Hanimlar merhaba,
26 yasindayim ev hanimiyim. Evliyim 2 yıldır birde bebegim var. Konuma gelecek olursak kronik rahatsizligim var ama cok ciddi birsey degil ilacimi kullanmaya devam edersem sayet asiri kilo aldim sirtim agriyor belim agriyor dizim agriyor kulagimda cinlama var basim surekli agrir uyku halim hic gecmez halsizim mutsuzum bi hastaneye gitsem nerden basliycagimi bilmiyorum bebegime bakacak kimsem yok psikologa gidecek param yok psikiyatri ilac verip gonderecek ama bebegim var ilac alamam.bunalimda miyim acaba kendime de konduramiyorum yok canim diyorum kendi kendime. Esimle gecinemiyorum cocuk olduktan sonra birbirimize tahammulumuz kalmadi suan bile küsüz düşünün. zaten her kavgada kusen bir insanim asiri alinganim yada her seyi yanlis anliyorum da kusuyorum (esim inanilmaz sorumsuz biri borclarina karsi kavgalarin cogu bu yüzden cikiyor bende nefret ederim borc yapnaktan demekki benimde sinavim bu konudaymis ) ne yapayim bi akil verin hayat enerjim sömürulmus gibi hoc biseyin tadi yok artik
Elestiri değil tavsiye istiyorum simdiden teşekkürler