Ben nasil bi adamla evlenmîşîm bu nasil bi cirkeflik

Konu sahibi bir önceki konunuzu okudum şimdi
Arkadaşlar depresyon olabilir demiş
Bence tam tersi eşiniz arsız
Herkesin işinde gücünde sıkıntılar oluyor ama kimse eşine şiddet uygulamıyor ki hamilesiniz
Dengesiz bir eşiniz var ve böyle hayat geçmez.
Hakkınızda hayırlısı olsun..

yuuuuuuhhhhhhhh, hayvan herif :duduk: eşi olan kadına, namusu olan kadına bu kadar en ağır küfürleri, hakareti eden, bunları yaparken kendini her türlü haklı gören bide seni döven ve bunu yaptıktan sonra içi acımayı bir yana bırak yine kendini haklı gören bir adama bence kocam deme artık, pislik de şeref yoksunu de, boşandığım adam de, eski eşim de ama kocam deme gözünü seveyim, azcık gururlu ol, azcık kendine saygı duy, azcık kendini önemse lütfen.

Pesss gerçekten pes...
Dün akşam bu sabah yaşadıklarından sonra sana bunları diyen adam...Ah Be Kardeşim..
Bişi dicem ben de yeri değil..Başlarım böyle depresyona ama..
Canm benim dur bakalım bi ararsa açma sakın..Cevap verme mesajlarına falanda bi sakin kalmaya çalış..
Yediremedi neden yazdığını anladı..Jetonun tık sesi ta buralardan duyuldu çünkü..
Sen böyle bişi yazınca ki tahmin etti neden yazdığını,hemen geri aradığına göre yarası var gocunuyor ayağı işte...
Ne laflar bunlar böyle..Be pis adam bu kadın senin hala soyadını taşıyor senin namusun..Nasıl söylersin bu lafları g...v...t demezler mi adama tövbe tövbe..
Canım sana bu konuda inan ne dicem bilmiyorum nasıl boşan deyip gireyim karnındakinin vebaline..
Yada nasıl boşanma diyip..Nasıl bir aileye bir bebek getireceğini o masumu düşünmiyim..
Dur bir bakalım..Bekle az bekle..Sakin olmaya çalış..Bak annen saolsun ki yanında ve arkanda..
Hiç bir yerden attığı hiç bir mesajı silme..
Bişi olursa delil yarın öbür gün...
Benim en çok merak ettiğim konu..Sen şuan bu olanlar hakkında ne düşünüyorsun..Ne yapmayı planlıyorsun..Neden soruyorum biliyor musun canm içimden bi ses neden hala sende bi umut olduğunu söylüyo..
Ve canm inan bana gerçekten çok üzüldüm mideme ağrı girdi valla.Ne çok merak ettim dün akşam nasıl sevinmiştim senin adina:KK42:

Vicdanı olmadığı hamile karısına vurup, çocuğunu taşıdığı halde en adi küfürleri sıralamasından belli. En doğru kararı vermişsiniz. Lütfen pişman olup gelirse kararlı duruşunuzu bozmayın. Bu türler kadınların iki tatlı söze kandıracak ahmak olduğunu düşünür. Gerçekten pişmanlık duyacağını sanmam

Anneniz size destek cikmis cok sanslisiniz hic cevap vermezdim ben olsam hatta engellerdim insan esine bunlari soyler mi ustelikte hamile size saygi duymayan birini adam yerine koyup kendinizi uzmeyin

Pesss gerçekten pes...
Dün akşam bu sabah yaşadıklarından sonra sana bunları diyen adam...Ah Be Kardeşim..
Bişi dicem ben de yeri değil..Başlarım böyle depresyona ama..
Canm benim dur bakalım bi ararsa açma sakın..Cevap verme mesajlarına falanda bi sakin kalmaya çalış..
Yediremedi neden yazdığını anladı..Jetonun tık sesi ta buralardan duyuldu çünkü..
Sen böyle bişi yazınca ki tahmin etti neden yazdığını,hemen geri aradığına göre yarası var gocunuyor ayağı işte...
Ne laflar bunlar böyle..Be pis adam bu kadın senin hala soyadını taşıyor senin namusun..Nasıl söylersin bu lafları g...v...t demezler mi adama tövbe tövbe..
Canım sana bu konuda inan ne dicem bilmiyorum nasıl boşan deyip gireyim karnındakinin vebaline..
Yada nasıl boşanma diyip..Nasıl bir aileye bir bebek getireceğini o masumu düşünmiyim..
Dur bir bakalım..Bekle az bekle..Sakin olmaya çalış..Bak annen saolsun ki yanında ve arkanda..
Hiç bir yerden attığı hiç bir mesajı silme..
Bişi olursa delil yarın öbür gün...
Benim en çok merak ettiğim konu..Sen şuan bu olanlar hakkında ne düşünüyorsun..Ne yapmayı planlıyorsun..Neden soruyorum biliyor musun canm içimden bi ses neden hala sende bi umut olduğunu söylüyo..
Ve canm inan bana gerçekten çok üzüldüm mideme ağrı girdi valla.Ne çok merak ettim dün akşam nasıl sevinmiştim senin adina:KK42:
Oncelikle uzunn uzunn yazip derdime ortak oldugun icin ne kadar tesekkur etsem az.. iyiki varsin canim benimm..
Depresyonda sanip icimde duzelir diye bi umut vardi onceki konumdan,bahsediyorum kimse yanlis anlamasin.
Ama bu agir laflar yenilir yutulur cinsten degil ve halaaa telefonuma,msjlar yagdiriyor serefsiz diye..
Insan daha neye,kizdigimi bile,bilmeden,bakacagi yuze bukadar cirkef olabiliyprsa bu adamla,daha evli kalmamon bi anlami yok. Bu ilk tartiamamiz degildi zaten. Ama bu laflar en agiriydi o da,sadece az bi tavir yaptim diye.
Halaa msjlar atiyor senden nefret ediyorum diye . Whatsaptan engelledim normal sms atiyo simdide. Ayrilmayi dusunuyorum canim .eger arkadaslarin dedigi gibi birgun eger barismayi,dusunursem tekrar bu soylediklerini aklima getiricem ve asla donmeyecem

Dinine küfreden, müslüman olsa.Galiba hamilesiniz, evladınızı bu yuvada büyütmeyin, aileniz inşaallah sonuna kadar destek olur.Bir iş bulup hayatınıza devam edersiniz, gerekirse aç ama onurlu yaşarsınız.

Canım kuzum benim ne demek ne demek olur mu öyle şey..İnan ki çok üzüldüm..Bu laflar nasıl böyle..
Madem kararını verdin kuzum seninde bebeğinin de hakkında hayırlısı olsun..
Ne kötü ki sana biraz düşün ve zaman tanı bile diyemiyorum..Bütün köprüleri yıkan bi adama ne denir ki..
İnsiallah çok iyi olur hersey bitanem inşiallah..Bebeğine çok güzel bir gelecek nasip etsin Rabbim. .
Sakin olmaya çalış kuzum sakin mesajlarını silme...Olur mu canm

önceki konuna yazacaktım
yazamamıştım
eşin müdür falan olmuş iş değişikliği diyorsun
bu adam seni gözden çıkarmış olabilir
bu ufacık kademe atlayınca ne oldum delisi tipler çıkıyor

Canım kuzum benim ne demek ne demek olur mu öyle şey..İnan ki çok üzüldüm..Bu laflar nasıl böyle..
Madem kararını verdin kuzum seninde bebeğinin de hakkında hayırlısı olsun..
Ne kötü ki sana biraz düşün ve zaman tanı bile diyemiyorum..Bütün köprüleri yıkan bi adama ne denir ki..
İnsiallah çok iyi olur hersey bitanem inşiallah..Bebeğine çok güzel bir gelecek nasip etsin Rabbim. .
Sakin olmaya çalış kuzum sakin mesajlarını silme...Olur mu canm
Tamam canim silmiyorum msjlarini. Hepsi duruyor. Donme eve pislik kari yazmis simdide

İnsan o... derken döner de bir totosuna bakar ya..
Sakın konuşmaları silmeyin.
Sizle muhattap olmaması gerektiğini yazın.
Avukatımla konuşursun diye de ekleyin..

Back
X