Ben napayım.

Ben şu an 37 yaşındayım 12 yaş büyük biriyle evli olsam 49 yaşında bir adamı yanıma yakıştıramam. Nerdeyse 50 yaş. Ne olursa olsun yaş farkı 2 haneli olduğunda mutlaka sıkıntı yaşanır diye düşünüyorum.ki benim 3 ay önce boşandığım şrfsz ( beni aldattığı içim boşandım) benden 7 yaş büyüktü ve yanıma yakışmıyordu. Ayrıldıktan sonra bizi tanıyan herkes şunu söyledi, senin yanına bile yakışmıyordu yaş farkınız belli oluyordu.
Bazı erkeklerin genel taktiği, kendisine bağlayana kadar ilgiye boğarlar, sonra da bencilliklerini gösterip karşı tarafı kendi peşinden koşmaya mecbur ederler.

2 aylik bir iliskiyi aileye anlatmak mantiksiz . Birbirinizi iyice tanimalisiniz .

Bu adamla devam edersen üzülürsün baksana ne olduğu belli değil belki hayatında başkası var

Sen 30 adam 42 olsaydi eyvallah ama su an sizin icin olur yol yok. Hayata bakis açılarınız, tecrubeleriniz, beklentileriniz farkli. Mesela sen bir suru bisey yazmissin ve adamin cevap vermesini beklemissin, adamda okuyup takmamis. Bulmus gencecik kiz tabi evlenmek ister, kosarak uzaklas bu adamdan

23 yasinda en guzel cagindasin, 40ina merdiven dayamis adamla ne isin var Allah askina. Hadi ilgili biri olsa neyse ama sana tavsiyem bunu kendine yapma

Ben seviyorum ama onu. Tamam fiziki açıdan güzel değil ama ne bileyim sevdim işte.:KK43:

2 ayda hemen nasil tanidiniz, sevdiniz, evlilige karar verdiniz ki? Belki de henuz tanimadiniz gercekte su an gordugunuz gibi birisi

2 ayda hemen nasil tanidiniz, sevdiniz, evlilige karar verdiniz ki? Belki de henuz tanimadiniz gercekte su an gordugunuz gibi birisi
Bana evlilikle geldi. Ben flörttten çok hoşlanmayan bi insanım. Canım çoook yanıyor. Hiç bir şey yapasım yok

Ben şahsen sizin yasınızda olsam kendimden 12 yaş büyük birini asla kabul etmezdim çünkü 20li yaşlardaki biriyle 30unu aşmış birinin hayattan beklentileri zevkleri falan çok farklı olur ilerleyen zamanlarinizda daha iyi anlarsınız bu dediğimi.. adamın ilgisizliğinden gelirsek bana garip geldi açıkçası bence ailenize bahsetmeyin henüz biraz daha emin olun adamdan yada kendinizden..

katılıyorum size bende 23 yaşındayım eşim 33 ve inan hayattan beklentilerimiz cok farklı
ki ben etrafında ağırbaşlı iki adım sonrasını dusununen akki başında bilinen biriyim ona rağmen ayak uydurmiyoruz ornek vereyim evlilikte cinsellik dâhil bir sürü konu onun için sadece ihtiyaç benim içinse sevdiğim adamın bana hediyesi o canı istemezse yüzüme bile bakmaz tabi bu örnekler çoğaltılabilir

Sevmediniz aslinda..birazcik ilgilendi canim cicim dedi evlenelim ciddiyim dedi siz de tav oldunuz..arayip konusmayin bile bence kesin iletisimi..zaten ilgilenmiyormus sizinle isabet olur..tatil donusu pesinize duser nasilsa yine.bulmus citiri kendine de baglamos kacirmak istemez tabi..akilli olun biraz daha kimler kimler cikar karsiniza cok gencsiniz..ne gerek var kac yasinda adamla omur curutmeye..

ewlenince sorun olur. bak cnm sen flört dönemi aşk heycan istersin. ama adam ztn bunları yaşamış monoton umursamayan ewlilik moduna girmiş bile.

iki ayda ne kadar tanıdın da aşkından ölecek hale geldin?
üstelik yaşadığın şey platonik galiba. adam seni umursamıyor bile.
ayrıca 20 li yaşında, ömrünün ilkbaharında neden 40 a merdiven dayamış birine mecbur ediyorsun ki kendini?

Merhabalar. İki aydır bi ilişkim var. Görüştüğüm kişi yaşça benden 12 yaş büyük. Bana sordu yaş senin için sorun olur mu. Ben de hayır dedim. Evlilik niyetiyle geldi bana. Ben de ondan kabul ettim. İlk başlarda hiç sıkıntı yoktu. Ama son bir haftadır. Ailesinin yanına bayram tatiline gittiğinden beri bi ilgisiz. Adam çok değişti. Soruyorum napıyorsun yok şöyle yok böyle. Gerçekten çok düşünceli birisiydi. Dün patladım ben de ona mesajda. Bakıyorum çevrimiçi ama benim mesajlar okunmuyor. Gece saat kaç olmuş aktif. Beni ailene anlat dedi. Böyle bir durumda nasıl anlatayım. Kafam çok karışık. Dün o kadar lafıma tek bir cevap bile vermedi. Sizce napayim. Yardımlarınızı bekliyorum. Özellikle deneyimli bayanlardan. Çok üzgünüm:KK43:
Benim annemle üvey babam arasında 10 yaş vardı ve boşandılar. Çünkü babam anneme göre çok olgun olduğu için yürütemediler işte bence sende yol yakınken ayrıl ve kendi yaşına uygun biriyle evlen..

Yaş farkı sorun değil ama ilgisizliği sorun,emin olmadan anlatma.

Bu kadar yaş farkı hiçbir konuda sorun oluşturmasa bile cinsel anlamda çok büyük ihtimalle 3-5 sene sonra sorun olur. Şimdiki erkeklerin zaten büyük çoğunluğu 20 li yaşlarda isteksiz 40 dan sonrasını düşünemiyorum bile.
Öyle aman aman bir sevgi aşk da yok size karşı ki annesinin yanında değişiyor koca adam.
Çok gereksiz olur şu aşamada aile ile tanıştırmak vs. Boşverin bence şimdilik aile işini, aklınızda şu An ayrılırsanız çok soru işareti kalacaksa aileyi karıştırmadan devam edin bir iki sene.
Kendisinin yaşı ileri diye evliliğe bu kadar sıcak bakıyor ama evlilik gerçekten çocuk oyıncağı değil, inan olmadı yapamıyorum deyip boşanması çok çok zor. Annesinin yanında değişiyor, yada mesajlarıma cevap vermiyor diye koca boşanmıyor ama sevgiliden bir çırpıda ayrılabilirsin..

Ben tanımadan 6 ayda evlendim eşimle 3 senelik evliyim her gün yeni bir huyunu öğreniyorum, aldatma şiddet içki bağımlılığı kumar vs olmadığı için boşanamıyorum da, olan gün be gün sevgime oluyor. Azaldıkça azalıyor...

Lütfen evlilik kararını bir anlık gaza gelip vermeyin...

2 ay içinde birini gerçek manada tanımak imkansızdır..tanımadığınız birini seviyorsunuz şu anda..neden?sizi takmıyor oluşu ondan sogumaniz için yeterli olmadimi?
Mantıklı düşünün. Bir evlilik kararı alırken sadece duygularla adım atmak gözlerini kapatıp bir uçurumdan atlamaktan farksızdır. O adam hakkında hiçbirşey bilmiyorsunuz..ailesi adamın hayata bakışı vs..ki size davranışı da hiç hoş değil. .
Koşarak uzaklaşın o adamdan. .

8 yas farki var ona ragmen zorlaniyorum. Hele sizinki 2ayda ilgisizlesmis. Hic bulasmayin. Benim esim beni nikahina alana kadar havada ucurdu. Sonra bi birakti totomun ustune dustum :)
Birakin kendinize uygun birini bulun.

Back
X