yorumlara inanamıyorum ya
ne kadar da meraklıyız erkek milletine toz kondurmamaya
fıldır fıldır gözü başka ten arayan erkek,kıza mesaj atan erkek,konuşmayı sürdüren erkek,sevgilsine zerre değer vermeyen erkek,KIZI ALDATAN=ERKEK
eee,konuşmayı sürdürüp egosunu tatmin etmek istemiş kız, tu kaka-ahlaksız
bi de boy boy yazmışlar "kadının en büyük düşmanı kadın" diye
iyide bu kızın yaptığı ne var?
daha beterini de yapıp ilk mesajı o da atabilirdi
suçlu burda konu sahibi değil,o erkek müsvettesi!
öteki kız zavallı,evet
suçsuz,ona da evet
ama bu durumun suçlusu konu sahibesi değil,sevgilisi olacak dangoz!!
konu sahibi arkadaşım,gel sen benim bi önceki mesajda dediğimi yap-kıza konuşmalarınızın capsini gönder
gördükten sonra hala devam eder,etmez o ayrı bi problem ama aldatıldığını bilmesi lazım...
görse nolcak sanki,erkeğim bana kıyamamış diye sevinçten takla atar herhalde ..konu sahibi olaylara konu mankeni olmayı gururuna yedirmiş yapmış bişeyler ama eminim burda yazan baı arkadaşlar gibi erkek cici kız körü olacak..bazı kadınlar erkeği gözünün önüne kadın getirip beraber olsa alkış tutacak neredeyseyorumlara inanamıyorum ya
fıldır fıldır gözü başka ten arayan erkek,kıza mesaj atan erkek,konuşmayı sürdüren erkek,sevgilsine zerre değer vermeyen erkek,KIZI ALDATAN=ERKEK
öteki kız zavallı,evet
suçsuz,ona da evet
konu sahibi arkadaşım,gel sen benim bi önceki mesajda dediğimi yap-kıza konuşmalarınızın capsini gönder
gördükten sonra hala devam eder,etmez o ayrı bi problem ama aldatıldığını bilmesi lazım...
yorumlara inanamıyorum ya
öteki kız zavallı,evet
suçsuz,ona da evet
yasım daha çok genç artık böyle bir saçmalık yapıcağımı düsünmüyorum zaten yorumlarınız her nekadar elestiri ağırlıklıda ollsa tesekkürler
17 yasındayım
yasım daha çok genç artık böyle bir saçmalık yapıcağımı düsünmüyorum zaten yorumlarınız her nekadar elestiri ağırlıklıda ollsa tesekkürler
Bir hata yaparlar,hatta o yaptıkları hatayıda kabul etmedikleri gibi ay benim yaşım daha çok genç normal yani derler.
Ben 15 yaşımdaykende senin şu düşündüklerini ve bulunduğun durumda asla olmadım.
Çok şükür küçük yaşımda dahi aklım okadar yerindeydiki anlatamam.yaşının arkasına saklanma küçülde cebime gir bari.
ay benim yaşım daha çok genç normal
ay benim yaşım daha çok genç normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?