ben nankör müyüm

hayhuy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
111
12
68
İstanbul
şükretmek çok önemli..ama sanırım ben nankörüm ya bundan nasıl kurtulurum bilmiyorum eminim benm yaşadıklarımı yaşayanlarınız vardır arnızda....benim bundan 1 sene önce en çok istediğim istanbula atanmak işe güce girmek ve hayatımın anlamı dediğim sevgilimle evlenmekti....bunların hepsi oldu atandım istanbula hemde fatihin göbeğine ev tuttum...sonr sevgilim sorunu başladı onla büyüyen sorunlarım kısıtlamaları kıskançlıkları falan derken üzdükçe üzdü beni...ayrıldım ve ayrıldığım zaman başkasına aşık oldum derken bukez hayatımın anlamı olan adamdan koptum...sonra sevgilim benm için herşeyi yaptı hemen yanımda iş buldu güzel bi iş beni deli gibi seviyo yaptığım hataları affetti bana mükemmel bi hayat sunuyor...diğer adam çıktı hayatımdan sevgilim adamla konuştu bu kıs benim sana aşık olduysa ile bana sevgisiyle ölçüşemezsin bizim hayallerimiz vardı herşeyi bozdun biz birbirimizden başkasıyla yapamayız dedi....ve diğer adam çekip gitti sevgilimle nişanlandık herşey yolunda iş güç araba ev hayat sağlık....ve bir yıl önceki hayallerim gerçekleşti.... peki ama ben ndedn mutsuzum bi adam bi yabancı yıllardır kurduğum hayallerimi nasıl böyle yıktı neden ben sevdiğim söz verdiğim adamın kıymetini bilip dualarım kabul oldu diye sevinemiyorum...bi yabancı ıllardır sahip olduğum istediğim herşeyi nasıl böyle silmeyi göze aldırabildi...bunlar geçici mi...ben mutlu olurmuyum ve yemin ederim hayatımdaki insan bi melek evliya gibi biri....tüm türkiyedeki erkekler bi araya gelse tüm güzel huylarını birleştirse okadar iyi ahklaklı olamaz....bukadar harika biri veni çok sevip yıllardır kurduğumuz hayallerimize sahip çıktı ben arkasında olmadan hemde....düzelir miyim...ben nankörmüyümmmm

şükretmek çok önemli..ama sanırım ben nankörüm ya bundan nasıl kurtulurum bilmiyorum eminim benm yaşadıklarımı yaşayanlarınız vardır arnızda....benim bundan 1 sene önce en çok istediğim istanbula atanmak işe güce girmek ve hayatımın anlamı dediğim sevgilimle evlenmekti....bunların hepsi oldu atandım istanbula hemde fatihin göbeğine ev tuttum...sonr sevgilim sorunu başladı onla büyüyen sorunlarım kısıtlamaları kıskançlıkları falan derken üzdükçe üzdü beni...ayrıldım ve ayrıldığım zaman başkasına aşık oldum derken bukez hayatımın anlamı olan adamdan koptum...sonra sevgilim benm için herşeyi yaptı hemen yanımda iş buldu güzel bi iş beni deli gibi seviyo yaptığım hataları affetti bana mükemmel bi hayat sunuyor...diğer adam çıktı hayatımdan sevgilim adamla konuştu bu kıs benim sana aşık olduysa ile bana sevgisiyle ölçüşemezsin bizim hayallerimiz vardı herşeyi bozdun biz birbirimizden başkasıyla yapamayız dedi....ve diğer adam çekip gitti sevgilimle nişanlandık herşey yolunda iş güç araba ev hayat sağlık....ve bir yıl önceki hayallerim gerçekleşti.... peki ama ben ndedn mutsuzum bi adam bi yabancı yıllardır kurduğum hayallerimi nasıl böyle yıktı neden ben sevdiğim söz verdiğim adamın kıymetini bilip dualarım kabul oldu diye sevinemiyorum...bi yabancı ıllardır sahip olduğum istediğim herşeyi nasıl böyle silmeyi göze aldırabildi...bunlar geçici mi...ben mutlu olurmuyum ve yemin ederim hayatımdaki insan bi melek evliya gibi biri....tüm türkiyedeki erkekler bi araya gelse tüm güzel huylarını birleştirse okadar iyi ahklaklı olamaz....bukadar harika biri veni çok sevip yıllardır kurduğumuz hayallerimize sahip çıktı ben arkasında olmadan hemde....düzelir miyim...ben nankörmüyümmmm

Bencede nankörsün canm braz hiç olumsuz bir şey yasamamıssn. Ayrıca eskı sevgiline sukret yani baskasyla çıkıyorsun ve bu durumu kabullenıyor yuzune vurmuyor. Kıymetını bil. Sevgilin sana fazla ilgi gösterdiği üzmediği için kıymetini anlamıyorsun bence

olan diğer adama olmuş, siz eski sevgilinizle hayallerinizi gerçekleştirmişsiniz o arada kalan kişinin hayalleri umutları ne olacak peki siz hala kendinizi düşünüyorsunuz yaptığınız haksızlığı düşünün belki de o kişinin ahını aldınız ondan mutlu olamıyorsunuz belki de ne istediğinizi bilmiyorsunuz, bu konu hakkında daha çok dert yanarsınız buralara

Son düzenleme:
aslında bıraz karısık yazmıssın ama anladıgım kadarıyla sen nişanlına aşık degılsın belkıde mantık ılgı cercevesınde ıyı oldugunu bıldıgınden dolayı sana fazlasıyla cazıp gelmıs sevıyorsun aşık değilsin aşk gelıp gecıcı zaten ardına bakma

YIKILAN HAYALLERIN CANI CEHENNEMEEE :37:
Nişanlına ve ılıskıne sahıp cık yıkılan yıtırılen ne varsa sıl at dusunme gelecege odaklan :34:

oruc basıma vurmus dıycemde oructa degılım reglyım :1::1:

valla bacım kusura bakma ama sen o adamı bır cırpıda hayatından cıkarmıssın ahını almıssın... Belkı o adam rahattır ne bıleyım umursamamıs bıle olabılır gıtmıstır hayatından ama tam tersıde olabılır ah etmıs olabılır ve ınsan boyle ısın ıcınden cıkamaz ıste ... genede dua edın derım ;)

bence hayatında gerçek anlamda olumsuz olaylar yaşamadığın için elindekinin değerini bilemiyorsun. iki kişi arasında kalmışsın. biri senin hayallerini gerçekleştiriyor ama diğerine de aşıksın gibi geliyor bana. kendi fikrim şu; bundan sonraki hayatında kararlarının verirken çok dikkatli ol, kendi mutluluğun için diğer insanları mutsuz etme.

benimde tek istediğim atanmaktı olmuyor işte atanamadığım hald mutluyum şükürlüyüm size her istediğiniz çabalamadan gelmiş ondan yani en çokta buna üzülüyorum ben zaten

Nankör değilsiniz kafanız karışmış sadece.Atamadan falan bahsettiğinize göre yaşınız küçük değil.İyizce düşünüp öyle karar verin.Biz insanlar hep fazlasını isteriz kim ne derse desin bu herkeste olan bir şey.İçinize sinen kişiyle beraber olun.Hata bile yapsanız yaptığınız hatanın arkadasında duracak gücünüz varsa kim ne der diye düşünmeyin.Sanırım siz iki kişi arasında kalmışsınız.Umarım doğru karar verirsiniz.

Nankörlükle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

İnsanız sonuçta, bir şeyi elde edene kadar parıl parıl parlıyor bizim için.

Olduktan sonra da yabancılaşıyoruz.

Çekip giden adamı düşünüp nişanlınızla kıyaslıyor olabilir misiniz?
:44:

sen sevmiyorsun sanırım bu adamı.aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz derler ama sen çok olana da kanaat etmıyorsun.şanslısın sana sevgısıne sahıp çıkan bır adam var.2 gün sonra başka şartlarda olursa pişman olursun zamanında kıymet bılmedım dıye.

külüstür bi klavyeyle yazıyorum herşeyi anlaması zor farkındayım aslında olan çok şey var beni sevgilim yani a kişisi ve sonradan hayatıma giren b kişisi var a kişisinden ayrılınca ki haklı sebeplerim vardı diğer b kişisi girdi hayatıma ama b kişisi biliyordu durumumu ona söyledim bu ilişki bitsin biraz düşüneyim olanlar sousun diye ama b kişisi bunu kabullenmedi tamam hayat senin dedi ama 2 gün sonra tekrar aradı beni yani bana zaman vermedi ve bana söylediği sana aşıkmıyım emin değilim gibi belirsiz laflardı bana aşık olmadığı halde bırakmadı peşimi ve defalarca dedim ben a kişisiyle olmak istiyorum diye ama buna izin vermedi ona gittiğimdede hep souktu yani tuafti işte ona aşık olsamda a kişinin sıcaklığı olmadı ve ben hep b kişisini tercih etmek istedim ona aşıktım sonuçta ama bişeyler engel oldu şartlar yani ben herşeyi göze alıp onun yanına koştuğumda duvara çarpar gibi oldum sonra yok bu adamla olmaz dediğim her anda gece seni özledim mesajları attı evet bazı dönem ikisiylede görüştüm ve ikisininde bundan haberi vardı sonuçta ben dürüsttüm ve a kişisine bak ben başkasına aşığım bitsin dedim ve b kişisine tamam sana aşığım ama a kişisi benim için çok değerli onu üzmemek için herşeyden vazgeçebilirim bunu bilerek benle ol dedim sonra ikisi karşılıklı konuştu ve a kişisi b kişisiyle gayet medenice konuştu ona aşık değilsin sadece üzüyorsun amacın kullanmak dedi diğeri bişey demeden çıktı gitti ve benim aşkım bitmedi evet unutacam onu mecburum belki ikisiylede bitmeliydi ama a kişisinin sevgisi ve ortak hayallerimiz eski sevgimiz aşkımız galip geldi ama unutamıyorum b kişisini zamana ihtiyacım var beni derinden sarstı ve çok ilginç onu unutamıyorum diye a kişisinin omzunda ağladım a kişisi beni toparladı sonra düşündüm gerçek aşk budur belki herşey kalp çarpıntısı değildir diye ben ikisine karşı dürüsttüm ve inanın en çok üzülen ben oldum

benimde tek istediğim atanmaktı olmuyor işte atanamadığım hald mutluyum şükürlüyüm size her istediğiniz çabalamadan gelmiş ondan yani en çokta buna üzülüyorum ben zaten

tabi ben çok çabaladım atanmak için gecem gündüzüm yoktu ve mutluluk atanmayla aşkla falan olmuyo mutluluk huzur Allah nasibiyle oluyo

sen sevmiyorsun sanırım bu adamı.aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz derler ama sen çok olana da kanaat etmıyorsun.şanslısın sana sevgısıne sahıp çıkan bır adam var.2 gün sonra başka şartlarda olursa pişman olursun zamanında kıymet bılmedım dıye.

haklısın işte bu yüzden nişanlandım bende bi başkasına aşık olmayı istemezdim iki arada kaldım bi yanda sevdiğim emek verdiğim birlikte büyüdüğüm canım diğer yanda gördüğümde aşktan öldüğüm kalbim fırlacak gibi olan biri yaşamayan bilemez ben emek vereni seçtim

Bencede nankörsün canm braz hiç olumsuz bir şey yasamamıssn. Ayrıca eskı sevgiline sukret yani baskasyla çıkıyorsun ve bu durumu kabullenıyor yuzune vurmuyor. Kıymetını bil. Sevgilin sana fazla ilgi gösterdiği üzmediği için kıymetini anlamıyorsun bence

aslında ben tam sevgi bağımlısıyım sevgiden bunalan şımaran bi yapımyok daha çok şımartan tarafımdır zaten hayatıma sadece o bahsettiğim iki adam girdi ve ikisinede çok değer verdim evet hata yaptım ama bunda tek suçlu ben değildim bu yüzden belkide napsamda kabul gördüm

Back
X