şükretmek çok önemli..ama sanırım ben nankörüm ya bundan nasıl kurtulurum bilmiyorum eminim benm yaşadıklarımı yaşayanlarınız vardır arnızda....benim bundan 1 sene önce en çok istediğim istanbula atanmak işe güce girmek ve hayatımın anlamı dediğim sevgilimle evlenmekti....bunların hepsi oldu atandım istanbula hemde fatihin göbeğine ev tuttum...sonr sevgilim sorunu başladı onla büyüyen sorunlarım kısıtlamaları kıskançlıkları falan derken üzdükçe üzdü beni...ayrıldım ve ayrıldığım zaman başkasına aşık oldum derken bukez hayatımın anlamı olan adamdan koptum...sonra sevgilim benm için herşeyi yaptı hemen yanımda iş buldu güzel bi iş beni deli gibi seviyo yaptığım hataları affetti bana mükemmel bi hayat sunuyor...diğer adam çıktı hayatımdan sevgilim adamla konuştu bu kıs benim sana aşık olduysa ile bana sevgisiyle ölçüşemezsin bizim hayallerimiz vardı herşeyi bozdun biz birbirimizden başkasıyla yapamayız dedi....ve diğer adam çekip gitti sevgilimle nişanlandık herşey yolunda iş güç araba ev hayat sağlık....ve bir yıl önceki hayallerim gerçekleşti.... peki ama ben ndedn mutsuzum bi adam bi yabancı yıllardır kurduğum hayallerimi nasıl böyle yıktı neden ben sevdiğim söz verdiğim adamın kıymetini bilip dualarım kabul oldu diye sevinemiyorum...bi yabancı ıllardır sahip olduğum istediğim herşeyi nasıl böyle silmeyi göze aldırabildi...bunlar geçici mi...ben mutlu olurmuyum ve yemin ederim hayatımdaki insan bi melek evliya gibi biri....tüm türkiyedeki erkekler bi araya gelse tüm güzel huylarını birleştirse okadar iyi ahklaklı olamaz....bukadar harika biri veni çok sevip yıllardır kurduğumuz hayallerimize sahip çıktı ben arkasında olmadan hemde....düzelir miyim...ben nankörmüyümmmm