Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen haklısınız.Ama hala solemedı.Olay 2018de olmuş geçmiş. Geç git hayatına bak bacım ya.
Yuh.Siz bu olaydan önce de nişanlanan eski sevgilinizin ( sizden sonra nişanlandıgı halde) nişanlısına benim goynumdan çıkıp sana geldi tarzında ultra varoş bir çıkış yapmamış mıydınız? Sizin abarttıgınızı düşünüyorum, herkesin evliliğini yıkıp erkekleri kendinize çekmek istiyorsunuz sadece
Saol canım hı hı hepsi benım olsun ıstıomSiz bu olaydan önce de nişanlanan eski sevgilinizin ( sizden sonra nişanlandıgı halde) nişanlısına benim goynumdan çıkıp sana geldi tarzında ultra varoş bir çıkış yapmamış mıydınız? Sizin abarttıgınızı düşünüyorum, herkesin evliliğini yıkıp erkekleri kendinize çekmek istiyorsunuz sadece
Başka ne isteyeyım mevladan hepsı benim zaten degılmıSiz bu olaydan önce de nişanlanan eski sevgilinizin ( sizden sonra nişanlandıgı halde) nişanlısına benim goynumdan çıkıp sana geldi tarzında ultra varoş bir çıkış yapmamış mıydınız? Sizin abarttıgınızı düşünüyorum, herkesin evliliğini yıkıp erkekleri kendinize çekmek istiyorsunuz sadece