Ben nasil cocuk sahibi olucam yaa

Kibele33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
239
81
98
41
Kime sorsam nerde arastirsam okusam benim derdimden muzdarip kimseye rastlamadim.cok uzuluyorum nolur yardimci olun...5cm.e yakin intramural miyomum var ve gebelikte buyuyo.daha once ilk gebeligim 5 haftalikken dusukle sonlandiginda miyomum 7,5 cmdi.yeri nedeniyle ameliyatta rahim alinmasi tehlikesi var diyolar..

Geçmiş olsun canım bu miyom neden oluşuyor anlatır mısın biraz.adet görüyor musun

Valla teshisi koyan doktor acikca tam nedeni soyleyemedi.4 ay adet olmadiktan sonra gittigimde miyom oldugu cikti ortaya.3 ay kan tedaviside gordukten sonra duzenli adet gormeye basladim hala cok duzenli cok sukur ama simdide bebek sahibi olamıyorum

Hiç bir bilgim yok ama imkan varsa bir kaç doktora daha git. Bana da normal yolla bebeğim olmayacağı, ama tüp bebekle şansımızın çok yüksek olduğunu söylemişlerdi. (doktora ağrı ve vücutta fazla tüylenme sebebiyle başvurmuştum, çocuğum olmuyor diye değil)

Ben de yaşım genç diye üzerinde durmadım, zaten şuan çocuk düşünmüyorum, 30'a yaklaşınca gerekli tedaviye başlarım inşallah olur diye düşündüm. kendiliğinden oluverdi, yanılmış doktorlar sanırım.

Tabi denemez olurmuyum,sute keten tohumu katip onuda ictim ama care olmadi malesef

herzaman tavsiyem farklı doktor, farklı görüşler bu işin uzmanlarından alınmalı. size farklı bir tedavi önerebilecek doktorlar illaki vardır. bir doktorun yapılabilecek birşey yok rahim kanseri, rahmi almalıyız dedigi hastayı kurtarıp cocuk sahibi yapan doktorlar var.

Tam 6 tane doktora gittim ama hepsi asagi yukari ayni seyleri soledi.benim merakim bu sekilde saglikli dogum yapan birileri varmi acaba..

Tabi denemez olurmuyum,sute keten tohumu katip onuda ictim ama care olmadi malesef
Anladım canım. O zaman soyleyeceklerimi iyi oku ve mutlaka uygula tamam mı. Biz herseyi deneyelim de,şifa Allahtan elbette.soğan kürünü, bir sonra ki adetinin 3.günü yapmaya basla.15 gün sabah aksam ac karnına ic.her öğün taze hazırla ama ve klorsuz suyla (hazır suyla) yap.15 gün sonrasında hemen brokoli kurune basla.kış geldi artik brokolilerde çıktı. Onuda klorsuz suda kaynat agzi kapali.200 gram.şeklinde parcalara ayır ama.21 gunde sabah aksam ac karnina bunu uygula.o miyomun kuculecegini,ya da tamamen kaybolacagini goreceksin.Allahın izniyle tabiii.ben inanıyorum ama uygula.tamam mi.optum.seni

Doğal yolla hamile kalacağını görmüşsün zaten demekki miyomun hamileliğe engel değil. Peki miyom yüzünden mi düşük yaptın?
Bende de miyom var ama 3 tane ama küçüklerdi hamilelikte büyüdüler, aşırı ağrı yapması dışında bir problem yaratmadılar bana ki bir tanıdığımda 8 adet miyom vardı geçen sene 2.bebeğini doğurdu.

Dusugu neden yaptigimi kesin olarak soyleyemiyolar.gebe kalabilmekte sorun yok ama devaminda dusuk tehlikesi var iste miyomumun yeri yuzunden.ay masallah darisi basima allah.im.sizin miyomunuz rahmin neresindeydi?kac santimdi?

Öncelikle kaç yasindasiniz ve ne kadardır bu rahatsızlık var ? Birde kan degerleriniz ne durumda ?

33 yasindayim,tam bir yildir miyomum var.2 ay once 5 haftalik gebeligim dusukle sonlandi.dusuk yaptigimda miyomum 7,5 cm olmustu simdi yine 5 cm,e yakin.ilk miyom teshisi kondugunda kan tedaviside gorsum,su an degerlerim normal

Belki de miyom yüzünden değildir. Benimkilerin en büyüğü sağ tarafta ve 2 cm diğerleri solda ve 1.5 cm idi ama hamilelikle büyüdüler tabiki en son 24.haftada ölçmüştük 5 cm olmuştu sağdaki, diğerleri de 3 cm civarıydı; ama şuanki boyutlarını bilmiyorum. Doğumuma engel olacak bir yerde olmadıklarını söyledi doktorum ama ağrıdan nefes alamaz boyuta geldiğim de oldu.
İçini ferah tut canını sıkma, hadi benimkiler az ve küçüktü ama tanıdığım 8 miyomla 2 çocuk doğurabildiyse emin ol sen de sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Dusugu neden yaptigimi kesin olarak soyleyemiyolar.gebe kalabilmekte sorun yok ama devaminda dusuk tehlikesi var iste miyomumun yeri yuzunden.ay masallah darisi basima allah.im.sizin miyomunuz rahmin neresindeydi?kac santimdi?

Iste benim gittigim doktorlar engel olacagi gibi dusugede sebep olacagini soyluyolar,ameliyatida o yuzden yapmak istemiyolar yeri tehlikeli diye.zaten butun sorunumuz boyle arada kaliyo olmak

Iste benim gittigim doktorlar engel olacagi gibi dusugede sebep olacagini soyluyolar,ameliyatida o yuzden yapmak istemiyolar yeri tehlikeli diye.zaten butun sorunumuz boyle arada kaliyo olmak
Nerede yaşıyorsunuz? Doktorum bu tarz riskli durumlarda çok başarılı ameliyatlar yaptı ve birçok farklı şehirden gelen hastaları çoktur.

ben de myom nedeniyle 17 haftalık düşük yapmıştım. açık myom ameliyatı olduktan sonra tekrar hamile kaldım. 12 tane myom çıkartıldı ama çok zor bir süreçti. ankarada riskli gebelik uzmanı doktorumun ismini özelden verebilirim eğer isterseniz.

Sizede cok gecmis olsun.sagolun ama uzaga gitme imkanim yok.miyomlariniz rahmin neresindeydi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…