Ben napiyim simdi :(

Kizlar ben bugün gebelik testi yaptim dedim ya hemen çöpe atmistim baktim tek çizgi gibiydi incelemedim.. Simdi cop atiyodum teste bakmak geldi icimden bi baktim ikinci çizgi cikmis kafam çok karisti yarin tekrarlicam testi
Benimde ole olmustu testi cope attim.zaman zaman sora gidip baktim silik cizgi cikmisti.ertesi gun tekrar yaptim bisey cikmadi attim cope yine gittim baktim silik cizgi..baktim olmicak kan verdim hamile oldugumu ole ogrendim.

Benimde ole olmustu testi cope attim.zaman zaman sora gidip baktim silik cizgi cikmisti.ertesi gun tekrar yaptim bisey cikmadi attim cope yine gittim baktim silik cizgi..baktim olmicak kan verdim hamile oldugumu ole ogrendim.
Ay canim ya içime su serptin çünkü bu ay çok umutluydum adetimden 10 gün önceden adet olcakmisim gibi bel agrim oluyor kasiklarim agriyo kendimi çok değişik hissediyorum testi bide akşamüstü yaptim öylesine bi idrarla yani biraz emin değildim ama simdi ikinci çizgiyi görünce şok oldum bide basim agriyodu hafif bi agri kesici aldim inşallah birşey olmaz

Canim galiba sen hamilesin.yani insallah olesin.cunku ayni belirtiler bendede vardi.diyorumya test yapinca su ikinci cizgi bi turlu hemen giremiyodum.atiyodum cope gidiyorum bakiyorm alla alla hafif silik cizgi.demek yeni diye hemen cikmiyodu.iste adetimden 2 gun gecince artik dayanamadim gittim kan verdim.sora yatip dinlendim hep.o kasik agrilarida bebek rahime yerlesyorya ondan agriyo.bak yarin pazar.git bi acile ver kanini yarim saat kirk dakkaya sonucu veriyolar.ole evde testle falan ugrasma.

Onu da düşündüm tatlim ya direk kan veriyim ama hemen gebelik testi istiyorum deyince acilde yapiolarmi?

Evet evet yapiyolar.ben acile gitmistim.cunku saglik ocaginda bir gun sora sonuc cikiyo.o kadar dayanamam diye acilde verdim yarim saat kirk dakkaya cikiyo sonuc.

Hadi canim ben yatar.sonucunu buraya yazarsan sevinirim.insallah hamilesin sen.Allah gonlune gore versin.kucagini bos birakmasin.

Yok canim ya bat yarin.. Yarin yapiyim testi diyorum ama bugün migdem çok garip bulaniyomu yaniyomu anlamiyorum kasiklarimada agrilar giriyor.. İnşallah test doğrudur benim bi kurtajim bide kimyasal gebeligim var o yüzden hep korkuyorum hep şüphe duyuyorum korkularim var yani

Olsun birgun olmayla nolcakki.kanda hemen cikiyo sonuc.yinede sen bilirsin.dinlen bol bol aynisi olmasin yine

Kizlar merhaba bugün adet günüm testi tekrarladim bu sefer ucuz kaset testlerden aldim yaptim ilk idrarla ve çok silik bir ikinci çizgi cikti 5 dakika içinde galiba gerçekten hamileyim ama çok silik cikti

Seninle ayni seyleri yasamisiz benimde bir kurtaj bir kimyasal var gecen ay doktora gittim alttan bakti yumurtladigima bakti sadece biseyin yok dedi ama bir senedir olmuo adetime 5 gun vardi dun test yaptim neegatif tabiki erkenmi yaptim bilmiom ama belirtimde yok arada bi belim kasigim agrio oda psikolojik biliyorum senin ne guzel hamile kalmissin tadini cikar cnm

Saol canim inşallah sende tez zamanda bebisine kavusursun:)

Kizlar merhaba bugün adet günüm testi tekrarladim bu sefer ucuz kaset testlerden aldim yaptim ilk idrarla ve çok silik bir ikinci çizgi cikti 5 dakika içinde galiba gerçekten hamileyim ama çok silik cikti
Canim hamilesin sen ya.bi kan vermedin ha.bal gibi hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…