ay benim yaşım daha çok genç normal
erkek olsam kadınlar klübünde ne isim olabilir size birsey anlatmaya geldim konuyu nası saptırdınız belli değil ayıp yahu
erkek oldugu halde kadınlar kulübünde boy gösteren erkek çoktur aynı sen gibi yani
üstelik hiçbir bayan böyle pişkin pişkin anlatmaz bu tür olayları
en fazla kendini kandırırsın.
aman inanma banane
beni bir erkek bir fesat bir piskin yaptınız gerçekten soklardayım buraya çıkıp lezbiyenim diyen utanmaz hemcinslerime karsı bile tepkiniz daha azdı neden çünkü hepinizin korkuları var.asağılanma aldatılma vb gibi öneri vermeyenler bu konuya cevap vermezse belki o zaman mutlu olabilirim.
az önce yaşım cok genc normal derken hiç şok olmuş görünmüyordun
beni bir erkek bir fesat bir piskin yaptınız gerçekten soklardayım buraya çıkıp lezbiyenim diyen utanmaz hemcinslerime karsı bile tepkiniz daha azdı neden çünkü hepinizin korkuları var.asağılanma aldatılma vb gibi öneri vermeyenler bu konuya cevap vermezse belki o zaman mutlu olabilirim.
fark ettinmi bilmem ama orada bir mizah vardı?
böyle bir konuda ne güzel espriler yapıyorsun
e siz erkek olduğumu iddia edince böyle bir konuda
bende bunu çözmeye çalısıyorum genelde hep ben mutlu değlsem kimse olmasın mantığındayım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?