- Konu Sahibi Milatolsun
tamda diger konunuza cvp attim garibim depresyonda diye. Depresyonda falannnnnn degil azmis iyice dayak istiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi bir önceki konunuzu okudum şimdiPzt canim
Oncelikle uzunn uzunn yazip derdime ortak oldugun icin ne kadar tesekkur etsem az.. iyiki varsin canim benimm..Pesss gerçekten pes...
Dün akşam bu sabah yaşadıklarından sonra sana bunları diyen adam...Ah Be Kardeşim..
Bişi dicem ben de yeri değil..Başlarım böyle depresyona ama..
Canm benim dur bakalım bi ararsa açma sakın..Cevap verme mesajlarına falanda bi sakin kalmaya çalış..
Yediremedi neden yazdığını anladı..Jetonun tık sesi ta buralardan duyuldu çünkü..
Sen böyle bişi yazınca ki tahmin etti neden yazdığını,hemen geri aradığına göre yarası var gocunuyor ayağı işte...
Ne laflar bunlar böyle..Be pis adam bu kadın senin hala soyadını taşıyor senin namusun..Nasıl söylersin bu lafları g...v...t demezler mi adama tövbe tövbe..
Canım sana bu konuda inan ne dicem bilmiyorum nasıl boşan deyip gireyim karnındakinin vebaline..
Yada nasıl boşanma diyip..Nasıl bir aileye bir bebek getireceğini o masumu düşünmiyim..
Dur bir bakalım..Bekle az bekle..Sakin olmaya çalış..Bak annen saolsun ki yanında ve arkanda..
Hiç bir yerden attığı hiç bir mesajı silme..
Bişi olursa delil yarın öbür gün...
Benim en çok merak ettiğim konu..Sen şuan bu olanlar hakkında ne düşünüyorsun..Ne yapmayı planlıyorsun..Neden soruyorum biliyor musun canm içimden bi ses neden hala sende bi umut olduğunu söylüyo..
Ve canm inan bana gerçekten çok üzüldüm mideme ağrı girdi valla.Ne çok merak ettim dün akşam nasıl sevinmiştim senin adina![]()
kesinlikleŞiddete karşıyım ama bazı yaratıklar evire çevire günde üç öğün ağız burun kalmayana kadar dayağı hakediyor.Hayvan herif
Tamam canim silmiyorum msjlarini. Hepsi duruyor. Donme eve pislik kari yazmis simdideCanım kuzum benim ne demek ne demek olur mu öyle şey..İnan ki çok üzüldüm..Bu laflar nasıl böyle..
Madem kararını verdin kuzum seninde bebeğinin de hakkında hayırlısı olsun..
Ne kötü ki sana biraz düşün ve zaman tanı bile diyemiyorum..Bütün köprüleri yıkan bi adama ne denir ki..
İnsiallah çok iyi olur hersey bitanem inşiallah..Bebeğine çok güzel bir gelecek nasip etsin Rabbim. .
Sakin olmaya çalış kuzum sakin mesajlarını silme...Olur mu canm