- 20 Ekim 2015
- 60
- 11
- 3
Arkadaslar merhaba nasil yazacagim ne diyecegim bilmiyorum soyle basliyayim benim kizkardesim evli yaklasik 3 ay falan oluyor enistemle 1 haftaiyi iseler diger hafta kotu yine tartismislar kavga falan etmisler ev sahipleri aramis sikayet etmis babamda kizim bi git bak ne oldu sorunlari ne diye neyse bende geldim baktim kiz kardesimi dovmus calisacaksin edeceksin diye bu arada resmi nikahlarini daha yapmadilar iste ben sana bakiyorum borclarim var kredi karti calis sende getir falan diye kavga etmisler bende babami aradim kizkardesimi aramis dovmus falan diye babamda baya bagirdi cagirdi enistemin abisini falan aradi baya kufur falan etmis yani cunku abisi araci olmustu evliliklerine neyse olay buyudu babam kardesini al gel dedi krdesim gelmek istemedi neyse baya saat sonra eniatem geldi esyalarini topluyo ben gidiyorum diyo kizkardesimde birakmiyo tabi namusumu ver o zaman diye tutturmus neyse yine kavga gurultu cikti gitti bitti dedi senin baban bize kufur etti olmaz dedi artik napiyosan yap benden sana koca senden bana kari olmaz bosol bosol bosol dedi gitti ne yapacagim ya ben sebep oldum babami aramakla hatami ettim keske dursaydim olay buralara kadar gelmeyecekti kizkardesiminde hatalari var tabi xok agir konusur cok takintilidir pskolojisi iyice bozuk korkuyorum ne yapacagimi sasirmis haldeyim ne olur bisey diyin vicdanen cok rahatsizim uyuyamiyorum aglamaktan hep benim yuzumden bozuldu simdi nasil duzeltcem