• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben n'apıyorum :/ İki kişiyi nasıl severim

Yuhh iş yerindekinin haberi yokmuş bile bunu duyana kadar yorum yapmayacaktım.Kurlaşıp duruyorsun demekki belki onun yanında telini bile açmıyorsun , eger erkek arkadaşında buraya yazması mümkün olsaydı şöyle derdi heralde" 4 yıllık kız arkadaşım bana soğuk davranıyor acaba neden? garibim bilmiyor ki iş yerinde yeni aşklar var. Bırakın 4 yıllık erkek arkadaşınızı bakın sevgilisi olmayanlar var meşgul etmeyin çocuğu..

İş arkadaşına gidip durup dururken "Merhaba Kamil, benim erkek arkadaşım var" demezsin tabii. Fakat sana ilgisini fark ettiysen ararsın bir gün sevgilini; "Çıkınca görüşelim canım" dersin, "Seni özledim" dersin, dersin de dersin. İlle sorması mı gerekiyor?:KK57:

Bariz şekilde işyerinizdeki arkadaşı da kandırıyorsunuz. Dahi anlamındaki de hiç bu kadar anlamlı olmamıştı.

Kk kadınları ne yumuşak yorum yapıyorsunuz .. Konu şöyle açılsaydı erkek arkadaşım iş yerinde 4 yıllık ilişkisi olduğunu kimseye söylememiş acaba neden kıyamet kopardı . Nefret ediyorum aldatma hikayelerinden aslında aldatanlardan değilde hem aldatıp hemde ilişkisine yada evliliğine devam edenlerden...

Simdi erkekleri daha iyi anliyorum)))

Bence daha fazla günahına girmeden ve işler sarpa sarmadan erkek arkadaşınızdan ayrılın. Belli ki sevmiyorsunuz. Sizi kimse başkasını sevdiniz diye suçlayamaz ama ayrılmadan bu duygulara kapılmak ve hala da ayrılmadan devam etmenin kabul edilebilir bir tarafı yok. Bu aldatmaya girer.

Kk kadınları ne yumuşak yorum yapıyorsunuz .. Konu şöyle açılsaydı erkek arkadaşım iş yerinde 4 yıllık ilişkisi olduğunu kimseye söylememiş acaba neden kıyamet kopardı . Nefret ediyorum aldatma hikayelerinden aslında aldatanlardan değilde hem aldatıp hemde ilişkisine yada evliliğine devam edenlerden...
Dusuncelerimi okudun arkadasim. Tesekkur

Kocan değil nişanlın değil, ayrıl bence 4 yıl uzun bi zaman bişeyler netleşmediyse sürdürmenin anlamı yok..

Yuhh iş yerindekinin haberi yokmuş bile bunu duyana kadar yorum yapmayacaktım.Kurlaşıp duruyorsun demekki belki onun yanında telini bile açmıyorsun , eger erkek arkadaşında buraya yazması mümkün olsaydı şöyle derdi heralde" 4 yıllık kız arkadaşım bana soğuk davranıyor acaba neden? garibim bilmiyor ki iş yerinde yeni aşklar var. Bırakın 4 yıllık erkek arkadaşınızı bakın sevgilisi olmayanlar var meşgul etmeyin çocuğu..[/]

Ahh ahh. . Aynısı başıma geldi, anlam veremediğim ne varsa sonradan anlamlandırmıştım. Puzzle gibiydi her şey. Her şeyi öğrendiğimde parçaları da bir bir yerine oturtmuştum. Her bir hareketi anlam bulmuştu zihnimde. O da aynı bu arkadaşın erkek arkadaşına yaptığını bana yapıyormuş meğer. Konu sahibi, lütfen o kişini hayatından çık bir şekilde. Aksi halde hissedilenler katlanılır gibi değil. .

Bir insanın biriyle ilişkisi varsa başkasında gözü olmamalı.İki kişiyi idare eder gibi tövbe yaaa :KK14: Kafanızı toparlamalısınız bence.Sevdiğiniz böyle bir şey yapsa ve haberiniz olsa eminim çok kızarsınız.Onu düşünerek karar verin.

Vala kusura bakmayın ama sevgilinizin gelip "Bir derdim var " bölümüne yazması gerekirdi bu durumda..
" sevgilim başkasından hoşlanıyor :( " gibi.

Sevgilinden ayrıl,istediğinin daduna bak..

Back
X