BEN NASIL BOSANDIM

Yani iyi hatirlayacagim ne var diye onu düşünüyorum yok zaten ..Sevilecek tek birseyi yok .Bağımlılık sorunum var biraz o kadar .
Galiba benim sorunum da bu bağımlılık. Mekanı koruma çabası. Yeniliklerden korkmak..bu yüzden bende mutsuz giden evliliğimi bitiremiyorum.

Neden ya insanlar boşandıktan sonrada dost kalabilirler
Ki ben şuna inanıyorum insan olarak anlaşabilen çiftler cinsellik olmadan da çocukları için beraber kalabiliyorlar boşanmadan arkadaş gibi aynı evi paylaşabiliyorlar sizde boşanmış anlaşabilenlerdensiniz
Bence gayet doğru hülya kayaya özel bir durum değil bana kalırsa:))))

Keşke dost kalabilmiş olsaydık zaten dostluğu boşanmadan surdururduk.

Sadece rol yapıyor .Yani hafta da bi iki olunca idare ediyor çocuklarına olan aşkı için .

Keşke dost kalabilmiş olsaydık zaten dostluğu boşanmadan surdururduk.

Sadece rol yapıyor .Yani hafta da bi iki olunca idare ediyor çocuklarına olan aşkı için .
Sizde çocuklarınızı baz alarak devam edin bir anne babanın çocuklarına borcudur bu her çocuk anne babasını mutlu güçlü sağlıklı görmek ister onları örnek alır

Galiba benim sorunum da bu bağımlılık. Mekanı koruma çabası. Yeniliklerden korkmak..bu yüzden bende mutsuz giden evliliğimi bitiremiyorum.

"Bir de nefes olsun evde; yuklukte yaşıyor olsa da" mı diyorsunuz :) Yüreğe yükten başka bisey değil .Öyle anlıyorum ki sizi.
Mekan felan değil bağımlılık işin özü .

Back
X