Ben miyim.sorun çevrem mi? Doğru yol ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz hastanede yatarken kiziniZ neredeydi. Suan kac yasinda. Bence su satten sonra ne ailenizi takin ne esinizi ingilterede cocugunuzla bi hayat kurun tedaviye devam edip cocugunuzu en guzel sekilde yetistirin yazik o kuzuya cok uzuldum ben biraz olgunlasmamissiniz galiba oyle hissettim en degerli seyiniz cocugunuz onun icin nerde nasil mutlu oluyorsaniz oyle yasayin

Siz hastanede yatarken kiziniZ neredeydi. Suan kac yasinda. Bence su satten sonra ne ailenizi takin ne esinizi ingilterede cocugunuzla bi hayat kurun tedaviye devam edip cocugunuzu en guzel sekilde yetistirin yazik o kuzuya cok uzuldum ben biraz olgunlasmamissiniz galiba oyle hissettim en degerli seyiniz cocugunuz onun icin nerde nasil mutlu oluyorsaniz oyle yasayin
Kızım ailemin yanındaydı, ne size olgunlasmadigimi düşündürdü?

Burada abimle ve babamla yaşadıklarım midemi bulandırıyor, paraya da ihtiyacım var

O zaman olur tabi.
Simdi ablacim ailenden belli ki hayir yok. Ama orda da mutlu olmicaksan gitme tabi. Sen ve cocugun nerde mutlu olcaksaniz orda kal. (tabi ki is imkanlari esitse). Turkiye'de kalip ailenle gorusmeme secenegi de var. Ama oncelikle kendi kafani topla. Sen bir annesin. Cocugun icin gerekirse daglari devirecek guce sahipsin. O adamla da gorusme kesinlikle.
Nerde mutlu olcaksan, nerde is imkani varsa, nere SENIN ICIN en iyiyse orayi sec. Su andaki ihtiyacin paraysa, para olarak iyi olan tarafi sec. Is basvurusu yapmaya basla derim.

Katiliyorum konu sahibesinin ne ailesine ne de kocasina ihtiyaci var aslinda, keske bunun farkia varsan. 1 anne cocuguna tamamiyle yeter de artar bile.

Sorunlu bi iliskide evlenip hala sorunla devam eden iliskiye cocuk yapmak esinizin elle tutulur bi kotu yanini aciklamamissiniz aileniz sizi atip cocugunuza bakmasi hani asktan gozu kor olmus liseli kizlar gibi dusundum. Kotu bi amacla soylemedim

Ki
Kızım 1 yasinda
Sorunlu bi iliskide evlenip hala sorunla devam eden iliskiye cocuk yapmak esinizin elle tutulur bi kotu yanini aciklamamissiniz aileniz sizi atip cocugunuza bakmasi hani asktan gozu kor olmus liseli kizlar gibi dusundum. Kotu bi amacla soylemedim
Evet , olgunlasamadim, liseden sonra yurtdışına gittim, sosyallesemedim, duygusal olarak olgunlasamadim eşime aşık oldum , nisanliyken küfür dayak gördüm yinede evlendim, buna şaşmamali ailemdede babam abjmjn halleri ortada annemde onları benim cildirttigimi söylüyor aynı mantığı iliskimdede düşündüm ben cildirtiyorum ondan saygisizlasiyor ama hamile iken ben alttan alsamda kötü davrandı ya yeni doğum yapmiskem beni yapayalnız birakmasi hatirladikca gözlerim doluyor ama halada özlüyorum, kızımı bir ailede büyütmeyi hayal ediyorum

O zaman olur tabi.
Simdi ablacim ailenden belli ki hayir yok. Ama orda da mutlu olmicaksan gitme tabi. Sen ve cocugun nerde mutlu olcaksaniz orda kal. (tabi ki is imkanlari esitse). Turkiye'de kalip ailenle gorusmeme secenegi de var. Ama oncelikle kendi kafani topla. Sen bir annesin. Cocugun icin gerekirse daglari devirecek guce sahipsin. O adamla da gorusme kesinlikle.
Nerde mutlu olcaksan, nerde is imkani varsa, nere SENIN ICIN en iyiyse orayi sec. Su andaki ihtiyacin paraysa, para olarak iyi olan tarafi sec. Is basvurusu yapmaya basla derim.
Adamla gorusmeyeyim
O zaman olur tabi.
O adamla gorusmeyeyim ama hala özlüyorum öyle çok ilişkisi olmuş biri değilim yalnız çok sıkılıyorum, aileleri görüyorum anne baba çocuk özeniyor um

Adamla gorusmeyeyim
O adamla gorusmeyeyim ama hala özlüyorum öyle çok ilişkisi olmuş biri değilim yalnız çok sıkılıyorum, aileleri görüyorum anne baba çocuk özeniyor um

Ama canim ablacim adam bana kufur ediyor, dayak atiyor yazmissiniz yani bu adam sizce karisinin cocugunun elinden tutup guzel guzel gezecek biri mi? Bu adamla o istediginiz aile tablosu olmaz. Bence siz bosanip baska biriyle aile kurun en iyisi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X