- 7 Temmuz 2009
- 1.444
- 2.224
- 658
Eski esiniz aliyormus ya yuku nasil bosanmak bu diye kendinize soran sizsiniz :) Neyse hakkinizda hayirlisi
Evet bi kahvaltı bi yemek çocuklar yükü almış oluyor .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski esiniz aliyormus ya yuku nasil bosanmak bu diye kendinize soran sizsiniz :) Neyse hakkinizda hayirlisi
Konu icinde konu hos geldin misafirKızlar hepinize merhaba.. şuan yazacagım sey cok uzun olcak...
Ben 5 yıllık evliyim 18 yaşında lise biter bitmez evlendim. Eşimle cok büyük aşkla evlenmedim eşim cok iyi bir insandır merhametli herkes parmakla gösterir abdestli namazlı tertemiz düzenli tertipli. Ama gelin görün ki asla anlasamıyoruz.benim yaptıgım hiçbişeyi onaylamaz begenmez illa bir kulp bulur surası şöyle burası böyle sürekli beni aşağılar. Herseyime karısır mutfaga yemege kıyafete yüzüme elime herşeye. Ayak ayak üstüne atma bunu yapma sunu yapma. Hiç kibar degildir cok kabadır ama sadece bana karsı. Kavga ederiz asla kavga edilmez bagırır cagırır ve döver 1 yaşında kızım var. Paraya cok düşkündür asla 1lira bosa harcansın istemez eve poaça bile alamam yemek için boşa para gidiyo der.en sonkavgamız evlilik yıldonumumzdu 3yıldan sonra ilk defa yemege gittik.menudeki yemegi 30lira görünce yüzü düştü kazık yiyoruz bilmem ne vsbi sürü sey kolayı cok severim ben kola içmek istedim kola 4 lira oldugu için benimle kavga etti içmeyeyim diye. Durumumuzda iyi ev ödüyoruz aylık 3800 maaşı var. Ben artık cok bunaldım kesin kararım ayrılmak. Cocugum var. Sonradan diledigi özür vs artık bişeyi seğiştirmiyoe onunla yaptıgım hiçbişeyden keyif almıyorum...
Siz oyle anlatiyorsunuz hanimefendi hic ayrilmamis gibiyiz diyorsunuz konunuzda neyse uzatmicam kafaniz karisik belli Allah kolaylik versinEvet bi kahvaltı bi yemek çocuklar yükü almış oluyor .
Boşandığınıza pişman gibisiniz. Öyle olmasa hayatında birinin olup olmadığını düşünmezdiniz. Bilmiyorum ne kadar evli kaldınız neler yaşadınız yaşadığınız şeyler ne kadar kötü olursa olsun bir anda silip atmak zor. Yalnız eski eşinizle boşandıktan sonra bu kadar sık görüşmeniz her iki taraf içinde hoş değil sizin erkek arkadaşınız var eski eşinizinde de var veya olacak.
Siz oyle anlatiyorsunuz hanimefendi hic ayrilmamis gibiyiz diyorsunuz konunuzda neyse uzatmicam kafaniz karisik belli Allah kolaylik versin
Ben açıkçası eşinizden beklenti içinde olduğunuzu düşünüyorum, çocuklar için aile gibi görünelim ayağı sadece amacınızı maskeleyen bir kılıf. Tersi olsaydı "Acaba hayatında biri var mı" diye sorgulamazdınız. Ama şunu da unutmayın, bu taktiğiniz size zarar verecek. Siz; eşiniz sizi her gün görsün ama dokunamasın, dokunamadıkça kahrolsun, pişman olsun diye umuyorsunuz ama öyle olmayacak. Bu şekilde takılmanız onun işine gelir. İnan her erkek boşandıktan sonra eşi hiç sıkıntı çıkarmasın ister zaten, o şimdi hem aile gibi görünüyor hem de eşinin dırdırını çekmeden istediğini yapan özgür bir erkek olarak hayatına bakıyor. Yarın bir gün onun hayatına biri girecek buna şahit olacaksınız ve umduğunuzu alamayınca bir kez daha yıkılacaksınız diye düşünüyorum ben. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Medeniyetin neyi kötü ki...yapsın çocukları da aynısını. Tabi alıştık millet olarak boşandıktan sonra öldürüp gömmeye...yada yıllarca aynı yastığa baş koyup, imza silinince bıçakları çekmeye.Valla canım eğer sevgilin olmasaydı yorumum ne güzel böyle devam edin belki yine bir araya gelirsiniz olurdu.
Ama sevgilinin olması yorumlarimi değiştirdi.
Bana normal gelmiyor. Ayrildiysan özel gün harici bir aile gibi takılma niye?
Çocuklar için!
Yok artık. Bunu çocuklar için yapıyorsun çocuklar ayrildiginizi bilmiyor mu? Çocuklar sizi örnek alır. Yarın öbür gün onlar da böyle bir olay yasarsa buyuduklerinde... Annem babam böyle yapardı bende böyle yapayım derler.
Unutmayın çocuklar için en buyuk örnek sizsiniz!
Aralıkta boşanma davamı açmıştım zaten sonrasında anlaşmalı .Bekar iki arkadaşım var onların takıldıkları ortam da diyeyim .Yani aslında uzaktan tanışıyor arkadaşlarımla .inFlamess cvp bekliyorum senden
Ne güzel işte.Kızlar ..Biz eski esimle boşandık ama hiç boşanmamışız gibi aynı hayatım devam ediyor sanki ..
Çocuklar aile ortamı tatsin diye her haftasonu kahvaltıya götürüyor aksamina yemeğe şimdi son haftalar barbekü açık hava yürüyüş felan felan çıkarttı bildiğiniz mutlu mesut aile ortamı ..Sadece haftaiçi akşamları bi iki defa ayrı alıyor büyük oglumu.
Çok saygınız birbirimize ..Ama böyle olması da çok üzüyor beni tamamen ayrı hayatlarımız var belki de birisi var hayatinda bilmiyorum.. Benim de var....Çok birşey hissetmiyorum ama bana kendimi iyi hissettiriyor .
Genel olarak mutluyum özüme döndüm ama ben Hülya Avşar değilim netice de yurdum insanı için saçma sapan bi hayat yaşıyorum gibi .
Kafan karışmış bacım.
Bence sana yaptıklarını hatırla sık sık soğu eşinden![]()
Ne güzel işte.
Neden ya insanlar boşandıktan sonrada dost kalabilirlerİşte sorun da burada :)Yani ben hülya ex de kaya çilingiroğlu değil ki diyorum yani saçma sapan bi ilişkideyiz .Ailem bilmiyor mesela böyle samimiyetimizi .