ben napıcam böyle :(((

justises

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
22
0
86
İstanbul
Birinin peşimden koşması benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyo ama bana teklif ettiği an herşey değişiyo birden pişman oluyorum konuştuğuma sıkılıyorum falan neyse kabul ediyorum teklifi düzelir diye düzelmiyo ben bunlamı çıkıyorum diyorum ayrılma planları kuruyorum ama ne oluyosa birden o benden ayrılıyo ben bu seferde geri dönme planları yapıyorum ooofff ne olucak benim halimmm ciidi bi ilişki yaşayamıyorum bu yüzden neden böyleyim :((

Yalnizligini gidermek icin bir iliskiye baslarsan boyle olur.
Cogu insanin dustugu hatadir. Cikmak icin cikmak, veya baskasina umit vermek vs. Ama o pesinizde olan adamlar sizin sevgiliniz sifatini aldiklarinda beklentiler karsilikli oluyor. Siz artik yakanlanmis oluyorsunuz ve daha fazla pesinizden kosmak degil guzel bir iliski yasamak istiyorlar. Ve siz onlara bunu veremediginizde de birakip gidiyorlar. Ogrenmeniz gereken, birsey hissetmediginiz kisilerin teklifini kabul etmemeniz gerektigi. Oyle ayip olmasin, kalbi kirilmasin diye kimseyle cikilmaz. Ne demisler? Acima acinacak hale dusersin :34:

Çünkü aslında sevmiyorsun ya da hoşlanmıyorsun. Sadece o an, o ilgi hoşuna gidiyor, iş ciddiye binince de kaçacak yer arıyorsun. Sonra çocuk bakıyor sen ilgisizsin, erken davranıp o ayrılıyor senden. Tabii ilgi gidince senin için yine kıymete biniyor ve barışmaya çalışıyorsun:31: Bekle bence, zamana bırak. Demek ki doğru zamanda, doğru insanlarla değilsin.

rainbow, cok guzel soylemis.demek ki dogru zamanda dogru insanlarla birlikte degilsin..
yasiniz ilerledikce duygularinizdan daha emin olursunuz bence

özgüven eksiklıgı olabılır mı cnm ? yanı ben anlattıklarınızdan bunu hıssettım .

ozguvenı eksık kısıler ; hep bırılerı tarafından begenılmek,farkedılmek ,pesınden kosulsun ,

pohpohlayıp sımartılmayı ısterler .kısacası ılgı gorulen dıkkat cekılen bırı olmak ısterler .

sızde de acaba boyle bı sorun olabılır mı ?

Son düzenleme:
begnilmek her kadının hoşuna gider.olay şu ki,seni beğenen de karşı koyamayacağın bişeyler olmalı ki ateş yansın.

Kendinizi dağın zirvesinde görmezseniz,yanındakilerede küçük tepecikler gibi bakmazsınız:ssz:

Perspektifinizi değiştirin.

Tatminsizlik zamanla yalnızlık doğurur.

böyle giderse ciddi bir ilişkinizi uzunca bir süre daha olmıcak gibi görünüyor :ssz:
sırf beğenildiğiniz için ya da yalnız kalmamak birileriyle çıkmayın

Back
X