- 1 Kasım 2017
- 356
- 235
- 103
- 36
- Konu Sahibi violetworld
-
Eşim 26 yıl önce hepatit B hastası oldu,hastanede karantinada 21 gün yattı tedavisini oldu ve iyileşti siz nasıl tedavisi yok diyosunuz ki. İyi bir bakım ve çok iyi beslenme sonuç maşallah çok iyi gidin tedavisini olun üzülecek bir şey yok2 yil once tesadufen hepatit B hastasi oldugumu ogrendim. Ama pasif, tedavi gormeye ihtiyac yoktu. Doktorum bulasici olmadigini da soylemisti. Neyse sonra toparladim kendimi, ise girdim, bir sorun olmadi...
Ama ara-ara kendimi o kadar kotu hissediyorum ki, anlatamam. Kendime dert ediniyorum. Bu hastaligin henuz tedavisi yok, olene kadar seninle yani... Kendimi degersiz hissediyorum. Biryerde bilseler bana "iyy, uzak duralim" diyecekler saniyorum.
Aranizda boyle durum yasayipta kendini toparlayanlar oldumu? Ben nasil ozguvenimi kaybetmeyeyim?Cok uzgunum...
bi yerde bilseler demişsiniz siz söylemediğiniz sürece nereden bilecekler?
Eşim 26 yıl önce hepatit B hastası oldu,hastanede karantinada 21 gün yattı tedavisini oldu ve iyileşti siz nasıl tedavisi yok diyosunuz ki. İyi bir bakım ve çok iyi beslenme sonuç maşallah çok iyi gidin tedavisini olun üzülecek bir şey yok
Yani tesadufen bilinse, yada saglik raporu verince ortaya ciksa mesela... Simdiki is yerimde siyirdim ama gelecek bir yerde bilinirse diye korkuyorum.
Benim arkadaşımda hepatit b ve hemşire olarak hastanede çalışıyor. Bu durumu hastanede biliyor, bi sorunda olmadı hiç. Yani ofis gibi biryerde çalışıyorsanız sorun olacağını sanmıyorum.
Bende tam bilmiyorum nasil bulastigini. Abimdede cikti cunku, ya benden ona, ya ona benden gecti. Cunku yanlislikla onun gilette-ni kullanmistim bir ara ve kanatmistim. Ben sorunlu bir iliski yasadim (aldatildim) oradanmi kaptim yoksa abim biryerlerden kapti banami bulasti, bilmiyorum. Canim aciyor dusundukce simdi. Ya abime ben gecirdiysemNasıl bulaşmış olabilir fikriniz var mı? Üniversitede yurtta kalırken dünyanın en pis banyolarını ve tuvaletlerini kullanmak zorunda kaldım. Bazen bende herhangi birşey bulaşmış olabilirmi diyorum
Sizde istemezdiniz böyle olmasını. Kendinizi suçlamayın. Tedavi sürecini bilmiyorum ama illaki çözümü vardırBende tam bilmiyorum nasil bulastigini. Abimdede cikti cunku, ya benden ona, ya ona benden gecti. Cunku yanlislikla onun gilette-ni kullanmistim bir ara ve kanatmistim. Ben sorunlu bir iliski yasadim (aldatildim) oradanmi kaptim yoksa abim biryerlerden kapti banami bulasti, bilmiyorum. Canim aciyor dusundukce simdi. Ya abime ben gecirdiysemihtimal da buyuk hani
16 yıldır hepatit b hastasıyım taşıyıcısıyım daha doğrusu .
Hastanede kan felan alınacağı zaman kendim söylüyorum dikkat etsinler diye
Vebalı mısın sanki niye çekiniyorsun ?
Haaa biliyorsundur umarım sadece cinsel yolla ve kanla bulaşabiliyor öyle sarılmayla dokunmayla öpmeyle falan değil.
Kendini sev canım benim kimseyi sevme ama nolur kendini sevv
Edit:Hazirandan bu yana HBV DNA pozitif virüsler aktif yani kocam aşılı çocuklarımda .Bi yerim kanadığında da çok iyi muhafaza ederim değmesin kimseye diye . Bu kadar !
Sizde istemezdiniz böyle olmasını. Kendinizi suçlamayın. Tedavi sürecini bilmiyorum ama illaki çözümü vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?