- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
-
İnşallah o da bu durumu öyle görüyordur hatta belki unutmuşturCocuklukla bı hayranlık olmus. Olur oyle seyler utanılacak bırsey yok bence akısına bırakın.
Valla deve kuşu olsamda kafamı kumlara gömsem diye düşünüyorum..Kendimi çok salak biri gibi hissediyorum..Aynı dertten bir adet alabilirim .
Unutmayıp ya sımdı o sızden hoslanıyorsaİnşallah o da bu durumu öyle görüyordur hatta belki unutmuştur
25’ime az kaldı...Hep bi rahatsızlık hissi var o gruba yazarken mesajları okurken falanNe kadar masumsun
Kaç yaşındasın
Boşver takma olmuş bitmiş ...
Hislerin ölse idi o abiye karsi... sende de bu kadar utanma kızarma olmazdı onunla alakalı her durumda...biliyorsun bunu değil mi25’ime az kaldı...Hep bi rahatsızlık hissi var o gruba yazarken mesajları okurken falan
2 yıllık ilişkim biteli birkaç ay oluyor,hiç aklıma bile gelmemişti bunca zamandır.Hatta geçen sene abimin düğününe gelme ihtimali vardı “amaaan banane gelirse gelsin” modundaydım çünkü düğüne eski erkek arkadaşımla gitmiştik...Acaba şimdi hayatımda kimse yok diye mi böyle bi histeyim?Hislerin ölse idi o abiye karsi... sende de bu kadar utanma kızarma olmazdı onunla alakalı her durumda...biliyorsun bunu değil mi
Ona açıldığım sene bi ilişkiye başlamıştı,sonrada geçen sene bi ilişkisi olmuştu hatta abimle küsmüşlerdi kız arkadaşı abimlerle tatile gitmesini istememişti o da gönül koymuştu.Şimdi hayatında kimse yokmuş gruba yazmışta..O yüzden öyle bir olasılık olduğunu sanmam zaten abim çok kızarUnutmayıp ya sımdı o sızden hoslanıyorsa
İnşallah öyledirNeredeyse üzerinden beş yıl geçmiş aklına gelmiyordur bile
Bosluktayken eski heyecanlarıniz daha kuvvetli gün yüzüne çıkıyor .2 yıllık ilişkim biteli birkaç ay oluyor,hiç aklıma bile gelmemişti bunca zamandır.Hatta geçen sene abimin düğününe gelme ihtimali vardı “amaaan banane gelirse gelsin” modundaydım çünkü düğüne eski erkek arkadaşımla gitmiştik...Acaba şimdi hayatımda kimse yok diye mi böyle bi histeyim?
Ya saçmalama lütfen . Çok masumane bir davranışın olmuş . Bir adım atarsa senin de varsa için de bişeyler yaşa gitsin .Valla deve kuşu olsamda kafamı kumlara gömsem diye düşünüyorum..Kendimi çok salak biri gibi hissediyorum..
Aramızda yaş farkı çok değil mi amaBosluktayken eski heyecanlarıniz daha kuvvetli gün yüzüne çıkıyor .ondandır evet.
2 yıllık ilişkimin yaralarını daha tam saramadım ne yazık kiYa saçmalama lütfen . Çok masumane bir davranışın olmuş . Bir adım atarsa senin de varsa için de bişeyler yaşa gitsin .
Hayır yaş farkı çok değilAramızda yaş farkı çok değil mi ama20 yaşındayken insana yaş farkı insana çekici geliyorda ondan 4-5 sene sonra mantıklı gelmiyor. (Haluk Levent tamamen bi istisna )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?