• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nasil bir anneyim

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
865
123
Hanımlar çok stresli bir dönemden geçiyorum maalesef yeni tasindigimiz binada cok kotu insanlara denk geldik kavga filan oldu o nedenle daha fazla muhattap olmamak için taşınıyoruz.Bu durum zaten çok ama çok canimi sıkıyor daha 4 ay oldu ve herşeyi tekrar toplamak ustune kizim yine nezle oldu inanin her ay boyle burnu tıkalı ememiyor biraz da nazlı cok yaygara kopariyor(1 yaşında)Bu zamana kadar ona kaş çatmisligim bile yoktur inanin annemde benimle yasiyor bütün gun el bebek gul bebek buyutuyoruz ama biraz simardi her istedigini aglayarak yaptiriyor.Bu aksam uyumadi da uyumadi burnunu acicam izin vermiyor e bu halde ememiyor da bende ellerini tuttum burnuna damlayi damlatacaktim ama ne mumkün kiyamet koptu babasida geldi aldi bende alirken cok sinirlendim arkadan bacagina poposuna doğru bi şaplak attim ama daha vururken içim ciz etti nasil yaptim bilmiyorum canini acitmadim ama sinirlendigimi anladi tabi ki,biraz daha sizlandi sustu ama ben çok fena oldum hala aklima geliyor vicdan yapiyorum.Ne yasarsam yasayayim cocuguma yansitmamaliyim ama yapamiyorum cok stresliyim her an alt katimdaki insan musfetteleriyle bir sorun yasayacak gibiyim tasinmama daha 5 gun var lutfen cabuk gecsin benim icin dua edin.Uyuyamiyorum zaten üzgundum simdi de kizima kizdim diye kahroluyorum

Ayy canım çok iyi anlıyorum seni bir sene oturduk kirada bi ev evde gel bide bana sor ne çektiğimi yürüsem sus gülsem sus ne misafir gelebilirdi ne bi arkadaşım evliliğin ilk yılını burnumdan getirdiler eşime dedim bana dağ başında olsa ev bul o sinirle gittik ev aldık çok şükür ama ne beddualar et onlara beş gün çabucak geçer bebişin için de benimde oğlu 2,5 yaşında ben de kızıyorum arada insan bunalıyor olmasa iyiymiş ama olmuş sen de can açılıya vurmamışsındır Emin'im

Ayy canım çok iyi anlıyorum seni bir sene oturduk kirada bi ev evde gel bide bana sor ne çektiğimi yürüsem sus gülsem sus ne misafir gelebilirdi ne bi arkadaşım evliliğin ilk yılını burnumdan getirdiler eşime dedim bana dağ başında olsa ev bul o sinirle gittik ev aldık çok şükür ama ne beddualar et onlara beş gün çabucak geçer bebişin için de benimde oğlu 2,5 yaşında ben de kızıyorum arada insan bunalıyor olmasa iyiymiş ama olmuş sen de can açılıya vurmamışsındır Emin'im
Yaa gerçekten nefretlikler biz baska bir konudan tartismistik şimdi de benim hergun actigim supurge sorun oldu kucuk bebegim var surekli yerlerde birde iftira atiyorlar sabahin 7 sinde aciyormusum cocugu sabah 8.30 da uyanan anne bunu nasil yapabilir acaba?Rahat rahat konusamaz olduk ev bide cok ses geciriyor Allahtan tasinacagimiz ev 1. Kat alt katta her adimimizi dinleyen olmayacak,inş. Bu sefer İyi insanlara denk geliriz.Size de çok gecmis olsun Allah iyi insanlarla karsilastirsin

Yani canını acıtmamışsın sonuçta , vurmana değil ama büyütmedeki hatalarına odaklanabilirsin. El bebek gül bebek büyütmenin ne kızına ne sana faydası olur mu bilmiyorum. Yani “yok “ u bilmeli çocuk , ağlayarak istediğini yaptırma olayı zaten başlı başına ikiniz için de çok kötü...

Bu noktaya tekrar gelmek istemiyorsan büyütürken yaptığın hataları gözden geçirmelisin nacizane fikrim. Bu şekilde sinirlerinle başa çıkmak çok daha zor olur çünkü.

Yani canını acıtmamışsın sonuçta , vurmana değil ama büyütmedeki hatalarına odaklanabilirsin. El bebek gül bebek büyütmenin ne kızına ne sana faydası olur mu bilmiyorum. Yani “yok “ u bilmeli çocuk , ağlayarak istediğini yaptırma olayı zaten başlı başına ikiniz için de çok kötü...

Bu noktaya tekrar gelmek istemiyorsan büyütürken yaptığın hataları gözden geçirmelisin nacizane fikrim. Bu şekilde sinirlerinle başa çıkmak çok daha zor olur çünkü.
Evet katiliyorum zaten iki gundur surekli kendimi sorguluyorum.Artik esim ve annemi de uyarmaya basladim cocukla surekli oynuyorlar guldurmeye calisiyorlargündüz ananesi aksam babasi kizim oyle bi haldeki hic sakin durmak istemiyor kucagima aliyorum yere inmek istiyor yere koyuyorum yok kaldir yurut sonra eglendir vallahi canimiz cikiyor.Bu gece ikisinede kizdim yeter biraz sakin olun sürekli eğlendirmek zorunda misiniz dedim.Kizimi da her bagırisinda ciddi bir sekilde uyardim gozumun icine icine saskin saskin bakti.Yok artik bundan sonra ipleri elime alicam hem onun hem de benim iyiligim icin bazi seyler degismeli

Üzülme. . Oğlum da uyumak istemedi az önce ki 2 saattir uğraşıyordum en sonunda gina geldi uyu artık okulun var dedim biraz sert bi şekilde. " üç kalbim var üçünü de kirdin" dedi. . Çocuk büyütmek zor ama bizde İnsanız fevri cikislarimiz olabilir. Şimdiden üç kalbin üçünü de nasıl duzelticem onu düşünüyorum :)

Ahh birlikte uyuyoruz zaten ablasi her gece koyun koyuna:) bu gece gozume uyku girmiyor ama cok stresliyim cok.5 gün 5 yil gibi vallahi.Benim icin dua edin yorumunuz icin cok tesekkur ederim
Rabbim ferahlığa çıkarsın inşaallah.kendini bu kadar üzme canım.canı yandığından değil kizmandan dolayı ağlamistir minik.unutur annesi unutur.mutlu huzurlu olun inşaallah

Evet katiliyorum zaten iki gundur surekli kendimi sorguluyorum.Artik esim ve annemi de uyarmaya basladim cocukla surekli oynuyorlar guldurmeye calisiyorlargündüz ananesi aksam babasi kizim oyle bi haldeki hic sakin durmak istemiyor kucagima aliyorum yere inmek istiyor yere koyuyorum yok kaldir yurut sonra eglendir vallahi canimiz cikiyor.Bu gece ikisinede kizdim yeter biraz sakin olun sürekli eğlendirmek zorunda misiniz dedim.Kizimi da her bagırisinda ciddi bir sekilde uyardim gozumun icine icine saskin saskin bakti.Yok artik bundan sonra ipleri elime alicam hem onun hem de benim iyiligim icin bazi seyler degismeli
Doğrusu nasıldır bilmiyorum tabi , kızmak da değil sanki. Birşey hayır sa hayırdır. Ağlasa da ağlamasa da bu sonuç değişmezse ağlamaz gibi. Katılır mısın fikirlerine bilmiyorum ama Adem Güneş çocukların bu kriz dönemlerinde hayırda ısrarcı olup , sevgide yoğunlaşmayı öneriyordu. Hayır dediğinde ağlarsa ona sarılıp sakinleşene kadar yanında durabilirsin belki. Zamanla öğrenir senin fikrinin değişmeyeceğini. Ama tabiki eşin ve annenin de bu süreci baltalamaması lazım. Allah kolaylık versin

Üzülme. . Oğlum da uyumak istemedi az önce ki 2 saattir uğraşıyordum en sonunda gina geldi uyu artık okulun var dedim biraz sert bi şekilde. " üç kalbim var üçünü de kirdin" dedi. . Çocuk büyütmek zor ama bizde İnsanız fevri cikislarimiz olabilir. Şimdiden üç kalbin üçünü de nasıl duzelticem onu düşünüyorum :)
Ay bayiliyorum bu çocuklarin enteresan laflarina :) işiniz zor o üç kalp nasıl tamir edilir :)

Sizi anlıyorum. İsiniz zor kolay gelsin. Ben de kendi annemlerle yasiyorum bunun lüksü çocuk buyuturken cok fazla bir yere gittiginizde gozunuz arkada kalmiyor ama dezavantija da cok maalesef buyuk anneyle buyuyen cocuklar genelde simarik oluyor. Ayrıca anneye kayinvalideye söz geçirmek cok zor. Mecburen akisina bırakıyorsuniz bir süre sonra...

Vicdanınızın sızlaması ve kendinizi sorgulamanız çok iyi birşey. Bunun çok üstünde durmayın. Burada düşünülmesi gereken durum neredeyse her gün burada komşuları yüzünden taşınmak zorunda kalan insanlar dertlerini paylaşıyor. Ne oluyor bu insanlara ? Mahremimiz ve özel yaşam alanımız olan evlerde birbirimize huzur vermeyecek, taşınmaya sebep olacak kadar nasıl ilkelleştik ? Medeni insanlar bir arada var olabilir, bizim toplumumuz ise maalesef hala bir apartmanda yaşamanın kurallarını bile yerine getiremiyorlar. Bir başkasının huzurunu kaçıran evini dağıtan bu medeniyetsizlere sizin yerinize beddua edeceğim ; hiçbir zaman o evde huzur bulamasınlar İnşallah. Birbirlerinin yaşam alanlarını ihlal etme hakkı bulan bu insanlara söyleyecek şey ; dağına geri dön kardeşim !!! Her gün bir kadın , komşum yüzünden taşınıyorum ya da taşınmak istiyorum yazıyor. Kolay mı taşınmak. Her gün bir adım geri gidiyor bu toplumun hali, Yazıklar olsun bu ülkenin milli servetinden harcadıkları her kuruşa. Çok sinirlendim. Belli ki sizin yüreğiniz güzel hanımefendi o yüzden çocuğunuzu en güzel şekilde büyüteceğinizi hissediyorum.

Kendi lohusa halimi hatirladim okurken ağladim geçti sanmıştım ama geçmemiş icimde kalmiş sadece zaman geçmiş. Bende 20 günlük lohusaykek ev sahibim annem ile tartişmiş selam vermedi diye bizi evden çikartmisti yasal sozlesmemiz olmasina ragmen sözle taciz ettiği için taşinacaktik. O sira bebegim sürekli ağliyor kusuyordu artık nasıl stres yaptiysam kusan çocugumun ağzini silerken bez ile bastırmiştim 1 hafta yemek yiyememiştim . Herşey hallediliyor ev aldik biz o kavga sayesinde farketmen ve vicdan yapman bile iyo bir anne olduğunu gösteriyor

Sesını sureklı yukseltıyor musun ona karsı?
Hanı cıleden cıksan bı yukselsen etkı ederdı
Oda etkı etmeyıp sıddete basvurdun yanı sunu tahmın edıyrm sureklı bagırma ve kızma durumu var sankı, bu yuzden cocuk da tesır etmıyor artk
Yanlıs mı ?
Eger bagırıyorsanız bagırmayın da

Back
X