ben miyim suclu:(

Jesminee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
60
11
3
Arkadaslar merhaba nasil yazacagim ne diyecegim bilmiyorum soyle basliyayim benim kizkardesim evli yaklasik 3 ay falan oluyor enistemle 1 haftaiyi iseler diger hafta kotu yine tartismislar kavga falan etmisler ev sahipleri aramis sikayet etmis babamda kizim bi git bak ne oldu sorunlari ne diye neyse bende geldim baktim kiz kardesimi dovmus calisacaksin edeceksin diye bu arada resmi nikahlarini daha yapmadilar iste ben sana bakiyorum borclarim var kredi karti calis sende getir falan diye kavga etmisler bende babami aradim kizkardesimi aramis dovmus falan diye babamda baya bagirdi cagirdi enistemin abisini falan aradi baya kufur falan etmis yani cunku abisi araci olmustu evliliklerine neyse olay buyudu babam kardesini al gel dedi krdesim gelmek istemedi neyse baya saat sonra eniatem geldi esyalarini topluyo ben gidiyorum diyo kizkardesimde birakmiyo tabi namusumu ver o zaman diye tutturmus neyse yine kavga gurultu cikti gitti bitti dedi senin baban bize kufur etti olmaz dedi artik napiyosan yap benden sana koca senden bana kari olmaz bosol bosol bosol dedi gitti ne yapacagim ya ben sebep oldum babami aramakla hatami ettim keske dursaydim olay buralara kadar gelmeyecekti kizkardesiminde hatalari var tabi xok agir konusur cok takintilidir pskolojisi iyice bozuk korkuyorum ne yapacagimi sasirmis haldeyim ne olur bisey diyin vicdanen cok rahatsizim uyuyamiyorum aglamaktan hep benim yuzumden bozuldu simdi nasil duzeltcem:(

Sizin yüzünüzden değil ama...
'Nikah'ları olmayan gençleri, bir eve kapatıp evcilik oynamalarını isteyen ve buna göz yuman herkes tarafından hem yapılmış hem de bozulmuş bu iş.
Siz sadece kardeşinizin belki de ömür boyu çekeceği eziyete dur diyecek bir elçiydiniz, tek alkışlanacak tavır bu.

Sizin yüzünüzden değil ama...
'Nikah'ları olmayan gençleri, bir eve kapatıp evcilik oynamalarını isteyen ve buna göz yuman herkes tarafından hem yapılmış hem de bozulmuş bu iş.
Siz sadece kardeşinizin belki de ömür boyu çekeceği eziyete dur diyecek bir elçiydiniz, tek alkışlanacak tavır bu.

Ağzına sağlık

İmam nikahlari var resmi nikahlarini yapacaklardi tartismaktan artk onuda unutmuslar ben napayim ne edeyim simdi bizim kesim biraz cahil nasil anlatacagimi nasil yonlendirecegimi sasirdim artikbu is duzelir mi bilmem ama kizkardesime cok uzuluyorum tamam oda hatali ama bilmiyorum ya aglamaktan helak oldum napacagim ben yaa neee:(

bildiğin dayak atmış kardeşine sende benim yüzümden ayrıldılar diye dövünüyosun iyi olmuş

Tabikide dayak atmasi hos degil ama bu konumaada kendini getiren kizkardeism kopek falan demis ailesine kufur falan etmis zoruna gitmis adamin babam yarin kizkardesini al eve getir dedi oda evimi birakip gelmem diyo cunku sucunu biliyo bende yangina korukle gidince olay biraya kadar geldi iste artk biseyleri sorgulamanin anlami yok ne yapmaliyim pnu soyleyin bana ne olur :(

Kardesin oldugu yeni mi aklina geldi? 3 ay kimse demedimi nikah yapın edin diye? Ne demek kavga etmekten nikahi unutmuslar. Resmen sahipsiz gibi ablanizi elin adaminin yanina yerlestirmissiniz nikahsiz biseysiz. Nikah kiymak zor bisey degil harc 70tl filandi galiba 1 haftada en gec hersey hazir olur gun alinirdi. Bu kadarcik birsey 3 ay surmez. Hee siz ve aileniz o kiza sahip cikmassaniz elin adami hic cikmaz. Öyle boşol der gider iste. Yapacak bisey yok. Ablanin gelmek istememesinin sebebide nikahsiz yasadigi icin muhtemelen zor geliyor dobmek eve. Namusumu ver dedigine gore. Gerci o kadar onemliyse bir imza ataymis iyimis

En hayırlısı olmuş. 3 ayda bukadar kavga,şiddet 3 yıl sonra tahmin edemiyorum.

Yol yakınken bitsin. Hata falan yok sizde. Hata babanızda . Tanımadan etmeden aracının aklıyla imam nikahlı vermeseymiş kızını..

Kardesime sahip cikmasaydik suan yaninda olmazdim babamda al getir demezdi nikh konusunda ise bir problem oldugu icin yapmamislar nufusla ilgili ondan uzun surmus bi konuda haklisiniz bisey diyemem ama ne olur ablacim bana ne yapacagimu soyleyin kafayi yemek uzereyim uyuyamiyorum ne ypayim simdi kizkardesim icin bana bunu soyleyin ne olur

Kardesime sahip cikmasaydik suan yaninda olmazdim babamda al getir demezdi nikh konusunda ise bir problem oldugu icin yapmamislar nufusla ilgili ondan uzun surmus bi konuda haklisiniz bisey diyemem ama ne olur ablacim bana ne yapacagimu soyleyin kafayi yemek uzereyim uyuyamiyorum ne ypayim simdi kizkardesim icin bana bunu soyleyin ne olur
Alın kardeşinizi o adamın elinden. Şiddet var daha ne olsun. Suçlu siz değilsiniz.

Resmi Nikah konusunda problem ne olabilir? Yas geliyor aklima ...beklenilseydi keske magdur oldu simdi....kardesinizi goz gore gore yakmissiniz enistede dediginiz kisi tam s....z mis

Herneyse kardesinize soyleyin konusun toparlansin yapacak birsey yok yoluna baksin baskasiyla evlenir oyle.bir adam icin mi depresyona girecek?

Nufus ile ilgili ne problem cikabilir? Yahu öyle bile olsa neye guvenerek o kizi, o adamın yanına bir guzel yerlestiriyorsunuz bu acele niye kaçan birsey mi var? Sorunlar halolup nikah kiyilinca evlerinde yasarlardı. Kusura bakmayın iş işten gectikten sonra, bunlar yasandiktan sonra bak sahip ciktik demekle olmuyor malesef aileniz kendi eliyle yakmış onu simdi geri istese nolur? Zaten dönmek istemiyormuş ama bari bunca şeye izin verdiniz göz göre göre artık dinlemeyin onu şuan kendide mantikli dusunemiyor. Nikahlarida yok, kocasida boşol demiş arada bir bağ kalmadı artık. Ya ikna edin eve goturun yada babaniz tutsun kolundan gotursun eve sonrada bir psikologa filan goturun. Intihara filan kalkisir mazallah onda o potansiyeli gordum.

Konu sahibesi sizin bireysel sucunuz degil o an evden gitmesi bosol vs demesi ailelerin sucu adam firsati degerlendirmis uzulmeyin adamin niyeti bozuk zaten dayak ne demek ?ne yaoacaktiniz yanindami birakacaktiniz yani Kardesinize sahip cikin psikolojik tedavi gorsun iyi gelir konusun ayrilmak dunyanin sonuda degil baskasi cikar karsisina duzelir hersey

Bu konuda ki tek hakli ve dogru sensin.kendini suclama.merhametli bi kardessin ne guzel.bu saatten sonra arkadaş gibi gezin tozun unutturun ve o 3 ayi sildirin aklindan.geri donmesine izin vermeyin

Ne zorunuz vardı da nikahtan önce kardeşini elin adamının yanına gönderdiniz?

Ablan niye hakaret ediyor adama ve niye hakaret ettiği adamın yanında kalmak istiyor?

Sen hakaret ettiği için dövdü hak etti nasıl diyebiliyorsun?

Senin bir sucun yok; onu oyle el evine postalayan baban, ya ne acelem var, tanimadan nikah yapmadan kocaya gidiyorum diye dusunmeyen kardesin suclu.
Kendini yipratip durma lutfen. Sen kontrol icin gitmissin, dayak yedigini gordugun halde bir sorun yok mu diyecktin? Ya baska bir dayakta sakat kalsaydi, ya da olseydi ne olacakti?

cnm sen en dogrusunu yapmissin bende olsam aynisini yapardim kizkardesini daha dövmeye devam ederdi nasil olsa dayagimi yiyip oturuyor diye,, kendilerine geldimi yok küfretti diyip hemen bosol demeyi biliyorlar ya senin kardesinin yedigi dayak babanin iki cift laflari hemen zorunami gitmis onu o kadina el kaldirmadan önce düsünseydi sahipsizmi sandi,, sonucta babanda kizini koruyo evladi yani onun bacisi yokmu yarin el kapisinda dayak yese sahip cikmayacaklarmiymis ?? Adam olmaya niyeti varsa gelip özür diler babanin elini öper 4 atanin hakki birdir babana karimin babasi diye degil benimde babam gözüyle bakicak saygisizlik yapmiycak

Ne zorunuz vardı da nikahtan önce kardeşini elin adamının yanına gönderdiniz?

Ablan niye hakaret ediyor adama ve niye hakaret ettiği adamın yanında kalmak istiyor?

Sen hakaret ettiği için dövdü hak etti nasıl diyebiliyorsun?

Hakaret eden ablasi degil babalari,dovdugu icin haketti gibi bisey yazmamis ablaminda bu evlilikte hatalari oldu yazmis.saat grc olunca yanlis anlamissiniz galiba :) bende oralari atladimmi diye dönüp bi daha okudum :)

Sen hic suclu degilsin babanda degil olmasi gereken bu her baba kendi kizini doven adam icin kotu konusur.ablaniz damadin ailesini kotuluyosa damat beyde alinmaya hakki yok babaniza damadi icin kotu dedi diye.bu adam resmi nikah olsada ablanizi dovecekti ve daha oncede dovmustur dovecektirde e sonrada bosol bosolmus daha iyi iste resmi seylerle ugrasmicaklar bi tokat yeyipte cocukla bile bosananlar vardir ve bu dayaginda devami gelecektirablanla guzelce konus dauagi yiyen o bide hakliymis gibi cekip giden adam nereye giderse gitsin gelmesinde ablana sana yaptigi normal degil simdi gidelim burnu surtulsun ailenizlefr konusur bi karara varirsiniz o adamdan da bisey olmaz artik hicbi adamda calis diye esini zorlayamaz kadin keyfince yasayabilir kafina ve eve bakmak adamin isidir ablanizi o evde birakmayin ablaniz sinirirle bisey soyledi diye kadin dovulmez kadinin kadinlik gururu yokmu erkege gelince ben erkegim dimi hadi yaaaa

Back
X