Ben mi yanlışım ..

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Benmi yanlısım anlamıyorum gercekten oda arkadasım en yakın arkadasımla yabancı olduk o benimle konusmuyor ,ben onunla konusmuyordum aramızdaki sorunun farkındaymıs .. Dün cesaretini topladı konusmak istedi cok üzgündü sesi aglamaklıydı. bende konusmayı düsünüyordum o önce davrandı ..

Benimle problemin ne dedi.Yok dedim neyse uzatmadan dedim sorun benim yurda 10 gün gec gelmemle senin o kızla yakınlasmanla basladı .. Arkadas ol bisey diyemem ama o arkadaslarının yanına giderken boynuna sarılıp üzgün bir sesle ben simdi sensiz ne yapacagım ? cabuk gel dedin .. Bende bavulumu yerlesitiriyordum .. Bu lafa üzüldüm cünkü ben neyim dedim kendi kendime ...

Sonra o kızın sürekli odamıza gelmesi ,seninle basbasa dertlesmeyi özledim dedim ..Bizmiydik aynı yatakta uyuyan ,yedigimiz ictigimiz ayrı gitmeyen,yurtta omuz omuza gezen dedim .. Sonra ben o lafı o amacla söylemedim dedi .. O zaman yanlıs cümleler kullandın dedim .. Cünkü ben gecen sene oda arkadasıyla konusuyordum o anlasamıyordu arkadasıyla bana uyuz nil beni hemen unuttun dedi ki, ben sadece konusuyordum ..

Herkes aramızın soguk oldugunu anladı .. Benim yanımda ayy xxx canım benim özledim seni h.g deyip sarılması benimle konusmaması anlatmaya yetti zaten ..

Sonra seneye eve cıkacaktık aramız soguk olunca nil beni gözden cıkarmıs demis kendi kendine baskalarıyla ev tutmus bu kızda dahil .. Keske bi sorsaydın dedim .. Bilmiyorum ama kalabalık grup arkadaslıklarını sevmiyorum bisey cıkıyo cünkü daha önce coookk yasadım biri digerini kıskanır .. Biri benimle yakınlasır digeri hayırdır nil deyip duruyorsun der ..Hic biri yok artık etrafım da ..

Gene böyle cok samimi bir arkadasımla abiye yüzünden kavga ettik yanlıs duymadınız abiye yüzünden!! O baska bir ilde okuyordu oraya gitti ben bir tek istanbulda aklına gelmeye basladım bir abiye de bizi küstürdü kac ay oldu konusmuyoruz ..

Bana göre 3-5 kisilik arkadaslarda denge cok önemli .. Herkese de aynı davranmak zor .. Gene gördüm arkadasım sayesinde .. Eskisi gibi olduk ama sanırım rol yapacagım cünkü beni de onlara dahil etmeye ugrasıyor .. Bilmiyorum iste sorun bende mii ? ..:delphin:

Lise yıllarım geldi aklıma
4 kişiydik gayet iyi anlaşırdık..
bakdım biri beni kıskanıyo emindim cünkü
hal ve hareketleri onu gösteriyordu.
derste bi gün silgi istemiştim vermemişti:roflol::roflol::roflol:
yanımdaki arkadaşım istedi bir gün sonra ona verdi
ne cocukca dimi
hiç kafama takmadım...:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ama içten içede sacını başını yolmayıda aklımdan gecirmiyo degildim:mymeka:
bi gün bi sınava gircez... calışmamış hasbamız bana gösterirsin dimi diyo hasbam:mymeka:
önce avcunu yala ondan sonra belki düşünürüz dedim:roflol::roflol:
bi bozuldu... ondan sonra uzak durdu bana
ve yaptıgı sacmalıklar her gecen gün dahada artıyordu
ben umursamadıkca o daha da fena oluyordu maniak:dilcikar:

en samimi arkadaşının başka cevresimi oldu arkadaşlarmı? edindi sende git yeni arkadaşlar edin..sanki o olmayınca hiç cevren yokmuş gibi olma aksine ne kadar cevre edincegini göster bence...
hiç takılı kalma

Lise yıllarım geldi aklıma
4 kişiydik gayet iyi anlaşırdık..
bakdım biri beni kıskanıyo emindim cünkü
hal ve hareketleri onu gösteriyordu.
derste bi gün silgi istemiştim vermemişti:roflol::roflol::roflol:
yanımdaki arkadaşım istedi bir gün sonra ona verdi
ne cocukca dimi
hiç kafama takmadım...:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ama içten içede sacını başını yolmayıda aklımdan gecirmiyo degildim:mymeka:
bi gün bi sınava gircez... calışmamış hasbamız bana gösterirsin dimi diyo hasbam:mymeka:
önce avcunu yala ondan sonra belki düşünürüz dedim:roflol::roflol:
bi bozuldu... ondan sonra uzak durdu bana
ve yaptıgı sacmalıklar her gecen gün dahada artıyordu
ben umursamadıkca o daha da fena oluyordu maniak:dilcikar:

en samimi arkadaşının başka cevresimi oldu arkadaşlarmı? edindi sende git yeni arkadaşlar edin..sanki o olmayınca hiç cevren yokmuş gibi olma aksine ne kadar cevre edincegini göster bence...
hiç takılı kalma

arkadasları oldu hemde kısa sürede baya samimi oldular .. Ama ben o arkadasında ders calısırken onu özlemedigimden sitem ediyordu bende uyuzluk olsun diye benden sonra samimiyet kuran kıza ne olcak canım arada geliyo al sana insan sesi dedim .. Sitem etti onlardan önce ben vardım dedi .. O sırada bunu söyleyen senmisin dememek icin kendimi zor tuttum ..

Bastan hep üzüldügümü gösteriyordum ama artık bende belli etmeyecegim .. Baskalarıyla samimiyet kuracagım mecburen .. Bu sene erkek arkadasım mezun oluyor yapayalnız kalacagım kesin ama yapacak birsey yok ..:1no2:

Back
X