Ben miyim tek hatalı

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Bugün 8 yaşındaki yeğenim telefonumu alıp saklamış bunu hep yapıyor bir keresinde pencerenin dış kısmına mermerin üstüne koymuştu evimiz 1. Kat bulunduğumuz yerde hırsızlık olayları çok oluyor ararken orda buldum benden önce biri görse kesin çalınırdı bir kerede alıp banyoya saklamıştı telefonu ıslak yere koymuş yine buldum bugun tekrar saklamış nerde kızım telefon diyorum söylemiyor arıyorum sessizde kalmış olmalı ki çalıyor ama ses gelmiyor bakıyorum arıyorum yok çocuk söylememekte ısrarcı çok yaramaz nerde telefon kızım söyle dedim söylerken yüksek sesle söyledim o anda sakinliğimi koruyamadım annesi kızdı neden bağırmışım bana kızıcağına demiyor söyle kızım halanın telefonu nerde diye boşvericekmişim nasıl olsa çıkarmış ortaya normalde kendide bagırıyor çocuklarına dövdüğü bile oluyor bnm şimdi yüksek sesle nerde kızım telefon demem çok mu kötü niye bana tavır yapıyorlar kendimi çok kötü hissediyorum çocuklar herşeyime zarar veriyor dur yapma diyen yok Bn deyincede kötü oluyorum ☹️

Simdi soyle bi nokta var bende bazen ogluma kizarim ama baskasina kizdirmam ve kizarsa da zoruma gider. Bunu soyle dusunun anneniz size laf soylese zorunuza gitmez ama misal teyzeniz ayni lafi soylese gider gibi dusunun.

Bugün 8 yaşındaki yeğenim telefonumu alıp saklamış bunu hep yapıyor bir keresinde pencerenin dış kısmına mermerin üstüne koymuştu evimiz 1. Kat bulunduğumuz yerde hırsızlık olayları çok oluyor ararken orda buldum benden önce biri görse kesin çalınırdı bir kerede alıp banyoya saklamıştı telefonu ıslak yere koymuş yine buldum bugun tekrar saklamış nerde kızım telefon diyorum söylemiyor arıyorum sessizde kalmış olmalı ki çalıyor ama ses gelmiyor bakıyorum arıyorum yok çocuk söylememekte ısrarcı çok yaramaz nerde telefon kızım söyle dedim söylerken yüksek sesle söyledim o anda sakinliğimi koruyamadım annesi kızdı neden bağırmışım bana kızıcağına demiyor söyle kızım halanın telefonu nerde diye boşvericekmişim nasıl olsa çıkarmış ortaya normalde kendide bagırıyor çocuklarına dövdüğü bile oluyor bnm şimdi yüksek sesle nerde kızım telefon demem çok mu kötü niye bana tavır yapıyorlar kendimi çok kötü hissediyorum çocuklar herşeyime zarar veriyor dur yapma diyen yok Bn deyincede kötü oluyorum ☹
ben sızı haklı buldum
yegenınız sonucta yanlıs bırsey yaptıgında tabıkı kızacaksınız ustelık yaptıgı yanlıs sızınle alakalı annesı orda bön bön oturacagına mudahale etseymıs cocuk bunu huy edınmıs hemde kotu bır huy . ses cıkaran yoksa mecbur sız soyleyeceksınız sonucta yegenınız.

ben sızı haklı buldum hatta arttırıyorum sızın yerınızde olsam asıl suratı yapan da ben olurdum

Bu tipler saldim cayira şeklinde takilir ama biri birsey desin aslan kesilir. Bagirilmasini istemiyorsa sahip ciksin cocuguna ve yaptiklarina sen ne uzuluyorsun.
Bilmiyorum yengemde bana kızınca kötü hissettim yanlış birşey yapmışım gibi sanki durduk yerde çocuga kötü davrandım herkes kendini düşünüyor o eşya onun değil ya kırılsın dökülsün isterse yapma demiyor.

Her defasında bunu yapıyorsa çok haklısınız ki azarlamamissiniz ki sesinizi yukseltmissiniz , haketmiş.

Annesinin kesin bir dille başkasının özel eşyası ellenmez, karistirilmaz diye uyarması gerekiyor.
Yok yapmıyor nasılsa onun eşyası değil istediğini yapsın sesini çıkarmıyor.

Bugün 8 yaşındaki yeğenim telefonumu alıp saklamış bunu hep yapıyor bir keresinde pencerenin dış kısmına mermerin üstüne koymuştu evimiz 1. Kat bulunduğumuz yerde hırsızlık olayları çok oluyor ararken orda buldum benden önce biri görse kesin çalınırdı bir kerede alıp banyoya saklamıştı telefonu ıslak yere koymuş yine buldum bugun tekrar saklamış nerde kızım telefon diyorum söylemiyor arıyorum sessizde kalmış olmalı ki çalıyor ama ses gelmiyor bakıyorum arıyorum yok çocuk söylememekte ısrarcı çok yaramaz nerde telefon kızım söyle dedim söylerken yüksek sesle söyledim o anda sakinliğimi koruyamadım annesi kızdı neden bağırmışım bana kızıcağına demiyor söyle kızım halanın telefonu nerde diye boşvericekmişim nasıl olsa çıkarmış ortaya normalde kendide bagırıyor çocuklarına dövdüğü bile oluyor bnm şimdi yüksek sesle nerde kızım telefon demem çok mu kötü niye bana tavır yapıyorlar kendimi çok kötü hissediyorum çocuklar herşeyime zarar veriyor dur yapma diyen yok Bn deyincede kötü oluyorum ☹
Yiğeniniz onunla vakit geçirin diye yapıyor olabilir mi? :(

ben sızı haklı buldum
yegenınız sonucta yanlıs bırsey yaptıgında tabıkı kızacaksınız ustelık yaptıgı yanlıs sızınle alakalı annesı orda bön bön oturacagına mudahale etseymıs cocuk bunu huy edınmıs hemde kotu bır huy . ses cıkaran yoksa mecbur sız soyleyeceksınız sonucta yegenınız.

ben sızı haklı buldum hatta arttırıyorum sızın yerınızde olsam asıl suratı yapan da ben olurdum
Başka birşey olsa bagırmam telefon bu yani ha deyip gidip alabileceğim birşeyde değil 1 ay önce çocugu bozdu telefonu tamir ettirdim.

Çocuk bu telefonu almasa başka şeyler bulur. Telefon konusunda tabiki artık uyarılmış olması gerekir 8 yaş artık dürtülerini çoktan yönetmeyi öğrenmiş olması gereken bi yaş .

Bilmiyorum yengemde bana kızınca kötü hissettim yanlış birşey yapmışım gibi sanki durduk yerde çocuga kötü davrandım herkes kendini düşünüyor o eşya onun değil ya kırılsın dökülsün isterse yapma demiyor.
Kusura bakmayın da yengeniz çok sinir bozucu terb...... cevabını verirsiniz inşallah bidaha ki sefer

Back
X