• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim Bana Tokat Attı :(

Biliyorm cok hatalym ama gunlerdr uymuyordm heb ben ilgilendim hersey benim ustumdeydi aliyimda corbasini ben icireym bu kadnda cok bunaldi kac gundur bile demedi bana vuracagina alib baska odaya goturemezmiydi :KK43:
Oldu canım başka..
Hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun
Bebeğine gerçekten üzüldüm yazık ya çok yazık

Yaa canım çocuğa çok üzüldüm çok küçük.. başlığı okuyunca farklı düşündüm ama eşin büyük ihtimal seni sakinleştirmek için vurmuştur.. ama be bilim babasının aldığı çocuğa niye vurdun ki :(

Ben hiç bir baba şiddet uygulayınca annenin de onu dövdüğünü görmedim. Buradakiler bol keseden savuruyor.çocuklarına şiddet uygulansa en fazla nasıl bunu yaparsın diye azarlarlar.çünkü gücü yeten yetene... baba şiddet uygulasaydi kimse sen de ona vursaydin demezdi. Ayrıca anne çocuğun bakıcısi baba çocuğun sahibi degil.anne böyle bir şey yapıyorsa baba ilk başta çocuğu başka odaya koyacak,sonra DENGİ olarak (sahibi degil) anneyle konuşacak. Babanın vurması da annenin vurması kadar kötü ve o adam bir yargıç bir üst mercii değil ki haketmissin vursun denilebilir
Bi bebe ge ASLA EL KALMAZ. Bu anne baba yada bi baska biri. Baba da yaparsa yanlis yapmissin derim. Annede yapsa..

(Telefonumun bir harfi yazmiyor o yuzden "b" harfini kullaniyorum ) cook kotuyum dusunemiyorum , konusamuyorum, nefes dahi alamiyorum , sanki bogazima dugumlendi hayat durdu benim icin..
Dun aramiz biraz limoniydi. Esim ile bir cok kez kavga etmemize ragmen asla siddet gormedim ve bana siddet uygulamaya kalktigi anda herseyin bitecegini soyledim. Stresli bir hafta gecirdik bu hafta hersey ust ustte geldi bugun hava cok guzeldi , birlikte birseyler yabalım dedik.
Oglum bugun cok huysuzdu,
sabahtan itibaren sabrettm
Bir bugunumuz var rezil olmasn dedim.
Ogle uykusuna yatirdim, disari cikabilmemiz icin
oglumum uyumasi kalkmasi ve corbasini icmesi lazim
Uyuttum 25 dakika felan anca uyudu kalkti geri ( 2 saat uyur ogle uykusunu ) butun ugraslarima ragmen uyumadi
Uyumadigi zaman butun gun mizmiz olur yemez , icmez ve burnumuzdan getirir.
Tabi corbasinida icmedi
bende artik sinirlendm, zaten bu aralar uykusuzluk stres derken bitkin haldeydm diger konumda baylasmistim bunalimdayim..
O an gozum dondu sanki,
Ogluma bagirdim ,cagirdim, vurdum ellerim kirilsaydi
Esim kucagina aldi cocuga vurma bak kotu olacak dedi..
Elime ne gectiyse oraya buraya firlattim
oglum cok korktu Tekrar vurdum o halimle :KK43: cok bagirdm gozum dondu
Esimde kaldirdi bana tokat atti ve dizime ayagiyla vurdu ben cok kotu oldum kendime gelemedm :KK43:
Annemi aradi buraya bir gel diyee. kizinin yabtiklarina bak diye !!
(Annem ikinci evliligini yabti. Anneme dedim sakin kocan gelmesin. ),
Annem geldi olan Biten anlatildi
Annem bana kizdi neden cocuga vurdun yazik degil mi ? Nasil yabtin oglum korkudan titriyordu ..
Birdaha benim cocuguma vurursan senn o ellerini kirarim dedi esim ! Benim evladima vuramassn ben seni uyardm vs dedi
Ogluma vurdugum icin ben haksiz oldum evet biliyorm yabtigim cok kotu birsey ve geri donusu yok, cok hataliyim biliyorum iicm yaniyor evladima baktikca.
Annem, hadi bize gidelm dedi kafani tobla..Biraz bizde kal yok anne ben o adamin yanina gidemem dedim !
Hadi smdi cocuga vurdum diye vurdu beki yarin iki gun sonra ? Siddetli bir kavgamizda yine aynisini yabacak dedm
Birkere oldu devami gelir ! Annem ise O zaman vuramaz eger baska nedenlerden yabarsa o zaman ceker alrim sizi dedi esimide fircaladi yine istemiyorsan gotureym arkanda ben varm dedi
O adamla mi anne dedim ? birgun barindirmaz bizi ..
Annemi gonderdim bende ciktim evden oglumla bos bos dolaniyorum
Gitsem gidecek hic biryerim yok annemin yaninda o adamla asla yabamam siginamam ..
Maddi imkanim yok ( calsyrm asgari ucretle yarisi gidiyor bakici barasi oolarak ) ben simdi bu durumu kabullensem ileriki durumlarida kabullenmis olacam ..
Ben simdi ne yabaym ?
TTiskiniyorum ondan nefret ediyorum asla unutmayacagim :KK43:
Babam vefat etti kardesim yok kimsem yok.. Ben bunu hatalym diye kabullensem beki ya sonra ?? Biliyorum cok hatalym butun suc bende ama bu siddetin devami gelecek bunuda biliyorum
Önce sen bı tedavi ol burda eşinin sana vurmasindan çok çocuğa vurmana takıldım yahu bikere vurdun adam kurtardı senden sen bidaha vuruyosun sebebi ne yemek yememis çünkü bugün gezicektin keyfine bakicaktin çocuk huysuzluk yapacak diye sırf kendi egon için çocuğu dovuyosun yahu bazı kadınlar anne olmasın lütfen olmasın annelik fedakarlık uykusuz kalmak gezememek yiyip icememek kolaymı sanıyosun sen çocuk büyütmeyi benim oğlum diğer cocuklardan on katı yaramaz yemek yiyemem afedersin tuvalete gidemem hiçbir arkadaşım beni evine kabul etmiyor çocuğum kırıp döküyor çok yaramaz kimse bakmiyo bakıcı üç gün dayanabildi kres için zaten çok küçük onun için çalışma hayatima son verdim akşama kadar evin içinde tikildim sosyal bı hayatım varken asosyal oldum ne yapiyim cinnet geçirip dovuyummu yapma Allah aşkına ya o çocuğa yazık öncelikle yine söylüyorum tedavi ol kocana gelince bidaha yapmaz merak etme benim çocuğu biri gözümün önünde hirpalasa annem olsa dayanamam yani

Ben hiç bir baba şiddet uygulayınca annenin de onu dövdüğünü görmedim. Buradakiler bol keseden savuruyor.çocuklarına şiddet uygulansa en fazla nasıl bunu yaparsın diye azarlarlar.çünkü gücü yeten yetene... baba şiddet uygulasaydi kimse sen de ona vursaydin demezdi. Ayrıca anne çocuğun bakıcısi baba çocuğun sahibi degil.anne böyle bir şey yapıyorsa baba ilk başta çocuğu başka odaya koyacak,sonra DENGİ olarak (sahibi degil) anneyle konuşacak. Babanın vurması da annenin vurması kadar kötü ve o adam bir yargıç bir üst mercii değil ki haketmissin vursun denilebilir
valla hic de bol keseden atmiyorum hanimefendi
benim cocuguma vuracak bir yetiskini kocam da olsa dunyaya geldigine pisman ederim
benden guclu olabilir , belki ben ona vurunca o bana vurur ve yere serer ancak bunlar umurumda bile olmaz sirf canini avitmak icin elimden geleni ardina koymam , sonra da kapinin onune koyarim
bazi seyler size imkansiz yada cok zor geliyor olabilir ama her kadin sizin gibi degil

arkadaşım
küçücük çocuk
2 saat uyuduğuna göre en fazla olsun olsun 3
bu yazdıklarının hiç biri
3 yaşında çocuğa delirip vurmanın, durdurmaya çalışan biri olduğu halde tekrar vurmanın bahanesi, açıklaması olamaz
ki yazdıklarından ne beter olaylar var dünyada
o zaman ne yapacaksın???
1.5 yaşıdna :(

Sende yarattığı etkiyi sende çocuk da yarattın. Kendine gelince affedemiyorsun ama çocuğa vurdukça vurduğunu dile getirdin. Esin senin sacmaladigini farketmiş ve seni kendine getirmek için yapmış. Sen çocuğa neden vurdun ? Bence eşinden ve cocugundan özür dilemesi gereken sensin

(Telefonumun bir harfi yazmiyor o yuzden "b" harfini kullaniyorum ) cook kotuyum dusunemiyorum , konusamuyorum, nefes dahi alamiyorum , sanki bogazima dugumlendi hayat durdu benim icin..
Dun aramiz biraz limoniydi. Esim ile bir cok kez kavga etmemize ragmen asla siddet gormedim ve bana siddet uygulamaya kalktigi anda herseyin bitecegini soyledim. Stresli bir hafta gecirdik bu hafta hersey ust ustte geldi bugun hava cok guzeldi , birlikte birseyler yabalım dedik.
Oglum bugun cok huysuzdu,
sabahtan itibaren sabrettm
Bir bugunumuz var rezil olmasn dedim.
Ogle uykusuna yatirdim, disari cikabilmemiz icin
oglumum uyumasi kalkmasi ve corbasini icmesi lazim
Uyuttum 25 dakika felan anca uyudu kalkti geri ( 2 saat uyur ogle uykusunu ) butun ugraslarima ragmen uyumadi
Uyumadigi zaman butun gun mizmiz olur yemez , icmez ve burnumuzdan getirir.
Tabi corbasinida icmedi
bende artik sinirlendm, zaten bu aralar uykusuzluk stres derken bitkin haldeydm diger konumda baylasmistim bunalimdayim..
O an gozum dondu sanki,
Ogluma bagirdim ,cagirdim, vurdum ellerim kirilsaydi
Esim kucagina aldi cocuga vurma bak kotu olacak dedi..
Elime ne gectiyse oraya buraya firlattim
oglum cok korktu Tekrar vurdum o halimle :KK43: cok bagirdm gozum dondu
Esimde kaldirdi bana tokat atti ve dizime ayagiyla vurdu ben cok kotu oldum kendime gelemedm :KK43:
Annemi aradi buraya bir gel diyee. kizinin yabtiklarina bak diye !!
(Annem ikinci evliligini yabti. Anneme dedim sakin kocan gelmesin. ),
Annem geldi olan Biten anlatildi
Annem bana kizdi neden cocuga vurdun yazik degil mi ? Nasil yabtin oglum korkudan titriyordu ..
Birdaha benim cocuguma vurursan senn o ellerini kirarim dedi esim ! Benim evladima vuramassn ben seni uyardm vs dedi
Ogluma vurdugum icin ben haksiz oldum evet biliyorm yabtigim cok kotu birsey ve geri donusu yok, cok hataliyim biliyorum iicm yaniyor evladima baktikca.
Annem, hadi bize gidelm dedi kafani tobla..Biraz bizde kal yok anne ben o adamin yanina gidemem dedim !
Hadi smdi cocuga vurdum diye vurdu beki yarin iki gun sonra ? Siddetli bir kavgamizda yine aynisini yabacak dedm
Birkere oldu devami gelir ! Annem ise O zaman vuramaz eger baska nedenlerden yabarsa o zaman ceker alrim sizi dedi esimide fircaladi yine istemiyorsan gotureym arkanda ben varm dedi
O adamla mi anne dedim ? birgun barindirmaz bizi ..
Annemi gonderdim bende ciktim evden oglumla bos bos dolaniyorum
Gitsem gidecek hic biryerim yok annemin yaninda o adamla asla yabamam siginamam ..
Maddi imkanim yok ( calsyrm asgari ucretle yarisi gidiyor bakici barasi oolarak ) ben simdi bu durumu kabullensem ileriki durumlarida kabullenmis olacam ..
Ben simdi ne yabaym ?
TTiskiniyorum ondan nefret ediyorum asla unutmayacagim :KK43:
Babam vefat etti kardesim yok kimsem yok.. Ben bunu hatalym diye kabullensem beki ya sonra ?? Biliyorum cok hatalym butun suc bende ama bu siddetin devami gelecek bunuda biliyorum
su cocugunu kendi mali sanip vuranlar var ya cok bugz ediyorum cok .. Kendi ablam.dahil.tiksiniyorum gerisi bos.. Sende cocuga soliddet uygulamissin ne fark eder

Kesinlikle katıliyorum...

Ben eşimin yaninda bagirmiyorum bile kizar diye. Esim sakasina getir lennn diyor ona bile tepki gosteriyorum. Bu yasadiklarini sende unutursun esinde unutur. Ama bebegin asla unutmaz. Travma yasamasa bari. Kucucuk cocuga nasil vurulur aklim almiyor. Ayni sekilde esine vurabilirmiydin hayir vuramazdin cunki onun gucunun sana yettigini bilirdin. Bebegine vurdun cunki o senin canini acitamaz biliyorsun. Rabbim vicdan versin. Ama ben ogluma bole bisi yapsam napardim bilmiyorum. Bazen istemsiz onun sesini bastirmak icin bagiriyorum hickiriklara bogulana kadar agliyorum.. oysaki sadece sesini bastirmak icin.. bence biraz bebegi ozle senn..

Back
X