- 4 Ağustos 2016
- 63
- 64
- 3
- 35
- Konu Sahibi Milatolsun
-
Hayir tabikideYani "anneniz niye hala o evdesin ? "demese evde kalmaya devam mı etcektiniz ?
Arkadaslar uc gun once esim benim bitane bilezigimi zorla almisti . Yani guzellikle isteyerek falan degil derdini skntisini anlatara degil baya zorla... borcum var diyerek almis kredi kartini kapattigini soylemisti.
Sonrasinda ben de sorun etmedim depresyonda oldugunu zor gunler atlattigini dusunup uzerine gitmemistim. (Onceki konumda da bahsetmistim depresyonda oldugundan)
Herneyse iki gundur iyiydik benim cabalarimla biraz mutluyduk ki bilezigimi satip ablasina gonderdigini ogrendim whatsap konusmalarindan gizlice.
Bana yalan soyledigi icin zoruma gitti
Ben hamileyim bana vurarak aldigi icin zoruma gitti.
Birde salak yerine koyulmus hissettim kendimi.
Benden guzelce isteseydi ben verirdim zaten.
Herneyse ablasi zor durumdaymis ona,gondermis ablasi da whatsaptan tesekkur etmis sen olmasan,napardik ablam sagol yazmis.
Hic bildigimi belli etmedim okudugumu gordugumu belli etmedim sonra zaten hemen sildi konusmalarini ben gormeyeyim diye.
Ben biraz bildigimi bilsin salak yerine koymasin diyerek whatsaptaki resmimi degistirip ""kimsenin hakki kimsede kalmaz Allah buyuktur"" yazili bi resim koydum . Hemen beni aradi ne oldu neden boyle bisey koydun dedi soylemedim yok bisey hosuma gitti koydum dedim (soylemedim cunku hala takip etmek istiyorum whatsaptan) anlamasini istemedim. Bisey yok uzerime gelme dedim . Baska da bisey demedim
Acti agzini bana hayatimda duymadigim hakaretler etti
Sen o..... sun. Sen adisin. S... git annenin evine..
Ortada hicbisey yokken kavga cikariyosun. Senin gibi kariya,lanet olsun. Annenin evine gidiyosun geri donuyosun (bikez kus gitmistim) cunku sen acsin yaninda suan hangi adam var kim var yaninda gerizekali mal okuz sen insan,misin insan olsan,soeunun ne oldugunu soylersin adi serefsiz dedi aksam seni evde gormek istemiyorum dedi bende dedimki basil laflar sayiyorsun daha neye kirildigimdan bile haberin yok nasil yuzume bakacaksin dedim senin yuzunu gormek istemiyorum dedi ve yuzume kapatti.
Ben şoka girdim duyduklarim karaisinda. Bunca lafi ben kavgada dusmanima soyleyemezdim inanamadim annemi aradim anlattim. Annemde bu laflarin uzerine hala o evde kalirsan sen salaksin dedi sonra hazirlandim ciktim annemin evine geldim . Simdide msj atmis neyimi yakaladin da sen whatsapa oyle bi resim koydun sen o hakaretlerin hepsini hakettin yazmis. Ne yapmaya calisiyosin amacin ne yazmis.
Nasil bi adamla evliyim ben nasil bir cirkefliktir bu
Sen yuzsuzsun diyor yine gitmeyeceksin biliyorum diyor cunku sen acsin diyor. Hala o evde kalmami mi istiyorsunuzÇok ayıp eşinin tavrı evet ama sakin ol
Gitme anneni evine orası senin evin
Birşey derse benim de evim istemiyorsa sen git de
Başka odada otur
Sakinleşince birkaç gün sonra Konuş
Mahkeme celbini gönderinde yüzsüzlük nasıl oluyormuş öğrensin !!Sen yuzsuzsun diyor yine gitmeyeceksin biliyorum diyor cunku sen acsin diyor. Hala o evde kalmami mi istiyorsunuz
Pzt canimMahkeme celbini gönderinde yüzsüzlük nasıl oluyormuş öğrensin !!
Herkes herşeyi baştan anlasaydi evlilik diye bişey kalmazdı kadın cinayetleri olmazdı bosanmalar olmazdı vs. Elimize senaryoyu verselerdide okuyup bu dünyaya gelseydik keşkeBu adamları mumla arayıp mı buluyorsunuz?
Sinyal verir, hiç mi anlamadınız, hiç mi evlenilir mi, düzgün mü, beni korur kollar mı, demediniz?
Allah kolaylık versin, sabır versin ve size sağlık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?