Vicdanınızın sızlaması ve kendinizi sorgulamanız çok iyi birşey. Bunun çok üstünde durmayın. Burada düşünülmesi gereken durum neredeyse her gün burada komşuları yüzünden taşınmak zorunda kalan insanlar dertlerini paylaşıyor. Ne oluyor bu insanlara ? Mahremimiz ve özel yaşam alanımız olan evlerde birbirimize huzur vermeyecek, taşınmaya sebep olacak kadar nasıl ilkelleştik ? Medeni insanlar bir arada var olabilir, bizim toplumumuz ise maalesef hala bir apartmanda yaşamanın kurallarını bile yerine getiremiyorlar. Bir başkasının huzurunu kaçıran evini dağıtan bu medeniyetsizlere sizin yerinize beddua edeceğim ; hiçbir zaman o evde huzur bulamasınlar İnşallah. Birbirlerinin yaşam alanlarını ihlal etme hakkı bulan bu insanlara söyleyecek şey ; dağına geri dön kardeşim !!! Her gün bir kadın , komşum yüzünden taşınıyorum ya da taşınmak istiyorum yazıyor. Kolay mı taşınmak. Her gün bir adım geri gidiyor bu toplumun hali, Yazıklar olsun bu ülkenin milli servetinden harcadıkları her kuruşa. Çok sinirlendim. Belli ki sizin yüreğiniz güzel hanımefendi o yüzden çocuğunuzu en güzel şekilde büyüteceğinizi hissediyorum.