ben nasıl bosanacm bilmiyorum

Bak canim biz ne dersek bos karar verecek olan sensin ...
Ben senin bir yerlerini morartana kadar seni hirpaladigini dusunmuyordum bu siddete girer darp raporunu al kesin ... ve devlet avukat veriyo fakirlik kagidini aldigin zaman muhtarlikdan ve kendinden emin konus ....
Simdi bekle seni hirpaladigi zaman cek kapiyi cik darp raporunu al ve bitti ben davami aciyorum de .. anlasmali da acma dugununde takilan takilarini her seyini al

22 yasindayim ben cocuk gelisimi mezunuyum hala okumaya calisyrm üniversite mezunu olmaya calismak ben okumayi cok seven biriydim ailem yüzünden aciktan okuybildm sonra evlilik denilen bir seyle karsilastm okulumu birakmadm ama..benim abimde sıkıntılıydı onun da zulmünü cektm kaç sene şimdi esimde daha fazlasini da yasadm alışmak değil aslında artıkvvurdumduymazlık mi çaresizlik mi yorgunluk bile.iyrm

Boşanma için darp raporu vs vs şart değil siz neden böyle bir kanıya kapıldınız?
Benim dava nedenim evlilik birliğinin temelden sarsılması die geçiyor kayıtlarda.
Ailenizden vs komşu kavgalarınızı anlatması yeterli.
Ne için suçlu bulunabilirsiniz ki?
Hakim,kızım seni kocan iz bırakana kadar dövmemis yıkıl karışımdan mı dicek?
Oturup beni bi dövsun iz kalsinda mahkeme de kullanaym diye beklemenin bir mantığı yok.
Davayı acarsınz devletten avukat isteme hakkınz var.

kimi yorumlarda kadınların yanlışı anlatılmlş evet haklı olabilirsiniz bizim de hatalarımız var ama ne olursa olsun hatalı da olsak kimsenin canımızı acıtmaması küçük görmemesi gerek benim kendi annem ablalarım yıllarca dayak şiddet ne varsa yasadılar ben kendim böyle bir ortamda büyüdüm olan o çocuklara oluyr örnek ben ablalarım yiğenlerim..ben böyle bir sey niye isteyim kim ister ama kolayda olmuyr işte

Bakin ben esinin kendisini darp ettigini sanmiyordum kizda acik acik soylememis
Etmemis madem ne diyim ya inatla anlamamak için ısrar eden zihniyete bisey anlatmak mümkün değil.
Konu sahibinin de boşanabilecegini sanmıyorum.
Yalniz şunu söylym bu yaşadıklarınızı buraya yazarsanız,kocandır doverde severde gibi bir yorum beklemeyin.
Kendisine saygısı olan her kadın bosan dicektir size ama zaten bu yöndeki yorumlara cevap bile yazmamıssnz ne diyim Allah kolaylık versin.
Umarim daha kötü konular açmazsnz ilerde.

Biliyorum öyle denileceğini artık bende öyle düşünüyrm ama bunu nasıl atlatacağımı ya da nasıl yapableceğimi bilemiyrm mesele bu tekrar pişman olacğm bir şey yapmak istemiyrm anlatabiliyr muyum?

Bakin bu kiz bosanacam bile demiyor esim beni darp adiyor diyor sadece ...
Ailesi arkasinda deyil calismiyor eee bu kiz bosaninca ne olacak 3 sene surer davasi bosanacak insan ben bosanacagim isdemiyirum bitti ...
Bosanmak icin nasil bi yon izlemem gerekir diye yazar

Biliyorum öyle denileceğini artık bende öyle düşünüyrm ama bunu nasıl atlatacağımı ya da nasıl yapableceğimi bilemiyrm mesele bu tekrar pişman olacğm bir şey yapmak istemiyrm anlatabiliyr muyum?
Seninde ne dedigin belli deyil ...
Bosanacaksan cagir bi cilingir deyistir kilidi bitti de ... kendinede guven

Bu kiz simdi ne yapmali sana gore yaz ozaman

Canım evlendikten 6 ay sonra ilk davami açtım.
Sonra çevre baskısı,eski eşimin yalvarmaları tekrar barıştım.
Bi de hemen hamile kaldım. Çok değil 2 ay sonra itip kakan adam yumruk attı bana bildigin.
Hamileyim üzerine bu adamın çocuğuna!
Bende bekledim düzelir vs vs die oglum doğdu karakolda bitti sonunda anlatabildim mi?
Yazık etme kendine sen geri adım atıp sustukca bu kadın ayrılamaz benden kalır zannedip devam ediyorlar.
Eşini tanımıyorm,bosan demiyorm.
Tek söylediğim şiddet gösteren adamın düzenlediğini ne duydum ne gordum.

Eğer senin duzeltebilecegin bisey gerçekten yoksa ayrilmaktan başka çözüm kalmiyo ozaman.Tabiki bi tokata dahi kabul vermemek gerek ama kimi adamlar vardır şiddete meyillidir sen hiçbirşey yapmadigin halde bahane bulur gelir dover stres atmak icin öyleyse kaç kurtar kendini ama nedense esin seni seviyo yapmak istemese de öfkesini kontrol edemiyo gibi geliyo.Eşin biraz destek alarak öfkesini kontrol edebilecekse sende davranislarina dikkat ettigin surece ve toparlanir gibi hissediyorum.Ona yardımcı ol ve bundan sonra ufacık bile bi zarar vermesine musade etme derim.Bazen insanların dislanip kapı dışarı edilmesinden önce ufacık desteğe ihtiyaçları olabiliyo kendine gelebilmesi için belkide senin esin onlardan biridir.

Geçmiş olsun yaşadıklarına uzuldum. Gizeme bukadar tepki vermeni anlayabiliyorum.Ama belki duzeltebilecegi bi durum vardır diye diger taraftan desteklemeye calisiyoruz. Bu adam madde bağımlısı veya şiddete aşırı meyilli olsaydı yoruma bile gerek kalmazdı ama yaşları küçük cocuk değiştirilebilir gibi geliyo.

Gizeme tepki vermiyorm aslnda,tepkim hırpalanmayı kabul edebilen kadınlara.
Sanırım feministim

Şiddete meyilli değil mi sizce

Şiddet gösterdiğini okudum tabi ama sanırım nedemek istediğimi siz anladiniz
Hayir anlamadım.
Her neyse konu için çok fazla yorum yaptım.
Farklı düşüncelere bırakıyorum sırayı.
Umarım dusunceler kadınları aşağılayıcı şekilde olmaz.
Sevgiler..

Evliliğin ilk zamanları en güzel zamanlar olmalı diye bir düşünce var evet.
Ama öyle olmuyor benim de en b.ktan yılım ilk 1 yıldı.
Ama nasıl b.ktan :)

Yalnız senin durumum farklı basit tartışmalı, ağız dalaşmaları olsa anlayacağım.
İşin içinde şiddet var bazı morluklar oluşuyor diyorsun.
Bu basit bir sorun değil

Hayir anlamadım.
Her neyse konu için çok fazla yorum yaptım.
Farklı düşüncelere bırakıyorum sırayı.
Umarım dusunceler kadınları aşağılayıcı şekilde olmaz.
Sevgiler..
Sen cok fenimen birisin yasadiklarindan dolayi tabi uzuldum ...insallah karsina iyi biri cikar seninle onun konusu cok farkli ama sen hamileyken yumruk yemissin cnm

Tabi seninki daha zor ya etrafımda var öyle örnekler vicdansiz lar başka bir sey değil daha bir de evlat sahibi olmak istiyor benim eşim olack o çocuğu da düdür8r öyle bir şey olsa senin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…