Ben Napayım Şimdi?

Vaveylaaaa

Göründüğün Gibi Değilsen,Hiç Görünme Daha İyi...
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
676
612
103
Geçen gün burda abimin eşi ve gitmemem için yaptığı plan diye açtığım konuda çok eleştiri aldım, istenmiyorsun sevimiyorsun belli, daha fazlası denildi çok üzüldüm..
Burda okuduklarım istenmiyorsun gitme tabi, rahat bırak gelini falan buna benzer daha çok fazlası vardı. Size hak verdim bugün gitmedim de..
Ama gitmedim diye abimden duyduğum sözler beni bugün kahretti şu an ağlıyorum ve ben abimden ilk defa bu kadar ağır sözler duydum..
O gün abimi konuşmak için çağırmam konusunda da çok eleştiri almıştım, eğer gelseydi abi böyle böyle bir durum var, kocamın huyunu biliyorsun, gelip 2 saat oturcam diye tatsızlık yaşamak istemiyorum dicektim..
Keşke gelseydi...
Ben uzak durmaya çalışıp kendi kendime düşmanlık besliyormuşum.. Annemle sorunları var diye, ben uzak durmakla onları yalnız bırakmışım.. Benim gibi bir kardeşi yokmuş artık, ne ölüne, ne dirine dedi bana yaaa.
Beni ve karımı umursamayanı ben hiç umursamam kardeşim De olsa silerim, daha bir sürü şey..

Sizce ben bu sözleri hak ettim mi şimdi? Gitsem, eşim duyduğunda o kişi orda, ben bunu daha önce de yaşadım biliyorum, çok büyük kavga çıkacaktı akşama.
O zaman abim mutlu mu olacaktı?
Abimi en az 10 kere aradım meşgule alıyor açmıyor..
Şimdi bana yardım edin, ben ne yapıcam şimdi?
O kadar koydu ki abimin bana söyledikleri, evde yalnızım zaten, tutamadım kendimi hıçkıra hıçkıra sesli sesli ağladım. Ve ağlamamı durduramıyorum eşim gelene kadar toparlanmam lazım offff

Çok da koşma abinin peşinden, zamana bırak biraz. Bu kadarcık şey için seni siliyorsa kendi bilir. Hepimiz zaman zaman haketmediğimiz şeyler duyuyoruz, salma kendini bu kadar...

Sen kocanı mutlu etmek için gitmedin
E abinde karısını mutlu etmek için olayı dahada büyütmüş.
Niye aile ilişkilerinizi bukadar indirgedinizki daha mesafeli seviyeli bi birkilteliğiniz olabilirdi size göre abinizin eşiyle
Abimin eşi demeniz bile cok itici
Yenge demek cok zor demekki içinizde

Eski konunu da biliyorum
Ne ölüne ne dirine mi dedi
Çok abartmış abin
Gitsen kocan kavga çıkarıyor, gitmesen abin
Tuhaf cidden kadın kavgalarını geçtiler, eltiler arası ego yarıştırma gibi olmuş

Benden küçük olduğu için yenge demiyorum, başkasına bahsederken alışmadığım için yenge demek de tuhaf geliyor, napayım?

Özür diliyorum ama sizin ailede aklı başında biri yok mu?

Eş -nedenini bilmiyorum demiştiniz sanki diğer konuda- akrabaya ambargo koyar.
Siz buna izin verirsiniz.
Abi anlayıp dinlemez.
Yenge hem mesafe koymaya çalışır, mesafe olunca da sorun çıkarır.

Benden küçük olduğu için yenge demiyorum, başkasına bahsederken alışmadığım için yenge demek de tuhaf geliyor, napayım?
Ya bişey yapma canım ya...demedin mi abi eşim çok kızardı X varken size gelmeme diye?. Eee benim gelmemi istiyorduysanız onu niye çağırdınız diye sormadın mı?.
Seni ve karını umursamıyanı siliyorsun da, beni ve kocamı niye umursamıyorsunuz deseydin?

bence abinde alınmış sende...ne olursa olsun o senin abin..bence aramaya devam et..gerekirse evine git..

Pardon ama ne demek aklı başında biri yok mu? Ben de isterim doğrudan sorunum olmayan biriyle, görüşmeyi ama sevmiyorum diyor eşim bakışı, hali tavrı hoşuma gitmiyor diyor, şahsen bir bayan olarak ben öyle görmüyorum ama gerçekten bu konu yüzünden çok kötü şeyler yaşadım..
Yani ben bayılmıyorum böyle ara da kalmaya, şu çok kötü durumdayım, kendimde hata bulmaya çalışıyorum, gitmemem abim için hataysa, gitmem eşim içim hata olacaktı.
Ya bilmiyorum bilmiyorum baş ağrısından ölecek derecedeyim

bence abinde alınmış sende...ne olursa olsun o senin abin..bence aramaya devam et..gerekirse evine git..
Ben De ne olursa olsun o benim abim diye düşündüm ve aradım çok aradım her defasında meşgule aldı beni.. İnsan kocasıyla bile tartışsa bu kadar meşgule alınmaz, kocam bile şiddetli bir tartışma sırasında daha merhametli davranıyor, ama abim, benim öz abim beni bir anda siliverdi, senin gibi kardeşim yok diyerek..
Ben bunu hak etmedimm...

Bu sözleri söyleyen kişi abi olamaz, bu mu yani. Bu kadar mı?
Sen onu aramışsın kendi gelmemiş, eşi de durumu bildiği halde diğer kişiyi çağırmış ki bu onun hakkı ama tercih yapacak o zaman , sen gelmiyorsun diye bir şey söylemeye hakkı yok.

Benim esim olsa kardesine degil bana kizardi.Kocasi kardesime kiziyor o kadini cagirma kardesim gelsin derdi.Bir de kocaniza cok hayret ediyorum.Hani aralarinda bir olay gecer de o kadinla gorusme der.Sizce de tuhaf degil mi?Ben olsam irdeleyip dururdum elin kadiniyla ne derdin var diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…