Birinin peşimden koşması benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyo ama bana teklif ettiği an herşey değişiyo birden pişman oluyorum konuştuğuma sıkılıyorum falan neyse kabul ediyorum teklifi düzelir diye düzelmiyo ben bunlamı çıkıyorum diyorum ayrılma planları kuruyorum ama ne oluyosa birden o benden ayrılıyo ben bu seferde geri dönme planları yapıyorum ooofff ne olucak benim halimmm ciidi bi ilişki yaşayamıyorum bu yüzden neden böyleyim (
Yalnizligini gidermek icin bir iliskiye baslarsan boyle olur.
Cogu insanin dustugu hatadir. Cikmak icin cikmak, veya baskasina umit vermek vs. Ama o pesinizde olan adamlar sizin sevgiliniz sifatini aldiklarinda beklentiler karsilikli oluyor. Siz artik yakanlanmis oluyorsunuz ve daha fazla pesinizden kosmak degil guzel bir iliski yasamak istiyorlar. Ve siz onlara bunu veremediginizde de birakip gidiyorlar. Ogrenmeniz gereken, birsey hissetmediginiz kisilerin teklifini kabul etmemeniz gerektigi. Oyle ayip olmasin, kalbi kirilmasin diye kimseyle cikilmaz. Ne demisler? Acima acinacak hale dusersin
Çünkü aslında sevmiyorsun ya da hoşlanmıyorsun. Sadece o an, o ilgi hoşuna gidiyor, iş ciddiye binince de kaçacak yer arıyorsun. Sonra çocuk bakıyor sen ilgisizsin, erken davranıp o ayrılıyor senden. Tabii ilgi gidince senin için yine kıymete biniyor ve barışmaya çalışıyorsun Bekle bence, zamana bırak. Demek ki doğru zamanda, doğru insanlarla değilsin.