Ben nasil bi adamla evlenmîşîm bu nasil bi cirkeflik

Sen yuzsuzsun diyor yine gitmeyeceksin biliyorum diyor cunku sen acsin diyor. Hala o evde kalmami mi istiyorsunuz
Evet çünkü orası sizin ortak eviniz
Eşiniz sizi ne hakla kovuyor?
Kimi kimin evinden kovuyor
Asıl sen rahatsız oluyorsan gelme
Ama sen yüzsüzsün gelirsin derdim ben de

Hem suclu hem guclu watsapa yazdigin yazidan neler demis yarasi var tabi gocundu haddsiz.
Sana el kaldirmis hakaret etmis cirkef otesi

Depresyona girdiyse tedavi görsün. Bu ne ya?? Hemde hamile kadina. Asla taviz vermeyin, vazgecin bu adamdan. Demek ki yarasi var ki havladi sizin whazsapp resminize. Niye kendine dokundurdu hemen. Hatasini biliyor cunku!

Ya okurken sinirim zıpladı , sen bir de yaşadın .

O yazıyı niye koyduğunu eşek gibi biliyor ; zaten o bileziği sana vurarak alması , alma sebebi olarak yalan söylemesi tek başına olay ... birde o hatasını bastırmak için rezilliğin dibine vurmuş .

Ne yazarsa yazsın seviyesine inme . Ağzını bozma . Bırak saysın dursun . Hepsini sakla .

Bu laflarıda yutup yumuşama lütfen .

Arkadaslar uc gun once esim benim bitane bilezigimi zorla almisti . Yani guzellikle isteyerek falan degil derdini skntisini anlatara degil baya zorla... borcum var diyerek almis kredi kartini kapattigini soylemisti.
Sonrasinda ben de sorun etmedim depresyonda oldugunu zor gunler atlattigini dusunup uzerine gitmemistim. (Onceki konumda da bahsetmistim depresyonda oldugundan)
Herneyse iki gundur iyiydik benim cabalarimla biraz mutluyduk ki bilezigimi satip ablasina gonderdigini ogrendim whatsap konusmalarindan gizlice.
Bana yalan soyledigi icin zoruma gitti
Ben hamileyim bana vurarak aldigi icin zoruma gitti.
Birde salak yerine koyulmus hissettim kendimi.
Benden guzelce isteseydi ben verirdim zaten.
Herneyse ablasi zor durumdaymis ona,gondermis ablasi da whatsaptan tesekkur etmis sen olmasan,napardik ablam sagol yazmis.

Hic bildigimi belli etmedim okudugumu gordugumu belli etmedim sonra zaten hemen sildi konusmalarini ben gormeyeyim diye.

Ben biraz bildigimi bilsin salak yerine koymasin diyerek whatsaptaki resmimi degistirip ""kimsenin hakki kimsede kalmaz Allah buyuktur"" yazili bi resim koydum . Hemen beni aradi ne oldu neden boyle bisey koydun dedi soylemedim yok bisey hosuma gitti koydum dedim (soylemedim cunku hala takip etmek istiyorum whatsaptan) anlamasini istemedim. Bisey yok uzerime gelme dedim . Baska da bisey demedim
Acti agzini bana hayatimda duymadigim hakaretler etti

Sen o..... sun. Sen adisin. S... git annenin evine.. birdaha,donme. O b... suratini gormek istemiyorum. Seninle evlendigim gun keske ayaklarim kopsaydi da evlenmeseydim senden nefret ediyorum.
Ortada hicbisey yokken kavga cikariyosun. Senin gibi kariya,lanet olsun. Annenin evine gidiyosun geri donuyosun (bikez kus gitmistim) cunku sen acsin yaninda suan hangi adam var kim var yaninda gerizekali mal okuz sen insan,misin insan olsan,soeunun ne oldugunu soylersin adi serefsiz dedi aksam seni evde gormek istemiyorum dedi bende dedimki basil laflar sayiyorsun daha neye kirildigimdan bile haberin yok nasil yuzume bakacaksin dedim senin yuzunu gormek istemiyorum dedi ve yuzume kapatti.

Ben şoka girdim duyduklarim karaisinda. Bunca lafi ben kavgada dusmanima soyleyemezdim inanamadim annemi aradim anlattim. Annemde bu laflarin uzerine hala o evde kalirsan sen salaksin dedi sonra hazirlandim ciktim annemin evine geldim . Simdide msj atmis neyimi yakaladin da sen whatsapa oyle bi resim koydun sen o hakaretlerin hepsini hakettin yazmis. Ne yapmaya calisiyosin amacin ne yazmis.

Nasil bi adamla evliyim ben nasil bir cirkefliktir bu

Senin koca diye aldigin adam , ki adam bile demek istemiyorum insanliktan kisilikten karakterden nasibini almamis birisiymis. Insan yerine bir canavarla evlenmissin olan bu icinde sakladigi pisligi gorememissin oda simdi cikmis ortaya. Senin yaptiginda yanlis oyle ergenler gibi sosyal medyada laf gondermeler falan neyse ama kocan dedigin kisi azicik akli basinda azicik kisilik sahibi insanlik sahibi olsa karisi olarak aldigi kadina bu kadar pisligi soylemezdi. Bu saatten sonra zaten ne o senin nede sen onun yuzune bakmamalisiniz azicik gururununz oz sayginiz varsa tabi.

Bu ailede guzellikle konusmak guzellikle anlasmak diye bisey yok. Insan gibi durumu anlatsaydi bir degil iki tane verirdim. Cunku insaniz hepimiz zor gunler atlatiriz derdim. Dusmez kalkmaz bir Allah derdim. Ama doverek aldi zorla aldi bilerek canimi acitarak aglatarak aldi. Yalan soylerek aldi yinede sustum heryerim morardi geldi ozur diledi uzatmadim borcu var heralde dedim depresyonda dedim. Duzelir dedim. Ama ablasina gondermis ablasi da sen olmasan biz napardik demis . Beni salak yerine koydular.
Benimle aile degil bu adam.
Sonra bi whatsap resmi degistirdim die yemedigim hakaret kalmadi.
Hala daha saydiriyor sen bana iftira,attin benim bi yalanimi gormedin diyor anlamaza yatiyor.

Bide utanmadan senin yanında kim varmi dedi yani sana beni aldatiyosun demek istedi terbiyesiz bırak git sakin dönme o eve

Tamam canim silmiyorum msjlarini. Hepsi duruyor. Donme eve pislik kari yazmis simdide
Hayret bişi ya adam evrim geçirdi galiba...Resmen pislik...Sakın muhattap olma canım..
En fazla dicen şey bidaha asla donmiycem zaten merak etme olsun...
Ayaklarını uzat dinlen balım güzelce..
Kayinvaliden falan ses yok mu hiç canım

Bu ne şerefsiz haysiyet yoksunu adam ya:KK57::KK57: lütfen "çocuğumuz babasız kalmasın diye bir şans daha verdim, özünde iyi bir insan " diye bitirmeyin bu konuyu:silah:

Diğer konuyuda okumuştum neymişsiniz ne olmuşsunuz. Ya da bu adamlar zaten böyleydi biz görmek istemedik..
Ama nasıl zorla alabildi ben anlayamadm.. Sanki kendi malı hadsiz adam. Sana bol sabır..

Bu ne şerefsiz haysiyet yoksunu adam ya:KK57::KK57: lütfen "çocuğumuz babasız kalmasın diye bir şans daha verdim, özünde iyi bir insan " diye bitirmeyin bu konuyu:silah:
Hayirr barismayi dusunmuyorum ailem arkamda cok sukur. Bebeim boyle bi cirkeften babalik ogrenecegine babasiz buyusun daha iyi.

Annenizi ayakta alkışlıyorum söylenebilecek ennn mantıklı şeyi söylemiş. Bırakın şu ruh hastasını ya bunun için uğraşmaya bile değmezmiş

Depresyonda bilmem ne diye kimsenin bu kadar hakaret etmeye hakkı yok. Gizli gizli ii çevirmeler yalan söylemeler falan. Bu kadar da değil. Başlarım öyle depresyona. Bu bildiğin karaktersiz depresyon falan değil

Adam size sen o...sun diye sizde ama daha niye kırıldıgımı bile bilmiyorsun diyosunuz
Bu neyin kafası böyle hiç bilmiyorum
En azından anneniz akıllıymiş da
Kızım bu laflar üzerine evde kalınmaz çik gel demiş.yoksa eminim kocanız gelince yine hiç bişey olmamişcilik oynardiniz

Cok kotu ya adam boyle demek ki hani kimin ne oldugunu anlayamiyoruz ya oyle işte sizin de anlamaniz simdiye denk gelmis cunku kendini belli etmemis psikolojisi bozuk olabilir belki de.

Simdi de eve donmeniz icin tehditler savuracak anladigim kadariyla. Gerekirse polise gidin çünkü belli olmaz ne yapicagi.

Back
X