• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi yanlış konuşmuşum sizce ?

Hoşlanti da vardı tabii ki de az birazda olsa ama benim olayım genel olarak konuşmuş olduğum şekil yani ankatirken ki kurduğum cümleler anormal mi sizce diye bazen manipüle altında kalabiliyoruz yaptığımiz şeyden emin olsak bile en azından ben öyle düşünüyorum siz öyle olmayabilirsiniz tabii ki 🙏🏻
Yok hayır anormal değil. İstediklerinizi ve istemediklerinizi belirtmenizden daha doğal bir durum yok. Yalnız acaba sandığınız gibi sıkı fıkılık olmaz belki. Tanısa mıydınız? Ev de varsa yedekte konuşulur muydu? Ne desek boş da kalbinizi dinleyin. Umarım en hayırlı olan bulur sizi 🩵

Aile binasındaki herkes her şeye burnunu soktu diyememiş tabi.
Yaa yürüsün gitsin salatalığa bak sen aile binasına köle arıyor. Başka evi varmış mışta söyleyememişte, niyee işine gelmedi çünkü.

Eski eşi ailesinin yanına kaçmış resmen bir daha da dönmemiş. Kimbilir neler yaptılar kıza.

Aracıya da kendini aklamak için öyle konuşmuştur. Yeni kurbanlar arayacak salatalık.
Verilmiş sadakan varmış takma kafanı.
+1000

Yok hayır anormal değil. İstediklerinizi ve istemediklerinizi belirtmenizden daha doğal bir durum yok. Yalnız acaba sandığınız gibi sıkı fıkılık olmaz belki. Tanısa mıydınız? Ev de varsa yedekte konuşulur muydu? Ne desek boş da kalbinizi dinleyin. Umarım en hayırlı olan bulur sizi 🩵
Tanımak istediğim için istihareye yattım eğer olumlu görmüş olsaydım denerdim tabii ama ekstra bir evi olan insan bunu neden saklasın ki karşısında ki insanı madem beğendi ki(beğenmiş)bunun sorun olmayacağını ve diğer evde de oturabileceğimizi soyleyebilirdi bence,sizce? Başka evi olmasa o ayrı zaten ve de eski eşi ile oturmuş olduğu eve başka bir evi olmasına rağmen yeni eşini getirmeyi düşünmesi de hoş değil netice de orada yaşanmışlık var yine tekrar ediyorum başka evi olmasaydi ayrı.

Canım bu adamın eğer sana yönelik ağır basan bir duygusu,isteği olsa idi " birbirimizi tanıyalım hele..o gün olsun ..konuşuruz bunları ,önce o aşamaya gelelim " derdi.Zaten o evde seninle oturmayacağı çok kesin..belki başkası ile oturur ama seni aile binasına götürecekti orası net.O aracı ile bağı zedelensin istememiş ..kolay kolay hiçbir kadın ailesinin yanına diye gidip boşanma sürecine girmez ya engel olunur diye yaparsın bunu..ya zarar verilmesinden korktuğun için yaparsın ..ya şartlarımı kabul eder de gelip beni alır diye blöf yaparsın öyle olur anca

Back
X