Ben mi yanlışım , insanlar mı ?

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Ben mi yanlışım , insanlar mı kızlar ?
Hiç mi dürüst birisi bulmaz beni ?
Bugün kavga ettiği insanla yarın "canım" diye takılıp, ağzının içine düşen insanda mı suç ? Yoksa bu tür iki yüzlülükleri kaldıramayan bende mi ?
Bana gelip şöyle böyle diye dert yanan insanda mı suç ? Derdini dinleyip akıl veren bende mi ?
Neden susamıyorum peki ? Bir haksızlık gördüğümde neden susup "bana ne" diyemiyorum ?
Gelip bana böyle böyle yaptı denildiğinde tepki gösterdiğim zaman hak verilip, ertesi gün aynı kişiye gidilip ,bide suçsuzken, özür dilenip barışılması normal mi ?
Çok gencim, yolum çok uzun biliyorum..
Ama neden ?
Benim yanımda başkayken, neden gidip de kendisini üzen kişiye bu kadar ,afedersiniz ama, "yalakalık" yapılır ?
Kırıldım, üzüldüm diyen kişi neden onu üzen kişiye "seninle kavga ettiğime çok üzüldüm beni için çok önemlisin" der gidip de..
Ben mi büyütüyorum, ben mi çok hassasım, yoksa insanlar gerçekten sayamadığımız kadar yüz mü taşıyor ?
Bir kişi, bir topluluğu kırdıysa o topluluktaki herkes ertesi gün o kişinin yolunda ölürken, ben neden sineye çekemiyorum ki ? Ben neden o kadar umursamaz ve ikiyüzlü olamıyorum ?
Hata bende mi gerçekten ? Ben miyim tüm sorun.. ?

sen haksız değilsin arkadaşım ama insanlar riyakar hep düşünmüşümdür senin gibi bir İNSAN EVLADI ARKASINDAN KONUŞTUĞU KİŞİYE SONRA NASIL CANIM BENİMMMM DER ama çözemedim sen çözersen lütfen banada anlat

bende senin gibi haksızlığa gelemeyen ve sonunda çenesini kapatamayan biriyim. gördüğüm yanlışı pat diye söyleyen biriyim. bu tip insanlar genelde kötü gözle görülüyor maaalesef canım. yalakalar daha değerli oluyor. seni 1-2 tane anlayan kişi çıkıyor.onlarda gerçek dostun oluyor zaten. bende çok isterim birgün banane yaaa demeyi ama yapamıyorumm.

ya onlar gibi olacaksin yada
hayatindan cikaracaksin

Hayatımdan çıkarmak en çok yaptığım şey ancak çevrende her gün yüzünü görmek zorunda olduğun kişilerse, sınıfının, hatta hayatının tam ortasında olan insanlar ise bu pek kolay değil maalesef..

Malesef ki aynen öyle.. Pat diye söyleyen kişi hep suçlu, isyancı, çıban başı .. birilerinin dibinden ayrılmayan kişiler ise hep en iyi, en mantıklı, en dürüst..

sen olması gerektiği gibi olan, insan olmanın erdemi ile vucut bulan birisin.seni haketmeyen insanları cezalandırmamalı, onların yokluğu ile kendini ödüllendirmelisin.

yarama tuz bastın.hayatımdaki tü ikiyüzlüleri çıkardım3 tane falan arkadaşım kaldı.o kadar diyim sana

benim gibi insanların olduğunu bilmek bana umut verdi. yanlız kaldığımı düşünüyordum uzun zamandır. neden şu insanlar iki yüzlü olurlar neden
bu aralar en yakınlarım dahil bütün iki yüzlüleri terk ettim
kendime birde aman boşver demeyi öğretmeye başladım inşallah onuda günün birinde başaracağım

evet bu durumu yapan bir yakınım var malesef

beni deli ediyorrrrr

kesin benim arkamdanda konuşuyordur

kaç kez söyledim bak yapma bunu

ben birini atanların yanında tedirgin oluyorum diye

ki onun yüzünden geçen sene ne sıkıntılar yaşadım ama akraba işte

çözemediğim bi insan

Evet kizlar suan icin topigimi bulmus bulunuyorum ayni dertlerden yakiniyoruz nolur arkadas olalim

canim buna benimde cok icerledigim oluyor.. herkes herseyi yapiyor yalanlar dolanlar hopp sonra bir bakiyorsun o insanlar elele kolkola geziyor bende bakakaliyorum. zaten kimseye de guvenim yok yasim daha 19. cok az arkadasim vardir konuskanim giriskenim ama kendimi korumak icin bu tip insanlari uzaklastiriyorum hayatimdan ama yalnizlikta zor be arkadasim eski sevgilim hep elestirirdi beni bu konuda kimseyi sevmiyorsun insanlara guvenmiyorsun diye... guvendigimde ya dedikodum yapiliyor ya da fesatlik inan herkeste art niyet ariyorum elimde olmadan. sadece incinmek istemiyorum artik hepsi bu.

Her ikiside insanlara güvenmen hatalı ben güvendimde noldu hep kullandılar.s.s.

Aynen öyle oluyor zaten. Tam güveniyorsun aaa bi bakmışsın senin yanında sayıp sövdüğü kişiyle sinemada .. ben niye böyle olamıyorum bi anlasam.. Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış hesabı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…