(Telefonumun bir harfi yazmiyor o yuzden "b" harfini kullaniyorum ) cook kotuyum dusunemiyorum , konusamuyorum, nefes dahi alamiyorum , sanki bogazima dugumlendi hayat durdu benim icin..
Dun aramiz biraz limoniydi. Esim ile bir cok kez kavga etmemize ragmen asla siddet gormedim ve bana siddet uygulamaya kalktigi anda herseyin bitecegini soyledim. Stresli bir hafta gecirdik bu hafta hersey ust ustte geldi bugun hava cok guzeldi , birlikte birseyler yabalım dedik.
Oglum bugun cok huysuzdu,
sabahtan itibaren sabrettm
Bir bugunumuz var rezil olmasn dedim.
Ogle uykusuna yatirdim, disari cikabilmemiz icin
oglumum uyumasi kalkmasi ve corbasini icmesi lazim
Uyuttum 25 dakika felan anca uyudu kalkti geri ( 2 saat uyur ogle uykusunu ) butun ugraslarima ragmen uyumadi
Uyumadigi zaman butun gun mizmiz olur yemez , icmez ve burnumuzdan getirir.
Tabi corbasinida icmedi
bende artik sinirlendm, zaten bu aralar uykusuzluk stres derken bitkin haldeydm diger konumda baylasmistim bunalimdayim..
O an gozum dondu sanki,
Ogluma bagirdim ,cagirdim, vurdum ellerim kirilsaydi
Esim kucagina aldi cocuga vurma bak kotu olacak dedi..
Elime ne gectiyse oraya buraya firlattim
oglum cok korktu Tekrar vurdum o halimle

cok bagirdm gozum dondu
Esimde kaldirdi bana tokat atti ve dizime ayagiyla vurdu ben cok kotu oldum kendime gelemedm

Annemi aradi buraya bir gel diyee. kizinin yabtiklarina bak diye !!
(Annem ikinci evliligini yabti. Anneme dedim sakin kocan gelmesin. ),
Annem geldi olan Biten anlatildi
Annem bana kizdi neden cocuga vurdun yazik degil mi ? Nasil yabtin oglum korkudan titriyordu ..
Birdaha benim cocuguma vurursan senn o ellerini kirarim dedi esim ! Benim evladima vuramassn ben seni uyardm vs dedi
Ogluma vurdugum icin ben haksiz oldum evet biliyorm yabtigim cok kotu birsey ve geri donusu yok, cok hataliyim biliyorum iicm yaniyor evladima baktikca.
Annem, hadi bize gidelm dedi kafani tobla..Biraz bizde kal yok anne ben o adamin yanina gidemem dedim !
Hadi smdi cocuga vurdum diye vurdu beki yarin iki gun sonra ? Siddetli bir kavgamizda yine aynisini yabacak dedm
Birkere oldu devami gelir ! Annem ise O zaman vuramaz eger baska nedenlerden yabarsa o zaman ceker alrim sizi dedi esimide fircaladi yine istemiyorsan gotureym arkanda ben varm dedi
O adamla mi anne dedim ? birgun barindirmaz bizi ..
Annemi gonderdim bende ciktim evden oglumla bos bos dolaniyorum
Gitsem gidecek hic biryerim yok annemin yaninda o adamla asla yabamam siginamam ..
Maddi imkanim yok ( calsyrm asgari ucretle yarisi gidiyor bakici barasi oolarak ) ben simdi bu durumu kabullensem ileriki durumlarida kabullenmis olacam ..
Ben simdi ne yabaym ?
TTiskiniyorum ondan nefret ediyorum asla unutmayacagim

Babam vefat etti kardesim yok kimsem yok.. Ben bunu hatalym diye kabullensem beki ya sonra ?? Biliyorum cok hatalym butun suc bende ama bu siddetin devami gelecek bunuda biliyorum