Hanımlar çok stresli bir dönemden geçiyorum maalesef yeni tasindigimiz binada cok kotu insanlara denk geldik kavga filan oldu o nedenle daha fazla muhattap olmamak için taşınıyoruz.Bu durum zaten çok ama çok canimi sıkıyor daha 4 ay oldu ve herşeyi tekrar toplamak ustune kizim yine nezle oldu inanin her ay boyle burnu tıkalı ememiyor biraz da nazlı cok yaygara kopariyor(1 yaşında)Bu zamana kadar ona kaş çatmisligim bile yoktur inanin annemde benimle yasiyor bütün gun el bebek gul bebek buyutuyoruz ama biraz simardi her istedigini aglayarak yaptiriyor.Bu aksam uyumadi da uyumadi burnunu acicam izin vermiyor e bu halde ememiyor da bende ellerini tuttum burnuna damlayi damlatacaktim ama ne mumkün kiyamet koptu babasida geldi aldi bende alirken cok sinirlendim arkadan bacagina poposuna doğru bi şaplak attim ama daha vururken içim ciz etti nasil yaptim bilmiyorum canini acitmadim ama sinirlendigimi anladi tabi ki,biraz daha sizlandi sustu ama ben çok fena oldum hala aklima geliyor vicdan yapiyorum.Ne yasarsam yasayayim cocuguma yansitmamaliyim ama yapamiyorum cok stresliyim her an alt katimdaki insan musfetteleriyle bir sorun yasayacak gibiyim tasinmama daha 5 gun var lutfen cabuk gecsin benim icin dua edin.Uyuyamiyorum zaten üzgundum simdi de kizima kizdim diye kahroluyorum