Merhaba 5 yıllık evliyim 1.5 yıllık da anneyim normalde çalışıyorum ama 1.5 yıldır evdeyim bebeğime bakıyorum bebek konusunda her anne gibi kurallarım var .. Ama şu ara kendimi tükenmiş hissediyorum. Eşim sadece çoçukla ilgileniyor yemek yiyor yatıyor . Kendisi yemek yeme hastası yani evde yemek olmayınca suratı yerlerş süpürür yada yemeğin tadını begenmeyince aynı şekilde surat 5 karış oturur.evde herşeye söylenir çoçukla ilgilenirken evi haliyle yapamıyorum oda başak burcu sürekli söylenmesinden o kadar yoruldum ki çamaşıra bulaşığa durmadan söyleniyor çoçuk uyuyor 10 da bi saat uyutmak için çabalıyorum geliyorum salona çayını içiyor elinde kumanda video izliyor ama yediğimiz yemeğin bulaşığı duruyor mutfak göçüyor bi bardak çay içsem oturup gece yarısına kadar mutfak topluyorum yemek yaparken aşırı dagılıyor çünkü çoçuk yanımda her yeri dagıtıyor . Bu böyle sürekli bi döngü halinde devam ediyor . Ev desen bi gün toplu bi gün dağınık ... ben çok yorgun hissediyorum bitmiş tükenmiş hissediyorum çoçuk yemek yemiyor peşimden koşuyorum hop akşam yemeği vakti geliyor . Gündüz 45 dk uyuyor ortalama ondada gerçekten oturuyorum ve kahve içiyorum . Ama ben kendimi aşırı mutsuz hissediyorum. Benim gibi olan hisseden var mu
sesimi duyan var mı