ben nasıl bosanacm bilmiyorum

konu sahibi ne yapmış olursa olsun fiziki şiddeti haketmiyor. bu zihniyetten kurtulun allasen artık.

Bosanmakda kolay deyil ama arkasinda duracak bi ailesi yok ......
Esine iyi bi ders vermesi lazim ??

Aldatma fiziksel psikolojik ve ekonomik siddet alkol kumar yoksa duzelebilecegini dusunuyorum ben. Esiniz sinirli biri size fiziksel siddet uyguluyor ama ileri boyutta degil anladığım kadariyla sinir anindaki tepkiler. Aile terapistine gitme imkaniniz var mi? Esinizin baska konularda nasıl biridir.

konu sahibi ne yapmış olursa olsun fiziki şiddeti haketmiyor. bu zihniyetten kurtulun allasen artık.
Ne yapalim git bosanma davasi ac arkadasim mi diyelim sunuda bilin
Hakim bunu suc bile kabul etmiyo aynisi benim arkadasimin basina geldi kiz suclu bulundu darp raporun yoksa ve aldatmadiysa bosuna bosanma davasi acma cnmm gaz verenlerede bakma

Eşimin beni sevdiğini biliyorum sırf inatları istediklerinin olmayışından sinirlerine hakim olmayandan kaynaklanyr ben ona defalarca dedim söylediklerini gectm bana bunları yapma öyle davranma senden sogurum sonumuzu getirirsn diye ama farkında değil dedignz gibi iyi bi derse ihtiyacı var tabi alırsa o da evlilik terapisini de söyledim tamam gideriz dedi
ama gitmyr

Bencede guzel bi yazi yazmissiniz evliligin 1 senesi tanima alisma bir evde iki kisi zor tabi o farkli sen farkli ama zaman guzellikle bi kadindaki tatli dil erkeyi mum eder

Ne yapalim git bosanma davasi ac arkadasim mi diyelim sunuda bilin
Hakim bunu suc bile kabul etmiyo aynisi benim arkadasimin basina geldi kiz suclu bulundu darp raporun yoksa ve aldatmadiysa bosuna bosanma davasi acma cnmm gaz verenlerede bakma
darp raporu alsın diye konu sahibine belirttim ben. bu ülkede hak var hukuk var. o adamın yarın onu öldürmiyceğinin garantisi yok. sen "dayak yemeyi haketmişsin" demeye getiriyosun olayı. biraz kadın olarak kendinize saygınız olsun. erkeksiz de biz bu hayatta varolabiliriz. dayak atsa da dibinde durmak zorunda değiliz hiçkimsenin

Bak cnm sen konusmamissin adami tehdid etmissin oda ters deper...al esini karsina gelecekden konus bu gunler de gecicek bn biliyorum ilerde ne olsun isderzin de seninle ilgili hayelleri varmi bunu ogren

Boşanmak kolay değil derken arkadaşlar?
Boyle bir evliliği yürütmek ve bunları yaşamak daha mi kolay?
22 yasında evlendim şiddet yüzünden 24 yasında boşandım 2 aylık bebeğim kucagımda hemde.
Bebeğin de yok sanrm daha aile destegine evet ihtiyacn var ama yalnızsn sonuçta,kendi başının çaresine bakman çok zor değil.

Farkindaysan oyle darp raporu alicak kadar bir sey yok olsa alirdi
...
Ne oldurmesi ne diyosun sen evlimisin
Kizin yazilarini oku beni seviyo diyo inatlasma bunlarin arasindaki senin dedigin olucak yok benim dedigim olucak olayiii ...
Erkekde kendisine karsi gelinmesini haz me de miyo

Bu kavgalar hep bu boyutta kalacağı garantisi vermiyor ama hanımefendi?
Git gide artar şiddet bu böyledir.
Beni seviyor nasıl bi kendini aldatmacadır bilirim.
Sevmiyor kardeşim sevmiyor,sevse seni incitmez net bu.

Konu sahibi yazsin darp raporu alicak kadar siddet varmi seni dovuyormu bi yerlerin mormu yoksa iyil kakiyormu bagiriyormu sadece

Evliliğin ilk yılında misiniz? İlk yıl kimilerinde zor gecebiliyo. Aranizdaki iletişim problemini cozersen düzeleceğini düşünüyorum.Belli kırgınlıklar kızginlıklar birikmiş en ufak bi konuda patlama kaçınılmaz olur.Otur kendini ifade et konus.yalnız sen şunu yaptin bunu soyledin den uzak dur.kimse karşısında kendini suçlayan birine haklisin demez diyemez.Önce kendini tanimalisin duygularini kesfetmelisin ve adama sadece hissettigin kötü duyguları ifade edebilirsin.karşındakinin seni anlamasinin yolu bu.Sen bu cizgiden ayrilma esinde bi sure sonra kadinin savasci degil kirilgan oldugunu anlayip naif davranmayi ogrenecektir.onunda sana kızginlıklar vardır elbet seni suclayacaktir bi sure konusmalarinizi tartışmaya görülmemeye çalış zamanla senin gibi suclamadan konuşmayı istemese de öğrenir.Mesela sana kötü davrandığı zamanı hatırlatıp o an KENDİMİ DEGERSİZ HİSSETTİM.KORKTUM UZULDUM VS...kendine odaklı konuşma tarzını gostermek senin görevin su durumda.Erkeklerle savasamayiz tartışmada haklı cikamayiz çünkü onlar bizim gibi duygularda bogulmuyolar hemen üste cikabiliyolar ancak ona nekadar kırılgan hassas naif olduğunu farkettirebilirsin.Ozaman erkek arkadaşıyla kavga eder gibi değil narin bi çiçeğe davranması gerektiği gibi davranır.bazen biz bile nekadar hassas olduğumuzu unutup erkeksilesebiliyoruz.

Ben güzel de kkonuşmayı denedm iki gün önce boşanmaya karar verdik ben bizim Suçumuz diye hatalarmzdan bahsederken o sen diyor başka bir sey demiyr ya tabi benim de sikintim çok bunu başından biliyordu zaten düzgün olmayan bir aile ortamından geldigimi babamı kaybettigimi çok sıkıntılar cektigimi ve bunun psikolojime çok zarar verdiğini en başından söyledim ben ona ben düzeltrm zamanla her şey düzelir dedi hiçbir şeyin düzeldigi yok en güzel günlerimz mahvoluyr ya

bişiy sorucam. yaşın kaç? eğitim durumun ne? çalışan bi kadın mısın? bir kol sıkmanın bile darp olduğunu nasıl olur da bilmezsin? konu sahibine tavsiyem, burdaki her yorumu bence de ciddiye almasın. yoksa çok daha kötü şeyler başına gelebilir.(boğazlanmış ya kadın hala darp raporluk bişi yok diyosunuz pess)

Hirpalarken tabi ya gözünün kenarı ya kolum bir yerlerim illaki mor oluyr bunu kaç defa kaynanamlar da gördü kendi ailemde annemler uyardı kendi babsi anası uyardı ama onlar geçer diye bakıyorlar anlamyrm bende ilk zamanlar öyle düsünym evliliğin ilk başları olur bende inatciym sinirliym o da ôyle ondan diyrdm düzeleck her şey diyrm ve tam düzeldi dedigim an en başa dönyrz

Herşeyden önce kendinize saygı duyun,saygı duymayan bi adamla da evli kalmaya ısrar etmeyin.
Kendinize olan saygınızı yitirmeye başlamış gibisiniz konu sahibi?
İtilip kakılmak,kolundan tutmak vs vs normal gelmeye başlamış gibi geldi bana?

Ne guzel yazmis ama bosanmaya karar vermisler oturup konusmuslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…