti bana ve ben bu söze güvenmiştim sanırım..

Yani hem taraflarin her zaman yanyana olmasini istemiyorsun ozlemek istiyorsun. Bu dusunceyi savunurken her zaman birlikte birseyler yapmak istedigini soyluyorsun. Mantikli dusunuyorsun ama uygulayamiyorsun. Kendi dusuncen ile celisiyorsun.

Abarttığını sanmıyorum. Nişanlıyken yaptığı şey ne kadar çirkin,ne demek test yapalım çocuk için sıkıntı var mı bakalım. Sanki ona göre evlenecek.Kendinde bir sorun olmasın

Öyleymis zaten, ona göre karar verecekmis. Daha dogrusu evlenmezdi gibi geldi konusmalarindan.

Konu sahibi üzülmeyin, erkeklerin büyük cogunlugun kafa böyle. Hassasiyet, empati, bunu söylersem cok üzülür

Yani hem taraflarin her zaman yanyana olmasini istemiyorsun ozlemek istiyorsun. Bu dusunceyi savunurken her zaman birlikte birseyler yapmak istedigini soyluyorsun. Mantikli dusunuyorsun ama uygulayamiyorsun. Kendi dusuncen ile celisiyorsun.
her zaman çok güvendiğim mantığım bu defa tutmadı. daha doğrusu ben mantıklı düşüncelerimdeki gibi davranamadım ve bu yüzden üzgünüm

Öyleymis zaten, ona göre karar verecekmis. Daha dogrusu evlenmezdi gibi geldi konusmalarindan.

Konu sahibi üzülmeyin, erkeklerin büyük cogunlugun kafa böyle. Hassasiyet, empati, bunu söylersem cok üzülür
ben de öyle hissettim çocuk tabiki önemli insan bi düşünür vs dedi. ama ona göre kim olsa bi düşünürmüş.ya ben çok alıngan davrandım bilemiyorum ya da bu gerçekten çok incitici bir durum

Siz bence eşinizin çocuğu sizden fazla önemsediği hissine kapılmış gibisiniz .

Siz bence eşinizin çocuğu sizden fazla önemsediği hissine kapılmış gibisiniz .
evet. kesinlikle çocuk önemli ama çocuk evlilik sebebi olmamalı diye düşünüyorum ve insan eşini çok sevdiği için çok mutlu olduğu için çocuk yapar diye düşünüyorum.sırf evlendim diye çocuk yapma fikri yada çocuk için evlenme fikri bana çok yanlış geliyor

eşime güveniyorum. sevgili olmadan önce de tanıyordum hiç bir yanlışını görmemiştim. sonrasında da hiç bir yanlışını görmedm. ona güveniyorum

Eger guven varsa hic bir seyde sikinti yasamazsiniz diye dusunuyorum. Boyle dizimin dibinde ayrilmayacaksin triplerine girmeyin guveniyorsaniz. Sonucta bir yanlisini gormemissiniz. Ne kadar rahat birakirsaniz sizi o kadar ozler gibi geliyor bana. Rahat olun.

teşekkür ederim. sizin dediğinizi deneyeceğim:)

alınganlık mı yapıyorum emin olamadım

Hayır alınganlık değil bu. ben olsam ben de bozulurdum ve tepkim daha büyük olurdu belki de. ne demek çocuğun olmayacak olsa düşünürdüm. Seven insan hastalıkta sağlıkta her durumda sever ve evlenir diye düşünüyorum. ayrıca neden her zaman alttan alacakmışsınız. kimse kusura bakmasın yok öyle bir dünya. eşiniz ana babasına ailesine sahip çıksın sizi de alttan alma durumunda bırakmasın, böyle bir şeyi de talep etmesin sabır taşı mısınız siz okumayla yazmayla ne alakası var bunun. evliliğin ilk zamanları sürekli kendi başına takılmak istemesi falan da bana göre yanlış. tamam evlendik diye yapışık ikiz olacağız diye bir şey yok. herkesin kendi özel alanı olsun ama günlerce yatağa gelmeme sizi yalnız bırakma, sürekli kendi başına takılmak istemesi abartı ve bencillik.Ama bu son durum düzeldiyse uzatmayın

son durum için nişanlıyken söylemem yanlıştı ama söylediklerim doğru ve mantıklı gibi bir açıklama yaptı. ama çok kırgınım. o benim bencil olduğumu söylüyor herkes istediği zaman yatar istediği zaman kalkar istediği zaman istediğini yapar gibi düşünceleri var.hakkını yiyemem bana da karışmaz. akşam arkadaşlarımla çıkacam desem gündüz gidecem desem hiç birine itiraz etmez. yemek temizlik beklemez yorgunsan yapma der hep. ama bilmiyorum yani mesela birlikte yatmak bana çok önemli bişey gibi geliyor.ama onun için önemli değil.

son durum derken ayrı takılmak istemesini falan kastetmiştim. eşinizin yapısı böyle demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…