ben napıyorum ya!

ay benim yaşım daha çok genç normal

Her 17 yaşındaki bayan sizin yaptığınızımı yapıyorda normal olduğunu düşünüyorsun.
Siz bir psikoloğa gidin,okadar ihtiyacınız varki belki yarın çok geç olabilir.

erkek olsam kadınlar klübünde ne isim olabilir size birsey anlatmaya geldim konuyu nası saptırdınız belli değil ayıp yahu

erkek oldugu halde kadınlar kulübünde boy gösteren erkek çoktur aynı sen gibi yani
üstelik hiçbir bayan böyle pişkin pişkin anlatmaz bu tür olayları

en fazla kendini kandırırsın.

beni bir erkek bir fesat bir piskin yaptınız gerçekten soklardayım buraya çıkıp lezbiyenim diyen utanmaz hemcinslerime karsı bile tepkiniz daha azdı neden çünkü hepinizin korkuları var.asağılanma aldatılma vb gibi öneri vermeyenler bu konuya cevap vermezse belki o zaman mutlu olabilirim.

az önce yaşım cok genc normal derken hiç şok olmuş görünmüyordun

Ben öneri vereyim canım:

Bence bu yaptığınız aldatmaya girmez, birtek" aşkım, canım" la aldatma olmaz, bi sevişme, öpüşme, bi heyecan lazım adamın aldattım demesi için.

Lezbiyenim diyen neden utanmazmış, utanması gereken ne? birilerinin sevgilisini ayartıp, takılmışmı? Ay ama senin yaşın genç normal. O kadar genç ki normal insanların "düşünmek" için kullandığı uzuvlar sende henüz evrimini tamamlayamamış

bende bunu çözmeye çalısıyorum genelde hep ben mutlu değlsem kimse olmasın mantığındayım:44:

yoo o kız, eski sevgilin olacak karaktersizden ayrılınca emin ol çok mutlu olacak.. ama sen hep böyle mutsuz kalacaksın, ne acı diyemiyorum bile.. hayır yani "allah kalbine göre versin" diyeceğim ama beddua gibi olacak senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…