- 31 Ekim 2015
- 676
- 612
- 103
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Benden küçük olduğu için yenge demiyorum, başkasına bahsederken alışmadığım için yenge demek de tuhaf geliyor, napayım?Sen kocanı mutlu etmek için gitmedin
E abinde karısını mutlu etmek için olayı dahada büyütmüş.
Niye aile ilişkilerinizi bukadar indirgedinizki daha mesafeli seviyeli bi birkilteliğiniz olabilirdi size göre abinizin eşiyle
Abimin eşi demeniz bile cok itici
Yenge demek cok zor demekki içinizde
Ya bişey yapma canım ya...demedin mi abi eşim çok kızardı X varken size gelmeme diye?. Eee benim gelmemi istiyorduysanız onu niye çağırdınız diye sormadın mı?.Benden küçük olduğu için yenge demiyorum, başkasına bahsederken alışmadığım için yenge demek de tuhaf geliyor, napayım?
Pardon ama ne demek aklı başında biri yok mu? Ben de isterim doğrudan sorunum olmayan biriyle, görüşmeyi ama sevmiyorum diyor eşim bakışı, hali tavrı hoşuma gitmiyor diyor, şahsen bir bayan olarak ben öyle görmüyorum ama gerçekten bu konu yüzünden çok kötü şeyler yaşadım..Özür diliyorum ama sizin ailede aklı başında biri yok mu?
Eş -nedenini bilmiyorum demiştiniz sanki diğer konuda- akrabaya ambargo koyar.
Siz buna izin verirsiniz.
Abi anlayıp dinlemez.
Yenge hem mesafe koymaya çalışır, mesafe olunca da sorun çıkarır.
Ben De ne olursa olsun o benim abim diye düşündüm ve aradım çok aradım her defasında meşgule aldı beni.. İnsan kocasıyla bile tartışsa bu kadar meşgule alınmaz, kocam bile şiddetli bir tartışma sırasında daha merhametli davranıyor, ama abim, benim öz abim beni bir anda siliverdi, senin gibi kardeşim yok diyerek..bence abinde alınmış sende...ne olursa olsun o senin abin..bence aramaya devam et..gerekirse evine git..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?