- Konu Sahibi gizemsz3333
-
Bak canim biz ne dersek bos karar verecek olan sensin ...Hirpalarken tabi ya gözünün kenarı ya kolum bir yerlerim illaki mor oluyr bunu kaç defa kaynanamlar da gördü kendi ailemde annemler uyardı kendi babsi anası uyardı ama onlar geçer diye bakıyorlar anlamyrm bende ilk zamanlar öyle düsünym evliliğin ilk başları olur bende inatciym sinirliym o da ôyle ondan diyrdm düzeleck her şey diyrm ve tam düzeldi dedigim an en başa dönyrz
Bakin ben esinin kendisini darp ettigini sanmiyordum kizda acik acik soylememisHanımefendi evli misiniz? Hiç şiddet gordunuz mü?
Ayy cıldrcam böyle düşünen kadınlar var mı gerçekten?
Daha çok kadın ölür yurdumda ya
Etmemis madem ne diyim ya inatla anlamamak için ısrar eden zihniyete bisey anlatmak mümkün değil.Bakin ben esinin kendisini darp ettigini sanmiyordum kizda acik acik soylememis
Bakin bu kiz bosanacam bile demiyor esim beni darp adiyor diyor sadece ...Etmemis madem ne diyim ya inatla anlamamak için ısrar eden zihniyete bisey anlatmak mümkün değil.
Konu sahibinin de boşanabilecegini sanmıyorum.
Yalniz şunu söylym bu yaşadıklarınızı buraya yazarsanız,kocandır doverde severde gibi bir yorum beklemeyin.
Kendisine saygısı olan her kadın bosan dicektir size ama zaten bu yöndeki yorumlara cevap bile yazmamıssnz ne diyim Allah kolaylık versin.
Umarim daha kötü konular açmazsnz ilerde.
Seninde ne dedigin belli deyil ...Biliyorum öyle denileceğini artık bende öyle düşünüyrm ama bunu nasıl atlatacağımı ya da nasıl yapableceğimi bilemiyrm mesele bu tekrar pişman olacğm bir şey yapmak istemiyrm anlatabiliyr muyum?
Bu kiz simdi ne yapmali sana gore yaz ozamanEtmemis madem ne diyim ya inatla anlamamak için ısrar eden zihniyete bisey anlatmak mümkün değil.
Konu sahibinin de boşanabilecegini sanmıyorum.
Yalniz şunu söylym bu yaşadıklarınızı buraya yazarsanız,kocandır doverde severde gibi bir yorum beklemeyin.
Kendisine saygısı olan her kadın bosan dicektir size ama zaten bu yöndeki yorumlara cevap bile yazmamıssnz ne diyim Allah kolaylık versin.
Umarim daha kötü konular açmazsnz ilerde.
Canım evlendikten 6 ay sonra ilk davami açtım.Biliyorum öyle denileceğini artık bende öyle düşünüyrm ama bunu nasıl atlatacağımı ya da nasıl yapableceğimi bilemiyrm mesele bu tekrar pişman olacğm bir şey yapmak istemiyrm anlatabiliyr muyum?
Geçmiş olsun yaşadıklarına uzuldum. Gizeme bukadar tepki vermeni anlayabiliyorum.Ama belki duzeltebilecegi bi durum vardır diye diger taraftan desteklemeye calisiyoruz. Bu adam madde bağımlısı veya şiddete aşırı meyilli olsaydı yoruma bile gerek kalmazdı ama yaşları küçük cocuk değiştirilebilir gibi geliyo.Canım evlendikten 6 ay sonra ilk davami açtım.
Sonra çevre baskısı,eski eşimin yalvarmaları tekrar barıştım.
Bi de hemen hamile kaldım. Çok değil 2 ay sonra itip kakan adam yumruk attı bana bildigin.
Hamileyim üzerine bu adamın çocuğuna!
Bende bekledim düzelir vs vs die oglum doğdu karakolda bitti sonunda anlatabildim mi?
Yazık etme kendine sen geri adım atıp sustukca bu kadın ayrılamaz benden kalır zannedip devam ediyorlar.
Eşini tanımıyorm,bosan demiyorm.
Tek söylediğim şiddet gösteren adamın düzenlediğini ne duydum ne gordum.
Şiddete meyilli değil mi sizceGeçmiş olsun yaşadıklarına uzuldum. Gizeme bukadar tepki vermeni anlayabiliyorum.Ama belki duzeltebilecegi bi durum vardır diye diger taraftan desteklemeye calisiyoruz. Bu adam madde bağımlısı veya şiddete aşırı meyilli olsaydı yoruma bile gerek kalmazdı ama yaşları küçük cocuk değiştirilebilir gibi geliyo.
Gizeme tepki vermiyorm aslnda,tepkim hırpalanmayı kabul edebilen kadınlara.
Sanırım feministim
Şiddet gösterdiğini okudum tabi ama sanırım nedemek istediğimi siz anladinizŞiddete meyilli değil mi sizce
Hayir anlamadım.Şiddet gösterdiğini okudum tabi ama sanırım nedemek istediğimi siz anladiniz
Ben güzel de kkonuşmayı denedm iki gün önce boşanmaya karar verdik ben bizim Suçumuz diye hatalarmzdan bahsederken o sen diyor başka bir sey demiyr ya tabi benim de sikintim çok bunu başından biliyordu zaten düzgün olmayan bir aile ortamından geldigimi babamı kaybettigimi çok sıkıntılar cektigimi ve bunun psikolojime çok zarar verdiğini en başından söyledim ben ona ben düzeltrm zamanla her şey düzelir dedi hiçbir şeyin düzeldigi yok en güzel günlerimz mahvoluyr ya
Sen cok fenimen birisin yasadiklarindan dolayi tabi uzuldum ...insallah karsina iyi biri cikar seninle onun konusu cok farkli ama sen hamileyken yumruk yemissin cnmHayir anlamadım.
Her neyse konu için çok fazla yorum yaptım.
Farklı düşüncelere bırakıyorum sırayı.
Umarım dusunceler kadınları aşağılayıcı şekilde olmaz.
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?