Ben napayim kizlar¿¿

sweetygirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
744
724
103
Hanimlar merhaba,
26 yasindayim ev hanimiyim. Evliyim 2 yıldır birde bebegim var. Konuma gelecek olursak kronik rahatsizligim var ama cok ciddi birsey degil ilacimi kullanmaya devam edersem sayet asiri kilo aldim sirtim agriyor belim agriyor dizim agriyor kulagimda cinlama var basim surekli agrir uyku halim hic gecmez halsizim mutsuzum bi hastaneye gitsem nerden basliycagimi bilmiyorum bebegime bakacak kimsem yok psikologa gidecek param yok psikiyatri ilac verip gonderecek ama bebegim var ilac alamam.bunalimda miyim acaba kendime de konduramiyorum yok canim diyorum kendi kendime. Esimle gecinemiyorum cocuk olduktan sonra birbirimize tahammulumuz kalmadi suan bile küsüz düşünün. zaten her kavgada kusen bir insanim asiri alinganim yada her seyi yanlis anliyorum da kusuyorum (esim inanilmaz sorumsuz biri borclarina karsi kavgalarin cogu bu yüzden cikiyor bende nefret ederim borc yapnaktan demekki benimde sinavim bu konudaymis ) ne yapayim bi akil verin hayat enerjim sömürulmus gibi hoc biseyin tadi yok artik
Elestiri değil tavsiye istiyorum simdiden teşekkürler

Emzirme ile uyumlu ilaçlar var. Psikiyatriste durumunuzu anlatın bence.

Bir doktorla konuşabilirsiniz emzirmenizi engellemeyecek ilaçlar verilebilir belki birde bol bol dua edin çok güzel zamanlardayız dua ederekte içinde bulunduğunuz bu durumdan kurtulabilirsiniz inşallah Rabbim yardım eder hiçbir dert çözümsüz değildir böyle düşünün günahsız yavrunuz için iyi olmanız lazım biz iyi olalım ki onlara faydamız olsun birde şöyle düşünün siz değerlisiniz değerli bir insansınız birilerinin size ihtiyacı var iyi olacaksınız olmalısınız

Ben anlamiyorum baskalari sorumsuz olsun,evliligi kaldiramasin,psikiyatriye siz gidin.Ilac icmekten,moralinizi bozmaktan daha farkli cozumler arasaniz.Misal kendi gitsin doktora.Ya da ciddi bir kavga cikarin

Bu kadar sorunun içinde neden çocuk yapıyorsunuz Allah aşkına?O sabi dünyaya gelmek istiyor mu yaa,siz 2 dkk zevk yaşayacaksınız diye?bu evliliğin oluru,sonucu var mı?buradan görünen yok,ne bileyim evlilik terapistine gidin,psikolog,psikiyatrist..o çocuklara çok üzülüyorum yaa..

Bu sorunlar bebekten sonra olmaya basladi

Ben anlamiyorum baskalari sorumsuz olsun,evliligi kaldiramasin,psikiyatriye siz gidin.Ilac icmekten,moralinizi bozmaktan daha farkli cozumler arasaniz.Misal kendi gitsin doktora.Ya da ciddi bir kavga cikarin
Bu seferki cok ciddi ama yine anlamadi beni anlamayada niyeti yok sanirim

Zaten onun icin ayaktayim dimdik duruyorum oda olmasa hayatta hic bi nedenim yok bebeğimden oncesi ve sonrasi bu hayat benim.icin

Bebeğiniz için koyvermeyin kendinizi...

Doğum sonrası depresyon mu acaba sizin ki?

Yani tek taraflı da değil...
Eşinizde destek değil size,sorumsuzmuş...
Tahammül bitmiş...
Mutsuz giden bir evlilik var...
Sevgi,saygı da kalmamış sanırım...

Pozitif düşünün,yaş 26

Toparlanabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…