Ben miyim problem?

Başka nedenler var canım annemler çalışıyor gec geliyorlar eve o yüzden istemez yani

Geçmişe hayıflanmanın anlamı yok. Eşiniz askerden gelene kadar alttan alacaksınız.Ama alttan alırken de kendinizi ezdirmeyeceksiniz. Bir de eşim izin vermez ne demek onu anlayamadım? Ailenizin yanına gidiyorsunuz.İzin vermek ne demek? Onun bir ailesi varsa sizin de var. Hem "tebdil-i mekanda ferahlık vardır"

Eşimle konuştuk zaten o da gelince ilk işimiz ayrılmak dedi sağolsun valla ya beni anlıyor dinliyor
Allah sabir versin.kayinvalidenizle hic konustunuzmu peki.duygularinizi anlatin.ne kadar uzuldugunuzu anlatin.neden boyle yaptigini sorun tatli tatli..konustunuzmu hic?

Allah sabir versin.kayinvalidenizle hic konustunuzmu peki.duygularinizi anlatin.ne kadar uzuldugunuzu anlatin.neden boyle yaptigini sorun tatli tatli..konustunuzmu hic?
Ben hep sakin konuşan bir insanım zaten kavga ortamlarından korktuğum için hep olumlu yaklaşmaya çalışıyorum.O üzülmemi pek takmaz çok da umrumda cevabını alıyorum çünkü her söylediğimde.Ben öyle her konuya da takmıyorum zaten susup kaçıyorum.Ama çocukları eğitme konusunda kızıyorum.Çünkü çocuk beni hiç saymamaya başladı.Çocukta anne öcü babaanne herşeye izin verir o melek anne yanlış diyor izin vermiyor o Zaman anne düşman bilinci oluştu.Allah aşkına bir çocuk 1.30 lara kadar çizgi film izler mi.Ben buna engel olmaya çalışıyorum.Çocuğum için...

Canım ailem akşama kadar evde yok ve kaldıkları yer ıssız yani.Çünkü orada yaşayan yaşlı kesim hep vefat etti gençler de taşındı.Bir tek bizimkiler kaldı.Akşama kadar orada yalnız kalmamdan korkar.Bu yüzden göndermez.Ben de gitmem çünkü korkarım gerçekten tek başına orada.Eşim öyle ailemden uzak tutacak bir insan değil.Her fırsatta götürür beni 6 saat aramız olmasına rağmen.

Şu mantığı hiç anlayamadım, evlenmeye, çocuk yapmaya yaşınız uygunda, ayrı evde oturmaya gelince daha küçüksün oluyoooooor

Sizin psikolijik durumumdan bahsetmiştim dediğiniz durumu bilmiyorum ama kv pek akıllı sanki :)

Şu mantığı hiç anlayamadım, evlenmeye, çocuk yapmaya yaşınız uygunda, ayrı evde oturmaya gelince daha küçüksün oluyoooooor
Eşim askere gitmeden olmaz denildi.O da erteliyordu gitti.Dönünce ayıracağız İnşallah...

Sizin psikolijik durumumdan bahsetmiştim dediğiniz durumu bilmiyorum ama kv pek akıllı sanki :)
Ben panik atak geçirdim bu ay içinde.Psikiyatriye gittim.Şu an ilaç kullanıyorum.İlk başlarda söylemek istememiştim kaynanama.Ama söylemeye karar verdim ve o da bana destek verdi.Ama şu ufacık olayda sen delisin dengesizsin diyor.Bu mu destek olmak.Su an aramız iyi.Bana da uyum sağladı.Çocuğu erkenden odaya alabiliyorum.Evimi ayırma konusunda kararlıyım.Su an eşimin gelmesini bekliyorum.Bu süreçte sabretmekten başka çare yok.

Bahsettiğiniz durum delilik değil ama kv her atışmada bunu önünüze çirkin şekilde koyması ayıp. Herşey gönlünüzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…