Eşim tecilli gitti askere çalışıyordu...Eşiniz askerliğini tamamlamadan, eline ekmek almadan ne diye evlilik yaparsınız ki?
Bir de 2 bebe!!!
Sizin psikolojiniz elbette normal olamaz, kayınvalide de sizi istemez.
Niye kendinize bu eziyeti Layık gördünüz acaba?
Çalışıyordu ama size ayrı ev açacak parası yoktu sanırım...Eşim tecilli gitti askere çalışıyordu...
Yok parasal bir sikintı değil.Askere gitmeden ayırmayalım denildi.Yaşımız da küçüktü o yüzden.Evet yazık ama ben çok sevdim eşimi.Şükürler olsun ondan razıyım ama şu evdeki durum beni yıpratıyor.Çalışıyordu ama size ayrı ev açacak parası yoktu sanırım...
Yazık değil mi size?
Gerçekten nerede, hangi hayatları yaşıyorsunuz çok merak ediyorum. Böyle bir evlilik yaparken hiç mi düşünmediniz tüm bu sıkıntıları yaşayacağınızı?Yok parasal bir sikintı değil.Askere gitmeden ayırmayalım denildi.Yaşımız da küçüktü o yüzden.Evet yazık ama ben çok sevdim eşimi.Şükürler olsun ondan razıyım ama şu evdeki durum beni yıpratıyor.
Sağol önerin için...Gerçekten nerede, hangi hayatları yaşıyorsunuz çok merak ediyorum. Böyle bir evlilik yaparken hiç mi düşünmediniz tüm bu sıkıntıları yaşayacağınızı?
Insanın illa ki müneccim olması gerekmiyor bunları görebilmesi için di mi?
O evden Çıkın, ayrı evde bebelerinizle eşinizi bekleyin. Madem maddi sıkıntı yok, geçinirsiniz herhalde.
Sabrediyorum canım çoğu şeye susuyorum eşim üzülmesin diye bakalım artık...Bence kayınvalideninde psikolojisi bozulmuş cnm yaa.. Yaptıkları ve söyledikleri hiç normal değil.. Eşinin gelmesine az bi vakit kaldı.. Rabbim tez vakitte kurtarsın inşallah..
Hayata bu kdr erken başlamak zorama pırıl pırıl 2 evladın için güçlü olmak zorundasın...
Eşim gelmeden bir yere gidemem mecbur bekleyeceğim onu...Keşke eşiniz askere gitmeden evlenmeseydiniz, hadi evlendiniz 2 çocuk olmuş. Çok hızlı yaşamışsınız herşeyi, sanırım 22 yaşındasınız, sizin anne olduğunuz yaşta ben değil anne olmak evlenmeyi bile düşünmüyordum. Eşiniz ne kadar iyi olursa olsun evin içinde ev olmuyor. Bunları düşünmek, bilmek için illa denemek gerekmiyor. Bu sorunları yaşayama ihtimaliniz %99 du zaten. Aynı binanın içinde bile yaşayamıyor insanlar özel hayat diye birşey olmuyor. Eşinizi beklemekten başka çareniz yok. Şimdi o yokken 2 çocukla ev bulmak, eşya vs. zor iş.
Allah sabır versin.
Eşimle konuştuk zaten o da gelince ilk işimiz ayrılmak dedi sağolsun valla ya beni anlıyor dinliyorBurda yapilan tum yorumlar size acimasiz gelebilir.ama olmusa bitmise care yok.
Hata yapmissiniz.
Ama gec degil.acilen o evden ayrilin ruh sagliginiz ve cocuklariniz icin.
Eşim gelmeden bir yere gidemem mecbur bekleyeceğim onu...
Canım ben hep bu şekilde davranıyorum zaten.Bugün bile olaya rağmen anne yanlış anladın çocuk gece belli bir saatte yatakta olsun dedim.Ben bakmam sevmem falan dedi.Bende ben sevme demiyorum çocuk beni saysın diyorum kayırma diyorum dedim.O zaman sana bağlansın ba dedi.Aynı dili konuşmuyoruz yani...Esin askerden geldikten sonra da dedigini yapacagini sanmiyorum. Baksana siradan bir olayda bile U donusu yapmis kadin. Yerinde olsam once tatli tatli konusurdum. Anne ben senin bakmani ilgilenmeni seviyorum ama onlarin iyiligi icin bir duzenin olmasi gerekiyor. Gece sen degil kendi annem de olsaydi aynitepkiyi verirdim diye biraz pohpohlayarak konusun cunku kucuk neyse de buyuge tam kural duzenn kazandirma donemindesiniz. Seni sevmiyorum dengesizlikleri filan cok sacma tatli dille kendi istediklerinizi yaptirtin. Cok afedrsiniz cok kaba olacak ama kopruyu gecene kadar durumu
O da git dedi ama eşim istemezÇok var mı gelmesine? Biraz ailenin yanına gitsen dinlenmek için olmaz mı?
O da git dedi ama eşim istemez
Susup içinede atma bitanem.. Gerektiğinde ver cevabını.. Eminim şimdiye kdr sustuğun için dolmuşsundur böyle.. Eşin bi gelsinde herşey yoluna girer inşaAllah..Sabrediyorum canım çoğu şeye susuyorum eşim üzülmesin diye bakalım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?