Ben Nasıl Anlamadım ?Evliymiş

Olay 2018de olmuş geçmiş. Geç git hayatına bak bacım ya.

Ben nasıl intikam alacağınızı biliyorum ama size söylemem çünkü sizinde ruh haliniz hiç normal değil.

Siz bu olaydan önce de nişanlanan eski sevgilinizin ( sizden sonra nişanlandıgı halde) nişanlısına benim goynumdan çıkıp sana geldi tarzında ultra varoş bir çıkış yapmamış mıydınız? Sizin abarttıgınızı düşünüyorum, herkesin evliliğini yıkıp erkekleri kendinize çekmek istiyorsunuz sadece

Hiçbir şey yapmayın, böyle karaktersiz bir adam başkalarıyla da aldatıyordur eşini. İlla ki ortaya çıkar

Bu kadar agresif olman sana zarar .neyin peşine dusuyorsun.elin kadınının gururu yada gurursuzlugu seni niye ilgilendiriyor o kadını adamdan intikam almak için bir araç gibi görme. Bırak ne halleri varsa görsünler ki kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz su testisi su yolunda kırılır derler.kimsenin yuvasinin vebaline de girme .yarın birgun bi psikopat a denk gelirsin sikinti yasarsin kimin ne oldugu belli olmuyor.kac senelik kocalarimiz g.tunu kurtarmak icin ne ler yapiyolar insanlar kendi hatasını kapatmak için gozuni kirpmadan kolayca sana çamur atabiliyolar maalesef böyle bir dünyada yaşıyoruz..kim kime ne yaparsa onune cikar zaten.ben ilahi adalete sonuna kadar inaniyor ve guveniyorum.ortaligi karistirma sonunda sen sucli olursun sana söyleyim. .arkana değil önüne bak..

Siz bu olaydan önce de nişanlanan eski sevgilinizin ( sizden sonra nişanlandıgı halde) nişanlısına benim goynumdan çıkıp sana geldi tarzında ultra varoş bir çıkış yapmamış mıydınız? Sizin abarttıgınızı düşünüyorum, herkesin evliliğini yıkıp erkekleri kendinize çekmek istiyorsunuz sadece
Yuh.

Saol canım hı hı hepsi benım olsun ıstıom

Başka ne isteyeyım mevladan hepsı benim zaten degılmı

Back
X