ben nasıl bosanacm bilmiyorum

Neymiş bu evliliğin ilk senesi ben anlamdm tamam herkes yasiyr zaten benim yasadgm sorunları ama bu boyutunu değildir evet eşimin düzelecgne inancını artk yitirdim ayrılmak en mantiklisi yoksa daha büyük sıkıntılar da doğacak ama bir yanım acele ediyrmsm gibi arkadaşlar hepiniz en doğrusunu söylüyrsnz ama benim açıdanooldukça zor boşanmak istemiyr diyrsnz kendine saygısini yitirmiş diyrsnz amalütfen benim aaçıdan da düşünün Rabbim kimseyi bu noktalara getirmesini kimseyi böyle sinamasn

Ozaman konus bosanacam de esine herkez kendi yoluna ben hayvan terbiyecisi deyilim seni evcillestiremem de :)) icindekilerini soyle ama sakin msj atma kanit olur davada o sana atarsa sakla

bildiğin ruh hastası bu adam. seni sevmiyor, seni ezmeyi, dövmeyi, sana şiddet uygulamayı seviyor. sen katlandıkça devam edecek.
en kısa zamanda kurtar kendini bu manyaktan.

ruh hastaları demek sizin gibilere denk gelip evleniyor.
ne demek kızınca kadına küfretmek, boğazını sıkmak, elbisesini yırtmak.
başlarım böyle aşkın ızdırabına.
eşim bana küfredemez, küfrederse annesinden emdiği sütü burnundan getiririm bilir. elini kaldırmak değil imasına dahi müsade etmem, yıkarım ortalığı.

yuvam kocam diye ezdirmeyin kendinizi bu kadar ya.
şu ruh hastalarını gönderin hayatınızdan.

düzelmez canım düzelmez.
bugün boğazını sıkan, yarın öldürür bile o sinirle.
kaç kurtul en kısa zamanda. şu halinden daha iyi olursun.

sen kendini kandırıyorsun maalesef.
sevsin istiyorsun, öyle inanmak istiyorsun ama sevmiyor.

Insan sevdigi birinin bedenine zarar verir mi? Bana cok komik geliyo

arkana bakmadan tek başına ,kendine yeni hayat kuracağın enerjin ,gücün, maddi durumun varsa hemen boşan derim

yoksada bunları tamamlamaya bak
not: çoçuk yapma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…