Anladım canım. O zaman soyleyeceklerimi iyi oku ve mutlaka uygula tamam mı. Biz herseyi deneyelim de,şifa Allahtan elbette.soğan kürünü, bir sonra ki adetinin 3.günü yapmaya basla.15 gün sabah aksam ac karnına ic.her öğün taze hazırla ama ve klorsuz suyla (hazır suyla) yap.15 gün sonrasında hemen brokoli kurune basla.kış geldi artik brokolilerde çıktı. Onuda klorsuz suda kaynat agzi kapali.200 gram.şeklinde parcalara ayır ama.21 gunde sabah aksam ac karnina bunu uygula.o miyomun kuculecegini,ya da tamamen kaybolacagini goreceksin.Allahın izniyle tabiii.ben inanıyorum ama uygula.tamam mi.optum.seniTabi denemez olurmuyum,sute keten tohumu katip onuda ictim ama care olmadi malesef
Öncelikle kaç yasindasiniz ve ne kadardır bu rahatsızlık var ? Birde kan degerleriniz ne durumda ?Kime sorsam nerde arastirsam okusam benim derdimden muzdarip kimseye rastlamadim.cok uzuluyorum nolur yardimci olun...5cm.e yakin intramural miyomum var ve gebelikte buyuyo.daha once ilk gebeligim 5 haftalikken dusukle sonlandiginda miyomum 7,5 cmdi.yeri nedeniyle ameliyatta rahim alinmasi tehlikesi var diyolar..
Dusugu neden yaptigimi kesin olarak soyleyemiyolar.gebe kalabilmekte sorun yok ama devaminda dusuk tehlikesi var iste miyomumun yeri yuzunden.ay masallah darisi basima allah.im.sizin miyomunuz rahmin neresindeydi?kac santimdi?
Nerede yaşıyorsunuz? Doktorum bu tarz riskli durumlarda çok başarılı ameliyatlar yaptı ve birçok farklı şehirden gelen hastaları çoktur.Iste benim gittigim doktorlar engel olacagi gibi dusugede sebep olacagini soyluyolar,ameliyatida o yuzden yapmak istemiyolar yeri tehlikeli diye.zaten butun sorunumuz boyle arada kaliyo olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?