bir gün çıktığın ve deli gibi sevdiğin bir erkeğin eski sevgilisi sana aynısını yaptığında anlarsın,ne zalimce bir şey yaptığını o kızcağıza.hosuma gitmisti delice bi hareket evet ama tuhaf
Sevgilisini aldatmasının size ne faydası oldu onu anlamadım açıkçası. Sevgilisinin size ne zararı var ki, siz ayrıldıktan sonra görüşmüşler.simdi benim bir sevgilim vardı takıldık az bir zaman sonra ayrıldık falan ama ben buna hiçbisey hissetmiyorum neyse aradan zaman geçti bunun sevgilisi olduğunu öğrendim umursamadım tabi banane deyip geçtim.dün bu bana mesaj attı sevgilisii olduğu halde ve aylardır birlikteler.benimde aklıma bi fikir geldii sırf sevgilisini aldatsın diye bunla konusmaya seviyesini abarttım derken askımlı canımlı konusmaya basladık o anda ben zafer havalarındaydım ve artık mesajlarına cevap vermiyorum hiç tanımadığım birinin aldatılmasına bilerek ve isteyerek sebep oldum deliriyomuyum?
simdi benim bir sevgilim vardı takıldık az bir zaman sonra ayrıldık falan ama ben buna hiçbisey hissetmiyorum neyse aradan zaman geçti bunun sevgilisi olduğunu öğrendim umursamadım tabi banane deyip geçtim.dün bu bana mesaj attı sevgilisii olduğu halde ve aylardır birlikteler.benimde aklıma bi fikir geldii sırf sevgilisini aldatsın diye bunla konusmaya seviyesini abarttım derken askımlı canımlı konusmaya basladık o anda ben zafer havalarındaydım ve artık mesajlarına cevap vermiyorum hiç tanımadığım birinin aldatılmasına bilerek ve isteyerek sebep oldum deliriyomuyum?
alınmaca olamaz zaten sorunumun ne olduğunu bulmaya çalısıyorum
simdi benim bir sevgilim vardı takıldık az bir zaman sonra ayrıldık falan ama ben buna hiçbisey hissetmiyorum neyse aradan zaman geçti bunun sevgilisi olduğunu öğrendim umursamadım tabi banane deyip geçtim.dün bu bana mesaj attı sevgilisii olduğu halde ve aylardır birlikteler.benimde aklıma bi fikir geldii sırf sevgilisini aldatsın diye bunla konusmaya seviyesini abarttım derken askımlı canımlı konusmaya basladık o anda ben zafer havalarındaydım ve artık mesajlarına cevap vermiyorum hiç tanımadığım birinin aldatılmasına bilerek ve isteyerek sebep oldum deliriyomuyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?